Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Anna Veselá | 126368 |
16.10.2017 9:07:31
Úplně v pohodě. Taky jsem si napřed myslela, že na to budu před třicítkou stará, ale hodila jsem to za hlavu. Před půl rokem jsem si nechala udělat piercing brady, ale bohužel mi vydržel jen pár dní (zaprvé mizerně odvedená práce i materiál, zadruhé mi vadil kvůli dásním), ale vypadal hodně dobře a vážně si nemyslím, že by to bylo vhodné jen pro mlaďochy. Pro mě to byl šperk na úrovni náušnice Mimochodem piercing v pupíku nosí i moje kolegyně které táhne na padesát, a sluší jí, nijak nepatřičné mi to nepřipadá.
K narozeninám (za čtvrt roku) mám v plánu malé tetování. |
Valoria | 98559 |
16.10.2017 9:04:52
Myslim ze o veku to neni. uvazuju o piercingu nebo jak se tomu rika mezi prsy, moc se mi to libi. Tetovani mam, piercing v pupiku taky a uvazuju dal....
|
Pole levandulové | 23006 |
16.10.2017 9:00:40
Vek nositele v tom hraje roli pouze takovou, ze zalezi, jak jsi celkove doladena stylove. Pokud jsi typ "dredy a piercingy od mladi" a jsi k tomu celkove i oblecena, prijde mi to v pohode /myslim ten nos, usi jsou uplne v pohode/. Pokud naopak chodis oblekana styl kancelar, tak pak maly kaminek v nosu muze vypadat blbe. Preci jen ten mlady oblicej snese vic nez oblicej s vraskama. Ale pokud po tom touzis, kasli na okoli a jdi do toho.
|
Lefff | 13513 |
16.10.2017 8:55:43
Náušnice mám téměř od narození, od 19 let druhou dírku v uchu, od 21 let piercing pupíku (šel ven jen 3x, vždy na konci těhotenství, jinak jej nosím pořád). Léta se mi líbí více "peciček" v jednom uchu. Když už mě chuť nepřešla doteď, říkala jsem si, tak už asi nepřejde a půjdu do toho. Okolí mě překvapilo reakcí, jestli na to už nejsem stará. Moje odpověď, že uvažuju i o mikrobriliantíku do nosu, přinesla reakci v tom smyslu, že to dělají jen puberťáci.
Stojím si za svým, v levém uchu mám tři zirkonky, v pravém dva, cítím se s nimi dobře a věřím, že i milimetrový (ten nejmenší možný) bezbarvý kamínek by mému nosu slušel i teď, ve čtyřiceti letech. Jak kdo vnímáte piercing a tetování (to nemám, ale přes 20 let se mi pořád líbí mnou kdysi vybrané motivy a vím, že mít je na těle, nelitovala bych) v souvislosti s věkem nositele? |
stormer | 99373 |
11.4.2015 19:22:24
Já jsem velmi tolerantní a možná bych i povolila, pokud by si to dcera přála delší dobu. Kdo by to ale určitě nepovolil, by byl manžel .
|
Žžena | 83005 |
11.4.2015 8:40:21
Mystiku, máš pravdu, muži jsou ti rozumní, silní a nezdolní... a pak přijde smrtelná choroba RÝMIČKA... a je všechno naopak
|
mandelinka | 32633 |
10.4.2015 22:17:11
Neřešila bych, resp. vzala bych ji někam kde to udělají profíci, aby neměla další problémy.
Já třeba bych třeba do obličeje nic nechtěla, právě kvůli případné jizvě (a to se hojím moc moc dobře), ale nezakazovala bych. Koneckonců, oba s manželem máme tetování, manžel má propíchlou bradavku, já jsem měla piercing dole. Manžel měl obě uši propíchnutý. Nikdy jsme neměli problém. Kde je napsaný že naušnice jsou "normální" a nikde jinde to není normální? |
Mili+2 | 70470 |
10.4.2015 21:22:29
Do nosu jo, do jazyka ne.
|
Jita111 | 47980 |
10.4.2015 21:18:09
Jooo, přesně to jsem já
|
Epepe | 89236 |
10.4.2015 19:38:33
Dovolila bych.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.