Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Žžena | 83005 |
5.8.2016 7:30:08
Mám už na druhý mimino jen dvě věci: krém na opruzeniny a olej (dáváme jen trošku do vody při koupání). Oboje od Weledy. Jinak nic, ani mýdlo, ani nemažem. Pokožku mají zdravou a heboučkou. Ono to funguje i bez promazávání a kosmetiky.
|
Kukurice29+3. | 116346 |
5.8.2016 7:07:20
Mazu kokosovym olejem. Vsechny deti uz od narozeni. Vsechny tri maji krasnou kuzi.
|
withep | 93862 |
5.8.2016 6:26:21
Miminko žádnou kosmetiku nepotřebuje, stačí mu voda. Pokud by mělo hodně suchou pleť, tak dětský olej, a na opruzeniny sudocrem. Jinak fakt nic, a kdyby už, v USA jistě taky existuje nějaká certifikace přírodní kosmetiky či bio.
|
Nova maminka | 151321 |
5.8.2016 4:47:31
Ahoj vsem maminkam Mam k Vam dalsi otazky, ktere se tykaji vhodne kosmetiky pro miminko (od novorozence). Co mit doma pripravene a co vystaci?? Nejsem moc zastance dnesnich reklam, kdy by napatlali na mimco vse mozne a slozeni jde stranou... V CR bych si dosla do lekarny, koupila detske mydlo a olejicek, popr. nejaka mast na prdelku - vse plne prirodni, lekarnice by me dyztak poradila a myslim ze vice mimco nepotrebuje ne?? ALE CO TADY ??? Je toho tady takova spousta znacek , vsichni se predhaneji, jak maji prirodni produkty (pravda je ale jinde) a rady napr. ve Walgreens, tak ty moc efektivni take nejsou. Prosim muzete mi poradit, co vse potrebuji pro miminko za kosmetiku, abych na nej nepatlala zbytecnosti, chemii, atd. Nejake konkretni nazvy pripravku, znacky, postrehy, vase zkusenosti???? Pokud mozno co nejvice nebo uplne prirodni produkty?? Predem dekuji za vase rady a napady. Popr. i domaci recept??
|
Nova maminka | 151321 |
25.7.2016 21:16:29
Ahoj vsem maminkam. Dekuji Vam vsem za zkusenosti, poznatky, rady.....Autosedacka jde upevnit do auta, tak ji zkusime pouzivat... Mozna kdyz bych natrefila na "garage sale" na nejakou peknou a ne moc drahou, tak koupim s tim lepsim upevnenim.... Spis jsem se bala, aby nam malou dali v nemocnici, ale to uz jste mi vyvratili, ze model jestli splnuje USA normy, ze to neresi. Tady opravdu clovek nikdy nevi a vzdy je lepsi se zeptat zkusenejsich maminek, nez potom koukat s otevrenymi usty . Jeste jednou dekuji za odpovedi a vas cas.
|
sally | 3140 |
23.7.2016 21:21:14
Pokud jde sedačka upevnit do auta, tak bych neřešila.
Jinak s těma kontrolama (nám řekli, že musí být dítě v autosedačce, v jaké neřešili, upevňování v autě taky ne) - bohužel přiblbý zákony a přemnožený právníci... já zase když mi pustili nedonošeňátko z JIPky, tak mě museli k autu odvézt na vozíku... před tím jsem měsíc do nemocnice dojížděla (sama řídila od třetího dne od porodu) 50km jedním směrem, i třeba dvakrát denně (tj. denně 100 - 200km za volantem) a chodila jsem po nemocnici a normálně fungovala - ale při propouštění jsem musela na invalidní vozík.... |
Katka a 2 výrostci | 141251 |
23.7.2016 8:20:20
Proc?V USA není povoleno chodit pesky ?
|
kopretinka3 | 89620 |
22.7.2016 23:55:59
nEOKRÁČÍŠ. Musíš odjet.
|
Katka a 2 výrostci | 141251 |
22.7.2016 22:16:03
Ty voe Země svobody, že . To jako fakt ti choděj zkontrolovat i auto jak tam máš řešeno upevnění sedačky ?? A co když opravdu nemáš auto a chceš prostě odkráčet domů pěšky ?
|
Tilík | 137962 |
22.7.2016 16:46:23
Já vím, že trochu mimo, ale ta autosedačka v porodnici je v USA někdy docela srandovní. Kamarádka bydlela v době, kdy čekala mimčo naproti porodnici. Porodila, když měla jít domů, přijel manžel s kočárkem - šlo o to prakticky přejít ulici na druhou stranu a z porodnice jí odmítli pustit
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.