| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v Africe

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 752  [Dalších 652 >>]
Lenk@@@ 9861
5.11.2010 15:58:39
Eeko,

tak tu nakupni kulturu jsi mi potvrdila (i kdyz nechapu, co tam nakupuji, ale to jsem asi zhyckana z UK).

Bydleli bysme v Sandtonu, prislo mi to tam relativne v pohode, byli jsme po nejakych nastevach u kolegu, takze jakysi obraz naseho zivota jsem si udelala.

Rozhodovani je fakt silene, bud deti uvidi tatu 1x za mesic a my tam budeme jezdit na prazdniny (jeste ze jich maji v UK tolik) nebo budeme sedet zavreni v baraku za mrizema.

Diky moc za info!
L.
Eeka 20824
5.11.2010 13:43:54
letim ted do prace, vecer ti tu spacham elaborat...kdyztak mi v mezicase napis kde by vas ubytovali.

Na kole se tam jezdit neda (jako na ulicich), musis dojet treba do Emmarentia dam...na silnicich uvidis po ranu silnictni kolare ake to neni pro deti...ti vylozene jedou na fyzicku...

Zacnes delat to co ostatni lide v JHB...travit cele dny v obchodacich...

Delala jsem celou dobu v JAR v realitach, napis kam vas chteji umistit...to je na celem presunu asi nejdulezitejsi...

pocasi je prima...budes mit sluzku, budes mit zahradnika, bazen, deti se budou navstevovat s kamarady (u nich ci u vas), budete delat braai a to vsechno za dvoumetrovou zdi s elektrickym plotem a budete mit zadek stazeny strachem, kdyz budete vyjizdet z pozemku...muzi ti dat i rady treba jak se chovat, kdyz mas pistoli u hlavy, kdy muzes zajet k sobe na pozemek, a kdyz krouzit kolem a radeji ani kolem vastni brany nezpomalovat...vzdycky muzes volat ADT ci CHUBB ci na co budete napojeni...oni na pozemen vedjou s vami a prohlidnou ho...kdyz se ti zda ze te nekdo pronasleduje co tak, tak muzes vilat i, aby te doprovodili primo domu...

ted uz fakt musim, je toho hodne...napisu vecer...
Lenk@@@ 9861
5.11.2010 11:00:06
Boze, to jsem trubka s tim mailem...
Ja se rozhoduju, zda tam presunout rodinu - manzel tam bude na dva roky. My ale bydlime v UK a me se tam vubec nechce, byli bychom tam jako ve zlate kleci. Da se tam nekde jezdit na kole? Nedokazu si predstavit, co bych delala s detma po skole krome hrani si na zahrade.
Zase na druhou stranu to pocasi je super a mohli bychom procestovat celou Afriku a okoli.

Budu vdecna za kazde info, mame ve skole nejake jihoafricany, ale oni to vidi trochu jinak.
Diky L.
Eeka 20824
3.11.2010 22:09:50
mail mas deaktivovany...
Eeka 20824
3.11.2010 22:06:56
co potrebujes?

zila jsem tam 7 let (dva roky jsem uz v CR), ted tam letame kazdorocne na mesic...letos letime zacatkem prosince...

Lenk@@@ 9861
3.11.2010 14:36:29
Eeko,

ty bydlis v Joburgu? Opet stojim pred rozhodnutim tam presunout rodinu, vcera jsme odtamtud prileteli, potrebovala bych nejake doplnujici info.
Muzes se mi, prosim, ozvat - tady nebo na mail. Dekuju.
namana 80861
5.10.2010 7:50:59
Ahoj Katulka promin ze jsem se dlouho neukazala. Ja sama ziji v Nigerii, Gabina uz me o tobe vcera rikala, ze se tam budes stehovat. Bude to do Abuje, ze jo? My bydlime v Lagosu, ted jsem ale momentalne v Libanonu odkud pochazi manzel, narodila se nam holcicka, ale po Vanocich se stehujeme zpet do Lagosu. Jesli chces ozvi se me na monrog@gmail.com, budu moc rada. Klicku a tobe dekuji za doporuceni ;)
nippa 93031
30.9.2010 20:54:34
ahoj katka. Asaba nie je daleko od miesta odkial pochadza moj manzel. V Asabe sme boli na super cerstve ryby v jednej restike ;-). pisala som blog ak chces pozriet http://nippauk.blogspot.com/. drzim palce s tym stahovanim ;-)
Katulka (IP adresa: 83.208.8.78)
  • 
13.9.2010 18:45:46
Děkuji moc už jsem se dívala na její blog a napsala jsem jí . Tak uvidíme . Snad se tu najde ještě někdo . Přítel pochází z Asaby .. tak ideálně tam :) . Ale moc díky za info :)
Katulka (IP adresa: 83.208.8.78)
  • 
13.9.2010 17:50:55
Ahojky .. Všechny vás moc zdravím . Chtěla bych se jen zeptat , zda některá z Vás nežije v Nigerii . Mám přítele z Nigerie známe se 5 let a je to výborný člověk , letos se budeme brát a pak přestěhovat do Nigerie, sice jsem tam márkrát byla , ale prostě bych byla ráda za nějaké bližší informace z pohledu ženy co se tam přivdala . Děkuji moc za vaše odpovědi . Káča
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 752  [Dalších 652 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.