Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Simeona+3 | 110315 |
31.5.2014 10:04:27
Mám kamarádku která tam byla s manželem pracovně, odjeli kvůli zhoršující se bezpečnostní situaci.
Jinak-rybníček malej, všichni se znají, nesměli ven z města a nakonec ani z hotelu.To radši Saudi. |
Eeka | 20824 |
31.5.2014 5:44:04
Babiky, naopak! Nigerie prochazi vekym ekonomickym boomem, vim, ze prave fura dobre postavenych jihoafrickych firem I jednotlivcu investuje do Nigerie, celkem nove a s vervou. Jedine, co to tam brzdi (by mohlo brzdit) je obava o politicky system a nejake uber zvraty.
V Nigerii je to na zivot, tak akorat v compound, zdravotnictvi neumim posoudit, ale firma by mela platit soukrome pojisteni, ale jak tam soukromy sector funguje nevim. Jen z toho, co je k dispozici na netu lze usoudit, ze hlavne nemuzes jit kdekoliv a to ani do soukromenho, musis mit vzdy predstavu, kam jet. Zivot to bude znacne oklesteny, zejmena pro toho, kdo nema s zivotem v Africe zadnou zkusenost. Ja bych tam I jela, ale ne s detmi, alespon ne okamzite. Tchan I svagrova tam jezdi pracovne a jsou v pohode, nikdo je jeste nesnedl |
Winky | (IP adresa: 115.215.240.109) |
• |
31.5.2014 1:54:45
No, a ty bys chtela se pohybovat vsude s tremi detmi a ochrankou s kalasnikovem (a I tak byste byli tak lakavy a snadny cil k unosum)? V tom podnebi? I zdravotnictvi info uz mas... Muzes mi priblizit CO by ti vyvazilo ta negativa?
Jestli to chces sama tak poznat, odloz deti a Jed na tu sluzebku s manzelem. Jestli chces do Afriky, zkuste tu JAR, nejdriv. Nebo Gambii - tam je dost sluzeb jeste z britske ery, jezdi tam lidi z UK na dovolenou. |
babiki | 4116 |
31.5.2014 0:18:38
Asio, jsou zeme kde se to hybe, ale Nigerie k nim ted nepatri...
|
Azia a 3 ryzova zrna | 132367 |
30.5.2014 23:55:14
Babiki, cela Afrika ma potencial, ale ja pomalu prestavam verit, ze se to tam nekdy pohne k lepsimu. Ti lidi proste nechteji, nevi, jak na to. Je to smutne.
|
30.5.2014 23:52:51
Tragiko, MM tam poznal expaty, co tam ziji treba i 15 let a nestezuji si. Vetsina z nich je ale bezdetnych. Ja bych se s detma bala hlavne kvuli tomu zdravotnictvi. Co se manzela tyce, sice tam neco spatneho snedl, to natesti podchytli vcas , ale mel na male kvuli odflaknutemu "beznemu" osetreni. Nekdo nad nim musi drzet ochrannou ruku Bohuzel se tam bude jeste muset vratit
|
babiki | 4116 |
30.5.2014 23:44:53
Muj manzel je z JAR, Afriku miluju... Uvazovali jsme o prestehovani na cas do Ugandy, Mozambiku nebo Botswany... Ale do Nigerie bych ted nejela,prilis velky risk. Skoda, krasna zeme s velkym potencialem...
|
Tragika | 61116 |
30.5.2014 23:33:26
Jedna věc je přežít a druhá, nemít nějaké následky, které se mohou objevit až po x letech.
Do Nigerie bych nejela ani jako bezdětná. I kdyby mi nabízeli miliony ročně, zdraví by mi bylo přednější. |
30.5.2014 23:19:25
Lidojedi? Unasi se tam, to ano, manzel nikam sam nemohl, meli tam ochranku s kalasnikovem atd. O nemocnici ani nemluve, mel strasne stesti, ze to prezil.
|
Mili+2 | 70470 |
30.5.2014 22:13:30
Manzel pracoval ve firme ktera spolupracovala s Nigerii. On sam tam nebyl, ale to co vypraveli jeho kolegove, byl des bes, nejela bych tam ani turisticky. A Nigerijci co sem jezdili nam rikali ze i normalne ve mestech pod mostama cihaji lidojedi.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.