Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Květulina+3 | 54769 |
9.8.2016 18:11:15
Umami, mám jednu takovou doma. Je jí 11, dřív hodně trpěla na uši, chodíme pravidelně na ušní cca každé 2 měsíce, taky proto, že se jí dělá větší množství ušního mazu a jakmile začnu pozorovat, že mluví stále hlasitěji, tak je mi jasné, že má ucpané uši a musíme jít na čištění. jinak stejně jako ta tvoje mluví pořád a pořád a i sama se sebou a ještě když je období, kdy slyší hůř, tím pádem mluví hlasitěji, tak je to o nervy, to neděláme nic jiného, než jen říkáme "nekřič" .
|
maargitt & dráčátka | 67638 |
9.8.2016 18:08:58
naše prostřední byla uřvaná už jako miminko. Když jí byl rok a půl, čvala téměř soustavně. Sedím vedle v pokoji, děsnej jekot. Jdu se podívat, ááááá, slečna tahá jelena do domečku a jelen neráčí projít dveřmi. Protáhnu jelena dveřmi, dojdu vedle a do minuty zase jekot. Slečna chce dostat jelena z domečku. A takhle celé dny. Co začala mluvit, je to trochu lepší , ale mluví furt a stále poněkud zvýšeným hlasem. Často také ječí, cokoli se jí stane je důvodem pro strašný řev. Zčásti je to asi povaha, zčásti nějaká potřeba ventilovat pocity a zčásti určitě snaha se prosadit.
|
Epepe | 89236 |
9.8.2016 18:03:23
4 a mluví soustavně. Sama pro sebe.
|
maargitt & dráčátka | 67638 |
9.8.2016 18:00:51
a kolik jí je?
mám taky takovou, bude jí pět. Zřejmě se to s věkem trochu lepší, ale ječí furt děsně. starší zase stále mluví, tam už jsem identifikovala potřebu se prosadit a zaujmout pozornost obvykle mou |
Epepe | 89236 |
9.8.2016 18:00:23
Tak z mé strany jsme relativně hlasitá rodina, ale toto je tedy i na mě moc.
My měli zase už od mimina pro ni přezdívku Macerát (Oscar Mazerath - Plechový bubínek), protože když řvala, pomalu praskaly skleněné tabule. Uvažuju i o lehčí formě ADHD. |
margotka78 alias shit-roller | 108560 |
9.8.2016 17:54:37
JJ. Mám takovou dceru. Bohužel je hlučná po otci.
Říkáme jí Pepin v sukních. Jakkoli to zní vtipně, tak pro člověka, který ji má na starost to už tak vtipné není Minulý týden jsme byli u nás na přehradě a nikdo z dětí tam nekřičel. Jen ona. Co s tím netuším, já jsem vcelku tichý člověk. ( někdy se teda směju taky hlasitě). |
Epepe | 89236 |
9.8.2016 17:49:34
Jednak když mluví, tak mluví hlasitě. Jednak když něco požaduje, nebo se jí něco nelíbí, tak začne vztekle pištět. Když se raduje, piští radostně. A někdy vyluzuje hlasité zvuky jen tak, bez příčiny.
Sluch se jí zhoršuje při rýmách (kterými trpí velmi často), ale jinak je standardní. Je schopná na požádání mluvit potichu i šeptat, občas začne tiše sama od sebe, ale její běžný level zvuku drásá nervy. Má někdo podobnou zkušenost? Je to věkem, období? Potřeba se prosadit na úkor sourozence? Hysterie? |
Urbík | 59832 |
16.3.2016 10:04:11
Prosím o tip na vysoký kočárek pro panenku, Stávající má od země k nejvyšší možné výšce rukojeti 65 cm a to je již dceři krátké. Potřebovala bych tak 75-80 od země. Poradíte? Děkuji,
|
Pole levandulové | 23006 |
15.1.2016 17:44:38
Saamajno, to co pises, neni pobrukovani, ale BRUMENDO - vyluzovani melodie se zavrenymi usty, normalni zpevacky termin. Pobrukovani je tiche prozpevovani.
A jinak jo, je to obtizny, podobne jako zvyk meho manzela, ktery stahne nekde pisnicku, ktera se mu libi a pak ji necha hrat porad dokola, dokud neobjevi jinou. Nenavidim to, jakmile to prede mnou pusti podruhy, jdu vypinat repraky. |
Kopřiva Dvoudomá | 34182 |
15.1.2016 12:30:43
Koa, taky to mám.
Navíc předělávám slova písniček, vkládám tam různé blbiny a aktualizace. Dělá to i můj otec, tam to teda je už úplné dada. Chudáci děti, když o tom tak přemejšlím. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.