| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Stavba a rekonstrukce

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 18953  [Dalších 18873 >>]
zerat 18305
24.7.2017 7:56:46
Fren, my máme normální sprchovací kout a neznám, co jsou slizké stěny a zanesené spáry? ~e~~e~ Vše myju normálním Savem. Vystříkám, 10 minut nechám působit a spláchnu. Jednou či dvakrát do roka vše vystříkám ještě přípravkem proti vodnímu kameni a setřu mikrofázovým hadrem - vše máme krásně čisté a bydlíme už téměř 4 roky. Nemáme tvrdou vodu.
U těch boxů - zažila jiným slovy viděla jsem 2 boxy u dvou známých a hrůza. Jedni box snad za 150 000 Kč s rádiem a nejrůznějšíma volovinama a všechny ty otvory od masážních trysek, všemožné výčnělky... obalené takovou tou růžovou špínou :-©, podobný problém měli i druzí známí. Obojí si stěžovali, že v tomhle je to na houby, protože se to špatně udržuje. ~d~ Je ale pravda, že už je to hezká řádka let... třeba je to letos už řešené jinak / líp.
Babsi+2 63297
23.7.2017 21:21:52
My jsme ho chtěli a nemohli mít - z důvodu nízkého tlaku-4.patro, stará zástavba. A také se do něj na výšku nevejdu já (187cm) a MM na šířku(má i 130kg), resp. vejdeme, zavřeme se, ale o komfortu nemůže být řeč. Takže to jsou věci, na které bych se příště ptala hned na začátku.
Fren 117315
23.7.2017 18:22:14
ze začátku jsme měli sprch.kout - voda z něj stříkala i po zdech,navíc pruda s čištěním spár mezi kachličkama-slizu~k~

Rozhodli jsme se proto pro sprchový box a jsme s ním velmi spokojeni,máme ho už řadu let.I ve sprch.koutu byly trysky,bohužel sprchový box bez trysek neexistuje-jsou totiž jen na dvě věci,na nic a na houno.Jen se pak kolem nich drží špína,když to furt nepucuješ,fakt nejosu vůbec zajímavé,tak možná první 2 sprchování.Co já osobně hodně využívám a zvláště ted v létě je ten napevno zabudovaný sprchový déšt,studená voda,je to boží na osvěžení,přijde mi to mnohem příjemnější než to na sebe pouštět z ruční sprchy.

Stěny jsou z tmavého skla se třpytkami,peerfektně se to udržuje,něco nesrovnatelně komfortnějšího než pak čistit ty spáry mezi kachlema.

Takže za mě sprchový box doporučuji - máme tam zabudované světlo a větrák.
Lanka16 5624
23.7.2017 10:11:11
Rozhodli jsem se, že si do koupelny pořídíme sprchový box. V nabídce jsou s masážními tryskami, s rádiem atd. Masážní trysky by se mi líbily...Jelikož na netu nejsou osobní zkušenosti po letech, ptám se na to tady. Máte někdo sprchový box ( ne sprchový kout) již nějaký rok ? Jaké máte zkušenosti , na co se zaměřit, co nebrat...
Děkuji za rady.
Lanka16 5624
23.7.2017 10:08:30
Rozhodli jsem se, že si do koupelny pořídíme sprchový box. V nabídce jsou s masážními tryskami, s rádiem atd. Masážní trysky by se mi líbily...Jelikož na netu nejsou osobní zkušenosti po letech, ptám se na to tady. Máte někdo sprchový box ( ne sprchový kout) již nějaký rok ? Jaké máte zkušenosti , na co se zaměřit, co nebrat...
Děkuji za rady.
Michal Sýkora 154362
12.7.2017 14:43:15
Dobrý den,
můžu se zeptat, co je to za server?
Fren 117315
15.6.2017 10:39:15
někteří to mají jaksi převrácené - že chodí bosky po terase a doma v pantoflích,kde mají všude na zemi studené kachle,tuhle logiku vůbec nechápu,nemluvě o zdrav.důsledcích.

Nám právě terasa s vymývanou dlažbou nikdy "neodejde" a bosky po ní nemáme vůbec potřebu chodit,protože zas uvnitř domu se pohybujem bosky a nemáme zájem si tudíž venkovní bordel tahat do domu;po terase se pohybuje i náš pes,sice krástkosrstý,ale i to by se lepilo na chodidla a zanášelo dom,takže to jistí všudenavenku pohdlné nazouváky.
zerat 18305
15.6.2017 10:28:05
Hanko, tak to nevím, popravdě netuším ani, co používal na náš plot a sousedky pergolu a plot. Další věci bude dělat zase on, takže jsme se spokojili s tím, že on ví, co použil. Na to, co tvořil soused kouknul, sáhnul a řekl nám, že NEDOPORUČUJE. Ale co použil fakt nevím. ~d~ ~7~
Dětské postýlky - největší výběr na Favi.cz
Hanka 75 76332
15.6.2017 9:49:39
No mám stejný pohled na věc, že čím méně práce okolo baráku tím lépe (pokud se tím člověk nerealizuje atd.), ale dřevěná terasa má hodně do sebe. My ji máme modřínovou, natíraly jsme jednou a "drží". Jasné, že po čase odejde, ale když srovnám chůzi po dřevě, tak jsem ještě nenašla nic tak příjemného z jiného materiálu. A náročná na údržbu mi také nepřijde.
Hanka 75 76332
15.6.2017 9:47:37
Nevíte čím to má ten soused-ten plot ? Nepoužíval lazuru ? (pro zakladatelku, která ale poptává olej, lazuru také nedoporučuju - ale ta se snad na prkna pochozí ani nedává). Ale zajímalo by mne do použil ten soused a co váš odborník nedoporučoval, že to bude žluté.
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 18953  [Dalších 18873 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.