Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Tina+Jiřík2008 | 81121 |
16.9.2017 13:44:26
Syn měl první tři roky batoh (aktovku) Emipo a teď do 4.třídy má batoh od Topgalu, konkrétně má tenhle - http://www.topgal.cz/skolni-batohy-do-4_-a-5_-tridy/chi-799/d---blue/ , počítám, že zase pár let vydrží...
|
Kattka | 134541 |
16.9.2017 7:38:50
Ahoj,jaký batoh jste porizivali do 3.tridy? Máte zkušenosti s deuter ypsilon? Koukala jsem i na coocazoo evverclevver2,ale váha samotneho batohu 1,5kg me odrazuje.děkuji
|
klikli | 93034 |
11.8.2017 22:12:45
Ten jsme zkoušeli, taková celkem malá krychlička na zádech to byla , vypadalo to trochu divně.
|
Senedra | 14756 |
11.8.2017 10:48:38
klikli, kupovala jsem teď batoh od Topgalu pro třeťačku a chvíli se bavila s prodavačkou - říkala mi, že Topgal od letoška prodává nový model právě pro prvňáky a druháky. Ukazovala mi ho na obrázku, neviděla jsem ho naživo, ale zkus se na něj případně zeptat.
|
klikli | 93034 |
10.8.2017 21:52:59
Tino, děkuji. V září se snad v Praze vyskytneme, tak snad se tam podívám. Snad tam najdu to, co mě zajímá.
|
Tina+Jiřík2008 | 81121 |
10.8.2017 21:42:08
Klikli, v Praze jsem slyšela chválu na prodejnu SEVT, na Praze 8, ale nebyli jsme tam, jinak další kamenná prodejna, kde mají větší výběr, je Dráček na Palmovce (www.dracek.cz), tam jsme kupovali Emipo my, ale my ho měli vyhlédnuté na netu, tam jsme ho vyzkoušeli a sedlo to dobře hned...jinak mimo Prahu nevím...Hamu máme i my u nás v obchodě, jsou asi docela kvalitní, ale celkem drahé a ne každému dítěti sedí, přijde mi, že pro ty menší štíhlejší děti to moc není, syna táhla dozadu, stejně jako ten Topgal pro prvňáky, navíc ta Hama je i hodně široká, takže na ty užší zádíčka to prostě moc nesedí, no...
|
klikli | 93034 |
10.8.2017 21:14:57
Tino, víš o nějaké prodejně, kde je naživo velký výběr? U nás je to samí Emipo, tam si asi ani dcera nevybere dekor, pak Karton P+P, tam nevím, jak je to s kvalitou a pak Bagmaster. Herlitz tu mají jen ten, co máme doma. Byla jsem i v nejbližším krajském městě, tam jsme zkoušeli nějakou Hamu, byla z nové kolekce a podle parametrů měla být celkem malá a kupodivu s výbornou cenou, ale nějak to nesedělo. Hodně nám vnucovali Topgal, ale ten odmítám. Učím a vidím ty prvňáčky a druháky, jak jim to plandá kdesi pod zadkem, protože je to velká cihla na zádech bez pevného dna. Viděla jsem od Topgalu i maličkatý batoh, ten seděl dceři už teď, ale říkala jsem si, že v druhé třídě už možná bude pidi. Jsem asi náročná Závidím klučičí motivy, nejsou tak kýčovité jako holčičí.
|
klikli | 93034 |
10.8.2017 21:04:17
Matko s dětma, s těmi cenami za dobrý batoh/aktovku mám stejný pocit. A i když jsem s Herlitz Midi u starší dcery tento rok byla spokojená, přijde mi, že trochu víc "batohovější" taška je možná lepší. U té Midi postrádám hrudní popruh a asi jí nějaký univerzální ještě zkusím objednat. Lehce mi vadilo to, že do té přední kapsičky se nevešla žádná naše krabička na jídlo, ale to nesmím být líná a jít vybírat s taškou, ale nevešlo se tam ani pouzdro od stejné firmy. Takže všechno měla v té hlavní kapse, ale vešlo se to v pohodě, místa jí zbývalo opravdu hodně. Uvidím, kolik toho bude nosit teď ve druhé třídě. A budu doufat, že růžové motýlky zvládne ještě rok nosit, protože vybírat ještě novou tašku pro ni, to fakt nevím, co bych vybrala.
|
Mr. Miçkey | 124689 |
10.8.2017 19:55:19
Tak to ma prostredni, 132 cm a 23 kg, je mu 9 a pul... jedenactileten 136 cm, 28 kg
|
Tina+Jiřík2008 | 81121 |
10.8.2017 19:37:10
Tuten, my jedeme pořád ten samý systém, co se týče desek, už od prvních dní 1.třídy a vyhovuje to maximálně...jinak to, z čeho neměl úkol, tak nechal ve škole ve skříňce a domů vzal třeba jen desky s matikou...na víkend to taky obvykle bereme domů všechno, abychom měli přehled...prostě už tři roky jedeme pořád stejný systém...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.