| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Počítačové hry

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 2422  [Dalších 2262 >>]
Anni&Annika 50178
19.2.2016 12:08:22
moje starsi dcera /zili jsme tehdy v Nemecku/ pouzivala PC k uceni. Prvni a druha trida. Formou hry pri hledani pokladu postupovala dal tak, ze vlastne pocitala priklady. Nj byla malinko jina, ale taky formou hry. Super vec. PC mela k dispozici od mala. Ale 30 zu ji bylo, takze ty PC jeste vypadaly jinak.
Nase mala ma k dipozici svuj tablet, PC, Ultrabook, chytre telefony od narozeni.
Ale vyuziva ojedinele, ac vyucujici programy si na netu obcas vyhledava, ale tak 2x do roka, par hodin a pak to hasne.
Takze formou hry si myslim /stejne jako kdysi u jeji sestry/ by to bylo rozhodne zajimavejsi. MOzna neco ve stylu minecraft....to je jedine, co ji momentalne bere. Byl nebylo spatne, kdyby do te hry byly primichany ucebni predmety...nj, matika, prvouka a tak...~t~~t~
77kraska 132593
19.2.2016 12:03:19
nebo nejlepe kdyby tam byly testy jako jsou treba ze vseobecneho prehledu u zkousek nanecisto....proste neco jako zkousky nanecisto, ale elektronicky

viz http://www.zkousky-nanecisto.cz/

a kdyby se to bodovalo a deti by mohly soutezit
77kraska 132593
19.2.2016 12:01:19
logicke hry urcite...nejlepe rovnou priklady z matiky !
Aimia 149901
19.2.2016 11:01:36
Dobrý den,
jsem tvůrce online her a rád bych víc rozjel svůj dětský portál Strašidýlka - http://strasidylka.cz/ . Chci jej zaměřit na jednoduché naučné i zábavné hry, pro ty nejmenší(předškolní věk až první stupeň). Hry, které budou rozvíjet logiku, paměť až po logické hádanky, kvízy zkoušející děti z různého učiva...
Zajímá mě, jestli by jste měli o takové hry jako rodičové zájem. Tedy jestli své nejmenší k počítači vůbec pustíte, od kolika let necháte děti hrát si na počítači, případně od kolika na tabletu. Tímto si dělám průzkum, jestli by o takové hry byl vůbec zájem. Všem děkuji za odpověd.

Tomáš Hrstka
info@aimia.cz
http://www.aimia.cz/
Tomáš (IP adresa: 141.170.136.130)
  • 
19.2.2016 10:44:11
Dobrý den,
jsem tvůrce online her a rád bych víc rozjel svůj dětský portál Strašidýlka - http://strasidylka.cz/ . Chci jej zaměřit na jednoduché naučné i zábavné hry, pro ty nejmenší(předškolní věk až první stupeň). Hry, které budou rozvíjet logiku, paměť až po logické hádanky, kvízy zkoušející děti z různého učiva...
Zajímá mě, jestli by jste měli o takové hry jako rodičové zájem. Tedy jestli své nejmenší k počítači vůbec pustíte, od kolika let necháte děti hrát si na počítači, případně od kolika na tabletu. Tímto si dělám průzkum, jestli by o takové hry byl vůbec zájem. Všem děkuji za odpověd.

Tomáš Hrstka
http://www.aimia.cz/
Janet+sluníčko:-) 75570
13.2.2016 9:57:01
Díky za názor ~x~
Exmanžel tam taky moc nechce (já bych tam nešla, ani kdyby mi zaplatili - nesnáším davy). On ji k minecraftu dovedl, tak dcera naléhá spíše na něj ~;)
MJana 100370
12.2.2016 19:17:35
Byli jsme na tom v Ostravě na podzim. Syn(11) tam chtěl strašně jít, jak to slyšela dcera (8) tak chtěla také.
Nevěděli jsme jak to tam vypadá, takže jsem kupovala 4 lístky, aby měli doprovod. Tedy můžu říct že tisícovka v pr...i ~n~
Byli jsme s manželem strašně zklamání, a myslím (i když to nedal najevo) že i syn.
Lidí mraky, k počítači se vůbec nedostal, na podiu program, který ho nebavil....
Jo ještě tam bylo focení s joutubery - ale na toho co by chtěl by musel počkat až za další 2 hod.
Ještě že mu stačí málo a byl strašně spokojený že se vyfotil s Jirkou Králem.(naštěstí se nechal vyfotit mimo fotokoutek)
Chtěli jsme jím koupit nějaké pěkné tričko, ale upřímně - to co měl koupené z internetu, bylo daleko, ale daleko hezčí, než to co tam nabízeli....Nic zajímavého ~a~
Více jsem tam toho tedy neviděla. Čekali jsem daleko více.....
Za nás velké zklamání ~7~ Odcházeli jsme asi po 1/2 hod.
TiNiWiNi 109646
11.2.2016 14:59:24
Děti byly už dvakrát v Brně. Vždy jsem koupila normální lístek, ne VIP. Těch VIP je tam tolik, že z toho žádné VIP výhody vlastně ani nejsou a ono se to tam pak míchá, mění, že už je to potom každému docela jedno, a to hlavně ke konci. Jen přijďte brzo, ať nestojíte dlouho ve frontě, mějte lístek vytisklý. Děti dostaly svačinku a pití, nějaké peníze a vyzvedla jsem je kolem 16hod. Dětí je tam ve věku 10 let jako máku.
Janet+sluníčko:-) 75570
11.2.2016 14:22:16
Já fakt nemám ráda počítačové hry. Dcera to podědila po svém otci - lásku k pc hrám ~:-D
Tak teda tatínek se snad hecne a vezme ji tam.
Dcera původně chtěla ty VIP lístky. Ale to je ranec peněz. Tak říkal že snad ty levnější lístky by koupil. :-)
Měli jste někdo VIP lístky - je to záruka "práva bez front"?
jorad3 105220
11.2.2016 12:53:24
Koukala jsem na program akce, bude to určitě pro dceru super zážitek.
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 2422  [Dalších 2262 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.