Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Alixa | 90699 |
5.6.2015 9:23:29
Hra na PC určitě na ps nebo xboxu nepůjde. Každá konzole má "svoje" hry.
DVD na tom půjdou normálně přehrát - filmy a tak. USB to má taky, takže přes flashku taky filmy. Na internet se to připojí normálně přes kabel do routru a k TV se dá připojit PS3 na scart kabel i HDMI a PS4 na HDMI. Kdyžtak mě někdo opraví, jsem jen uživatel, ne expert. Co se týče nákupu her a tak, my kupujeme hry bazarové a když nás přestanou bavit, tak na protiúčet "koupíme" nové. Samozřejmě to neplatí o FIFA, tu kluci hrajou pořád. |
kosicek,4 děti | 33064 |
5.6.2015 9:04:53
Kluk (11 let) si moc přeje hru Fifa 14, ovšem náš 9 let starý pc nesplňuje požadavky a neustále se vyskytuje problém s místem na disku. Od Ježíška dostal Minecraft, jde to hrát, ale není to plynulé a píše nám to, že hru nebude možné hrát, že PC nebude něco splňovat. Velký sen dětí je ps nebo x box, se v tom nevyznám. Myslíte si, že by třeba bylo lepší investovat do něčeho takového, než do nového pc, takového ( koukala jsem, že na cenu kolem 6000,-, to je levnější, než PC), aby na něm šly i náročnější hry? Fungoval by tam zakoupený kód na minecraft, když nemáme tv z wifi nebo to musí být úplně jiná verze hry? Jak se to vbůec k tv připojuje? Jako dvd? ( Na tv nemáme usb, jen jednu vstup na ""žehličku"" od DVD..jdou na ps pouštět obyč. dvd? Děkuji všem, kdo mi v téhle věci pomůže trochu prozřít.
|
Vilém Šmidt | (IP adresa: 77.240.99.213) |
• |
22.4.2015 20:18:03
Vážení,
poprosil bych Vás o Váš názor: Protože statistika výroby her naznačuje, že 80% her vychází z bojových simulací. Před časem jsem uvažoval, že naprogramuji nějakou hru pro děti a dospělé, ale chtěl jsem se právě vyhnout krvavým a násilným tématům. Tato myšlenka mne tak zaujala, že jsem nyní před dokončením nové české adventury/Car driving hry bez krve a násilí. Vyrobil jsem tedy pro posouzení kvality hry krátké hratelné demo: http://game.c2g.cz/games/demo O čem celá hra bude a jak je vůči dětem postavená se dočtete detailněji na http://game.c2g.cz/ Děkuji za Vaše názory a připomínky |
adriM+M+N | 55217 |
21.4.2015 19:38:34
Děkuji moc za rady, nakonec asi pomohlo to nasvícení, měli jsme to vždy položeno třeba na tmavém stole, když jsem dala proti slunci, načetlo se, syn je spokojen
|
Renka + 3 | 26652 |
21.4.2015 9:09:50
Podstavec je podle mě jen lupa, která zvětší ten čárový kód na autíčku, aby se dal načíst. Nám to taky moc nefungovalo, zjistila jsem, že kamera tabletu ten kód nedokáže přečíst, pomohlo posvícení (mobilem s bleskem, baterkou) do toho podstavce, aby se zlepšily světelné podmínky. Autíčko musí být na podstavci přesně tak, aby kód byl přímo nad kamerou.
|
adriM+M+N | 55217 |
20.4.2015 23:18:46
Adelaide a to autíčko musí být stejném kterém je zrovna na tom podstavci anebo je to jedno?
|
adelaide k. | 20327 |
20.4.2015 21:05:04
Podstavec musí přijít přímo nad kameru, někdy to neukazuje přesně.
|
adriM+M+N | 55217 |
20.4.2015 18:53:16
A můžete mi poradit, pokud chce použít to autíčko ke hře, aby mu to fungovalo přes tablet, musí být úplně stejné jako ve hře, anebo stačí aby mělo ten podstavec? Nějak nám to nechce fungovat,přitom tablet má myslím OK Samsung galaxy tab 4 10.1 a hra tam taky ukazuje to kolečko kde má auto s podstavcem přidržet, ale nic se neděje. Nevíme co děláme špatně, ale kluk se na autíčko těšil asi měsíc (dostal ho na narozky), tak je samozřejmě zklamaný, že mu to nejde.
|
Citronove koliesko | 7937 |
20.4.2015 12:42:02
Syn to svojho času hral.
|
adriM+M+N | 55217 |
20.4.2015 12:09:22
Prosím (snad nedělám nějakou nechtěnou reklamu), ale potřebovala bych poradit, hraje tady něčí kluk či táta hru Angry Birds go telepods i s těmi koupenými autíčky? Děkuji
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.