Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
| Pam-pela | 97353 |
|
28.3.2018 0:05:11
...podle mne to může platit pro obě strany. protože i psychopat se jistě cítí ohrožený, to je to subjektivní vnímání...proto nějak reaguje. Ta hranice snesitelnosti je určitě u různých lidí různá.
A pro mě osobně je vědomý ublížení někomu mnohem "horší" čin, než nevědomý...byť třeba v afektu. Vlastně pro soud asi taky. |
| Pam-pela | 97353 |
|
28.3.2018 0:00:09
No to určitě ne...já se s ním taky nestýkám, někdy výjimečně...a už na něj nereaguju, i když tuhle to zase zkusil.
![]() A víš co, ten můj se cítí sám...osamělý...mezi lidma. Tolik se snažil řídit situaci, podmaňovat si druhý, ubližovat a týrat...a co z toho všeho zbylo... |
| Kudla2 | 58452 |
|
|
27.3.2018 23:58:50
Já myslím, že musel být, normálního člověka by ty zvěrstva vůbec nenapadly, natož aby je realizoval.
|
| Kudla2 | 58452 |
|
|
27.3.2018 23:57:59
"Zkus si radsi polozit otazku, kolik zla je clovek schopen unest, aniz by se musel bat toho, ze by dokazal vedome ublizit?"
já té otázce nerozumím, to myslíš toho psychopata nebo ty kolem něho? |
| Pam-pela | 97353 |
|
27.3.2018 23:57:41
Byl Mengele psychopat?
|
| Kudla2 | 58452 |
|
|
27.3.2018 23:56:46
Ano, je to člověk.
Ale kvůli tomu přece vůči němu nemám žádný povinnosti krom tý neškodit mu, jako každýmu jinýmu. Určitě ne mít ho ráda nebo stýkat se s ním. |
| Girili | 117849 |
|
|
27.3.2018 23:55:20
Rose, tak lidi odpovidajicich tvemu popisu znam hodne. Nenapadlo me povazovat je za psychopaty. Za psychopatii povazuji jeste silnejsi kafe.
Mozna by mohla Majakova uvest nejakou definici, abychom vedeli, o cem se bavime. ![]() |
| Kudla2 | 58452 |
|
|
27.3.2018 23:55:10
Girili,
no potěš koště, jestli někdo takovejhle vystudoval medicínu. ![]() |
| Pam-pela | 97353 |
|
27.3.2018 23:54:26
Jo, pořád je to člověk, má v sobě i tu druhou stránku, tu "dobrou", nejsou lidi jen takoví, nebo makoví, ty dvě stránky máme v sobě všichni.
Psychopata možná baví ubližovat, manipulovat, ale taky se pod tím něco skrývá, třeba strach, potřeba kontrolovat situaci? "Vrhá" se na druhé první, aby měl navrch? Ale je to člověk, byť nad sebou ztrácí nebo vůbec nemá v některých případech kontrolu. |
| Girili | 117849 |
|
|
27.3.2018 23:49:07
Setkala jsem se s jednim psychopatem pred lety na siti, na jinem komunikacnim mediu, nez se dnes bezne pouzivaji. Vypatral moji skutecnou identitu, volal mi na kolej, delal tajemnyho, vyhrozoval mi likvidaci a co mi udela, az ho jednou nahodou nekde potkam v nemocnici coby vystudovaneho lekare (studoval medicinu) a nebudu vedet, ze je to on... Bylo nas vic, co nas takhle dusil. Pozdeji se na me obracela jina postizena, zda bych byla ochotna ji svedcit u soudu, kdyby na nej podala zalobu. Byla bych, ale zrejme to nedotahla. Podle me byl neskodny.
Dale jsem se setkala s jednim, ktery mi odchytil cast komunikace s jednim klukem, se kterym jsem online flirtovala a jeste zatepla to posilala memu tehdejsimu priteli. Delal i jine veci a take i dalsim holkam, ale nebylo to tak silne kafe jako u toho prvniho. Tento mozna ani nebyl psychopat, jen zoufalec. ![]() |
Lidový rok - DubenPraha 4
Ukliďme svět, ukliďme Česko - jaro 2018Praha 4
Malí fotografové: Tajemný portrétOlomouc
Haló JácíčkuKladno
Konstelace - seminářPraha 8 Další akce nalezte zde
Velikonoční kynutý koláč ala volské oko
Perníkový beránek Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.