Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
| rišulka | 117642 |
|
|
9.4.2017 9:44:21
No jo, nejsem sice vzdělaná a bohatá, ani šikovná, ale snažím se a synek taky :)
Stěhovali jsme se před půl rokem, jen za roh, dál už nemůžu, jsem na OV vázána, jako patriot a na rodinu, mamka je nej 😘 a taťka se hodně spravil, už neni takový brucoun, zhubl skoro 30kg, zlepšilo se mu zdraví i nálada, začal číst knihy o autism (kluk z kostek, a proto skáču) ![]() |
| Tečka. | 132715 |
|
9.4.2017 9:20:53
Dovolím si zde zkopírovat naprosto výstižné Rišulčino vyjádření:
"Matýs je nechutný, arogantní prasák a hulvát. Při vyšetření mluví s děckem, vás ignoruje, na vaše otázky odpovídá děcku poznámkami o blbosti rodiče.. škoda slov. Pedopsychiatrů je málo, je smutné a k neuvěření, že jsou i tihle." Ta osoba odborník není ani náhodou, taky ho znám osobně, a hlavně znám x rodičů s dětmi, kteří z jeho péče prchli, radši dojíždí jinam přes půl republiky, neznám v reálu ani jednu jedinou rodinu, které by pomohl. Děti z jeho ordinace vychází otřesené, před návštěvou jsou ve stresu a chodí tam velmi nerady. Na zdi v ordinaci má vyvěšeno 150 diplomů a ocenění a nikdo nechápe za co. Je mi nevolno z toho, že TOHLE je předseda, vrcholný představitel a nevím kdo ještě pedopsychiatrů. |
| withep | 93862 |
|
|
9.4.2017 8:05:37
Rišulko, hned jsem si při čtení článku + info, že je Matýs z Ostravy, vzpomněla na tebe. Je to přesně jak říkáš, je smutné, že je dětských psychiatrů tak málo, ale ještě smutnější asi je, že jich není o jednoho (o tohohle) míň.
Vy opravdu nemáte PnP? S celou tou sbírkou diagnóz? To je k pláči, že ani to málo, co pro vás stát udělat může, neudělá. Je to tam zakleté. Jedině zdrhnout, jenže odstěhuj se do neznáma s malým autistou, že... ![]() |
| Martina, 3 synové | 101865 |
|
|
9.4.2017 7:49:57
jak se projevuje dite psychotik?
Hodně zjednodušeně řečeno - jako člověk pod vlivem alkoholu. Navenek působí normálně, ale své okolí vnímá zkresleně a reaguje podivně. Někdy je úplně apatický a hodiny čučí do prázdna, jindy je činorodý a dělá s velkou vervu věci užitečné i zbytečné. Nejhorší je, že nemá náhled sám na sebe, připadá si ublížený, odstrčený, podceňovaný. Směje se nebo pláče bez vnější příčiny, pak je zas agresivní, má pocit pronásledování. Prostě nikdy se nedá odhadnout, co zrovna prožívá a co udělá. |
| Kat | 121378 |
|
8.4.2017 21:39:54
![]() pujdes k ocnimu pro novy nebo do optiky pro novy!!! Sorry jako, ale dalsi tyden uz to bude k nepreziti ![]() |
| hrou.da | 123574 |
|
8.4.2017 21:37:50
jen aby, v tyhle fazi ur podezrivam kazdyho
nevím oc budu dlat v pondeli v praci |
| Kat | 121378 |
|
8.4.2017 21:36:25
Hroudo, pomoc! My je fakt nemame!
![]() |
| Kat | 121378 |
|
8.4.2017 21:35:35
HROUDO, ODESLY JSME NA VYLET, Z NEHOZ NENI NAVRATU. TVE PRAVA I LEVA DIOPTRIE (NOZICKY TROCHU PROTESTOVALY, ALE MAJI SMULU)
|
| hrou.da | 123574 |
|
8.4.2017 21:35:35
vakcíny způspbují autismus = vakcíny vytvářejí vakcíny
kde mám brejle? |
| hrou.da | 123574 |
|
8.4.2017 21:31:02
podle ústního sdelení jednoho z renomovaných pedopsachiatrů, s nímž jsme pracovně hovořila loni na podzim, je v ČR 70 pedopsychiatrů - myslí. Nebo něco kolem té cifry, mám to v záznamu, šlo by to dohledat. Takže skoro nejsou.
nevíte, KDE MÁM PBRÁLE? |
Lidový rok - DubenPraha 4
Ukliďme svět, ukliďme Česko - jaro 2018Praha 4
Malí fotografové: Tajemný portrétOlomouc
Haló JácíčkuKladno
Konstelace - seminářPraha 8 Další akce nalezte zde
Velikonoční kynutý koláč ala volské oko
Perníkový beránek Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.