| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Děti s nadváhou

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 2811  [Dalších 2741 >>]
Mandara 137771
1.12.2017 10:05:03
V dětství jsem byla drobná a hubená, v dospělosti jsem drobná a štíhlá. Jen v pubertě se mi na pár let usadily špeky na zadku a stehnech, jak přišly, tak odešly :-) Bratr byl do dvou let vyžraný až tlustý, tři brady...dnes vypadá tak, jako by strávil celý život v koncentráku.
caira (Vojta1/03,Mates11/04) 5858
1.12.2017 9:59:18
Já jsem byl velmi tlustá holčička do pěti let, úspěšně jsem z toho vyrostla a doufám, že už (je mi 43) do toho nedorostu (160 - ysportovaná postava 50kg, vysportovaná znamená, že nemám špeky, váhu mám ve svalech a mám prsa)
Manžel byl dle fotek tlusťoch do 1,5 - pak se to nějak vytratilo. Dnes štíhlý chlap.
Synové: Starší byl coby mimino huběňour, pak se jemně oplácal - teď štíhlý kluk sportovní postavy.
Mladší byl fakt buřt, coby mimčo a batole. Postupně to ubývalo... ale i ještě na základce trochu oplácaný byl. Dneska (13let) má štíhlou sportovní postavu.
Stáňa * 7932
1.12.2017 9:57:48
Můj otec vždy byl a je štíhlý, mamka vždy vcelku štíhlá (hodně pohybu, fyzická práce), teď v 70 má mírnou nadváhu, teda jen v zimě.
Já jsem byla v dětství oplácaná, teď se roky hlídám, takže mám cca 20 let stejnou váhu. Ségra je hodně silná.

Manžel byl jako dítě vždy oplácaná, bohužel věkem je čím dál tím víc. Rozdíl výška x váha cca 40 kg.
Jeho rodiče jsou oba hodně silní, tchán má při výšce cca 165 cm asi 140 kg. Tchýně o trochu míň.
Manželova sestra je anorektička (přičítám to tomu, co viděla kolem sebe v dětství).

Starší syn se hlídá, mladší sní, co vidí. Musím ho trochu krotit. Má cca 153 cm a 50 kg.
zefýr 58223
1.12.2017 9:55:15
Len, no to se mi určitě nestane... těch 10 kilo si budu muset sundat tvrdou dřinou, to voda nebude ~t~
Ale mám euforii z toho že moje tělo je už jen moje:)
Už žádné pokusy počít, žádné těhotenství, žádné kojení... zvláštní pocit:)
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
1.12.2017 9:52:47
jako mimino byl syn vyloženě tlusťoučký, teď vypadá jak kostřička potažená kůží, vysoký, kolenatý, žebra vystouplá... žere neskutečně, když má možnost, tak hlavně sladké (mlsání, sladké jídlo není pro něj jídlo), pořád by se cpal masem, je líný jak veška...
podle fotek vypadá podobně jako můj otec v jeho věku, ten pak začal nabírat kolem puberty, na vojnu šel solidní cvalíček, během vojny shodil, zpevněl, ale kolem třicítky začal zase nabírat do velmi obtloustlého pána, dnes je z něj regulérně tlustý chlap, břicho jak ženská před porodem dvojčat, i prsa by mu mohla ledskterá závidět ~;) (doufám, že to syna nečeká)
dcery jsou lehce oplácané, ale rovnoměrně, nejstarší má třeba i v ramenou skoro víc jak já... a já jsem taková věstonická venuše už od dětství - i jako hubené dítě jsem měla silná stehna, široké boky a velký zadek, to mi zůstalo, jen mi navíc přibylo povislé břicho po posledním těhotenství...
sestry vypadají víceméně podobně jako v dětství, snad jen mladší sestra byla jako dítě hubená, dnes je oplácaná, ale také tak nějak rovnoměrně, její proporce jsou prostě souměrné...
Len 108740
1.12.2017 9:49:36
Zefyr, napodobne. Syn mel 4,2kg a dcera 3,75kg, ale ta byla nedonosena~t~ V pul roce uz mely oba k deseti kilum. A ja kojenim nehubla, vubec, ale po ukonceni kojeni jsem do dvou tydnu mela dole 10kg, takze to byla asi jen zadrzena voda.
bromelie 68805
1.12.2017 9:47:57
Já při kojení strašně přibrala. Hubnout jsem začala deset let po porodu ~t~
zefýr 58223
1.12.2017 9:42:51
Já plně kojila 4 kilovou dceru, 4,5 kg syna- oba jsem vytáhla na obrovská kila a jeden by očekával, že to bude mít vliv na moje hubnutí
( jak různě čtu- vyhubla jsem na kost, musím přestat kojit )
A prd, ještě jsem přibrala.
Teď nekojim asi týden, jsem zvědavá, zda to půjde dolů...nebo ještě nahoru~t~
bromelie 68805
1.12.2017 9:41:07
Danulu, co je to hnědý tuk?
Valkýra 10956
1.12.2017 9:39:20
Kamarádka byla obézní od dětství, ve 20 vážila okolo 100kg. Pak se odstěhovala a s tím byla spojena velká změna v životním stylu a zhubla až na 60 kg. A pak to začala znovu nabírat i přesto, že ten zdravější životní styl nezměnila a v necelých 50 vypadá skoro stejně jako tehdy a to prý se hodně hlídá kvůli potížím s klouby.

Já jsme byla jako dítě spíš nežravé, pak jsme se rozjedla, okolo 10. roku jsem byla vyloženě oplácaná, bylo mi tedy dost odpíráno jídlo a zhubla jsem, "vyrostla" jsem z toho. Pak jsem byla štíhlá až do 30, ale je fakt, že jsem jedla málo. Po 30 jsem začala přibírat a teď jsem obézní. Z mých předků byla obézní jedna babička, ale až v dospělosti. Ostatní všichni štíhlí, sestra je taky štíhlá.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 2811  [Dalších 2741 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.