Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Inaaa | 119752 |
28.1.2015 14:03:52
No jo, popisovala to i zemřela šéfredaktorka Dtestu, jak se dala její dcera na drogy a ona jí pak vychovávala dítě, dcera toho později litovala...máma ji navíc zemřela brzo.
|
Inaaa | 119752 |
28.1.2015 14:02:43
Hm, to bude další Black sheep ze Smíchova, to je snad nejhorší věk kolem 20 u někoho.
|
Pam-pela | 97353 |
28.1.2015 13:53:26
Ananto, no právě, máš malou sluníčkovou holčičku a nikdy jsi naštěstí na vlastní oči neviděla, oč jde a jak to vypadá.
Já teda doma naštěstí taky ne, ale vidím to kolem sebe, i u mé výborné kamarádky a je to strašně těžké...navíc tam je vývoj toho dítěte, a kolikrát i tihle kluci bývali vstřícní, hodní, citliví, to přece člověk taky nemůže úplně zapomenout. Drogy jsou svinstvo a mně se bohužel zdá, že jsou snad u nás tolerovány až podporovány, nebo si to jinak neumím vysvětlit. |
Pam-pela | 97353 |
28.1.2015 13:50:37
Modřinko, dívat se na svoje děti, co dokážou tropit nebo jak trpí, je někdy fakt k nesnesení...někdy to potřebujou prožít, ale jestli bych je dokázala vyhodit a ztratit s nima kontakt, to vážně nevím.
Teda nevím, kam až bu museli zajít, aby... |
Ananta | 97295 |
28.1.2015 13:48:03
Doufám, že to nebudu muset řešit, mám tzv. sluníčkové dítě a v rodině závislost nemáme. Zatím je to teorie, ale já to v té praxi vidím už spoustu let a fakt bych to doma dlouho nevydržela, nejsem prostě ten typ co by něco "trpěl".
|
Pam-pela | 97353 |
28.1.2015 13:47:58
Modřinko, vím....prostě vím, že to nezajímá naprosto NIKOHO, nejen radní.
Je to taková bezmoc, když člověk ví, co se děje za věci a příslušné instituce nereagují. A někteří lidi toho prostě využijou, protože normální obyčejnou prací se k tam super penězům nedostanou. |
Modřinka | 37246 |
28.1.2015 13:47:19
To je asi hodně individuální. Někomu stačí, když mu rozbijou tlamu, protože dluží prachy a dostane strach, jiný nechce do kriminálu. Smrt je samozřejmě největší kalibr. Já sama nevím, jestli bych to dokázala. Stačí, když nemám synka tahat z průšvihu ve škole, aby si okusit přirozené důsledky svého jednání a je mi z toho zle.
|
Modřinka | 37246 |
28.1.2015 13:41:51
Pam-pelo, tvůj náhled na činnost policie sdílím. Před pár lety jsem jezdila každou neděli dopoledne do konzumu na náměstí (maloměsto) a než jsem nakoupila, manžel se bavil tím, jak o pár metrů vedle, přímo před radnicí pod kamerami městské policie seděl v autě dealer a vykonával svou živnost. Zcela veřejně, viditelně a dlouhodobě. To, že naše město je široko daleko proslavená varna, zajímá naše zastupitele pouze v době voleb, za posledních patnáct let vím o jedné jediné razii do bytu.
|
Pam-pela | 97353 |
28.1.2015 13:41:41
Ananato a jak máš velké dítě?
Jesti máš jen to malé, tak jak říkám - dobrá teorie....praxe pak pokulhává . |
Ananta | 97295 |
28.1.2015 13:39:14
To není jen teorie, to je i praxe a když to ti rodiče nedokážou, tak většinou jen prodlouží agonii, nechají si vykrást byt nebo se nechají zmlátit popřípadě jim to dojde po tom co jim exekutor vybílí byt, ale samozřejmě je to případ od případu, někdy se to dítě vzpamatuje i pod dohledem rodičů, většinou k tomu ale přispěje něco dalšího, třeba zdravotní stav narkomana, u trávy třeba velké riziko poškození psychiky. Já bych to udělala, u mě doma žádný feták bydlet nebude a moje dítě v tom bude mít brzo jasno, nemám na to žádnou toleranci.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.