| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Drogy

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 2237  [Dalších 2027 >>]
Tereza33 120401
13.1.2015 23:28:04
to není,

jen mi přišlo, jak stoupá ta tolerance a že pár prásků, či sklenička nic není, zeslabuje pocit provinění a usedá se často.
Martina, 3 synové 101865
13.1.2015 23:26:39
O sedání za volant pod vlivem ale tahle diskuze není - to je snad jasné. ~:(
Anni&Annika 50178
13.1.2015 23:16:10
Pumplme..to bych zase netvrdila. Znala jsem jednu pani, co zacala chlastat /to nejde jinak napsat/ ve 40...a teda stala se z ni alkoholicka, zavisla.....

Ja spis myslim ze je to o povaze. Nekdo to zkusi a musi znova, nekdo zkusi a rekne..nikdy vice....Kdysi davno jsem si nevedomky, ze je to trava /ja blahova se domnivala, ze je to rucne ubalena cigareta~k~/ , dala par prásků. Tak vychechtana jsem ve svem zivote jeste nebyla, jeste dnes pri vzpomince me boli panty. A neslo to ukocirovat, ani ukoncit.....no ukoncil to pad na nocnni stolek /kdyz jsem si odpocitala kroky k posteli, zhasla a skocila do postele/. Ale po dopadu jsem se zase rehtala jak kun....nevim, ale tohle mi fakt nechybi. Ja jsem od prirody vesely clovek, ale ceho je moc, toho je prilis...a to rano. Ja nebyla jen jako zmlacena, ja se tak citila dusevne i fyzicky /nocni stolek jsem mela jeste par nedel obtiskly na tele/.
Takze od toho odvozuju, ze nekdo tu zavislot bud v tele ma nebo nema. Ale je fakt, ze ja prestala i kourit ze dne na den a ze dne na den mi to ani nechybelo~d~
Pam-pela 97353
13.1.2015 23:14:55
Terezo, taky se dovedu pobavit i bez pomocných látek :-)...fakt je, že bez drog jsem se zatím zcela obešla a myslím, že si je už fakt nedám - zvlášť když vidím, co to s lidmi dokáže udělat.
Někdo nesnese ani tu trávu a může si odstartovat něco velice nepříjemnýho.
Pam-pela 97353
13.1.2015 23:12:43
Když myslíš ~d~....je to podobné, jako bys tvrdil, že když tě do 5Oti nepřejelo auto, už se to nestane...prostě psychika či tělo mohou být oslabené, dáš si to v nevhodný čas a na nevhodném místě...nikdy si člověk nemůže být jist.
Jsou to prostě psychotropní látky, které v daném rozpoložení mohou působit různě. Ale ať si každý dělá, co chce ~d~...mámě svobodu, že?
Jenže se mi zdá, že jsme příliš benevolentní i k tomu nebezpečnému.
Tereza33 120401
13.1.2015 23:07:48
za mne asi ne, ale ty psychovýkyvy u příležitostných konzumentů mne dost tedy odradily i od sušenek s... :-D
Pumplmě 142930
13.1.2015 23:05:11
Pampelo, člověk, kterýmu je 30, 40, 50... a je zvyklej si dát kvartálně travku prostě tehdy, kdy ji někdo přinese a nabídne, se už narkomanem asi fakt nestane.
Tereza33 120401
13.1.2015 23:04:57
asi jsme se zkřížily příspěvky.... v něčem jiném, podstata stejná.

Možná proto mne to tak odrazuje. Díky, svých problémů mám i bez toho čouda dost :-D
Tereza33 120401
13.1.2015 23:04:09
Nicméně někoho takhle hodnotit, či pasovat, těžko říct.
Znám pijáky piva, co jsou dle mého alkoholici jako vyšití, protože prostě bez toho piva nevydrží pomalu ani den.
Nezvyšují počet piv, nepřešli na tvrdý alkohol, považují pivo za snad jedinou tekutinu, co existuje.

No a pak pár těch kamarádek, co ujíždí s tím vínem, tam bych pasovala na "blbě našlápnuto", ale to se mění, když dostanou nějaký impuls, třeba se po MD vrátí do zaměstnání, nebo se semele něco jiného.

A drogama to asi bude podobně.

Jinak já třeba marihuanu nepovažuji za neškodnou, v okolí mám asi 3 nebo 4 příklady, kdy labilní lidi nějak nezvládají konzumaci, třeba i jednou za 14 dní, natož v kombinaci s alkoholem a kdy se s nimi nedá existovat, - velké výkyvy náklad, 2 z nich už ani nehulí, ale zato berou antidepresiva.
(já je beru taky, z jiných příčin)... prostě to byl další stupeň k poruše, která tam někde číhala.
Pam-pela 97353
13.1.2015 23:03:09
I jedna cigareta trávy může udělat s organismem a psychikou takový tóčo, že by se člověk divil.
Podle mne člověk, který si dá drogu příležitostně, není narkoman, ale může se jím velmi lehce stát...a rozhodně bych to nezlehčovala.
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 2237  [Dalších 2027 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.