| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Drogy

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 2237  [Dalších 1857 >>]
Líza 17721
26.9.2013 18:20:12
Hanajdo, spousta lidí to do sebe láduje jen tak z legrace. Představa, že všichni feťáci jsou ubožáci z rozvrácených rodin, zneužívaní fyzicky i psychicky, a že volí drogy jako únik z tohoto příšerného světa, dneska už je dávno mimo. Drogy se berou pro zábavu, jsou všude, jsou snadno dostupný a lidi je berou rekreačně.
Z toho taky plyne, že do toho spadne spousta normálních dětí z tzv dobrých rodin.
Hanajda 99427
26.9.2013 15:02:17
A zamyslel se někdo z příbuzných, PROČ to ten kluk dělá? Co ho k tomu dohnalo? Protože to svinstvo do sebe člověk nezačne ládovat z legrace. Musel mít problém, který celá jeho starostlivá rodinka přehlížela a asi i přehlíží. Začala bych u toho a taky u projevů důvěry a lásky. CO takhle zkusit mu věřit, pověřit ho nějakým zodpovědným úkolem, aby se necítil jako "feťák", ale jako dospělý?
Binturongg 104880
26.9.2013 13:36:20
Myšutko - exekutoři můžou všechno. Ty se můžeš jen modlit, abys narazila na takového, který dodržuje zákony alespoň z 50%...
Líza 17721
26.9.2013 9:52:16
Kudlo, chlapec nemá problém s drogama. Problém s drogama má jeho rodina.
Je nutné nějak udělat, aby pro něj drogy začaly být problém.
Pokud drogy znamenají konec střechy nad hlavou a přísunu financí, mohou se tím problémem stát - mohou a nemusí - ale pokud servis pokračuje dál a nic se nezmění, nemá fetující obvykle žádnej důvod cokoli u sebe měnit. Jak už tu někdo psal - má všecko a užívá si. Byl by blbej, kdyby něco měnil.

Dej do vyhledavače tough love. To je jediná pořádná strategie, která vede k nějakejm výsledkům.
Kudla2 58452
26.9.2013 9:20:45
Mě by zajímal názor odborníka, protože jako laik se přiznám, že NEVÍM.

Protože bych si říkala - když ho vyhodím hned na mráz, tak tam možná umře někde pod mostem jako bezdomovec, a to by člověk u svého blízkého přece jen asi radši nechtěl.
Adelinkaa 1 dítě. 75195
26.9.2013 9:16:19
Nezmůžou nic, je dospělý, takže ho nedonutí k ničemu, když nechce. Tak že vyhodit na mráz a vyměnit zámek.Jinak budou záhy na mrazu i ostatní človenové rodiny, až jim ta vlítnou exekutoři.
Myšutka* 94689
26.9.2013 8:47:39
Tomu nerozumím - proč by měli skončit na ulici ostatní? Chápu, že exekutor může zabavit televizi atp., ale to je tak asi všechno, ne? Ne, že by to bylo málo, ale z toho se dá oklepat. Na konta rodičů, jejich nemovitost (je-li jaká) atd. snad už nemůžou. Nebo je to omyl?
Binturongg 104880
26.9.2013 8:28:50
Exekutoři domlouvat a zabezpečovat nebudou. Na ulici skončí nejen narkoman, ale i všichni ostatní.
Druhá možnost je strašná, ale jediná.
Pokud v tom nejede denně, ještě je jistá šance, že se mu na mrazu nebude líbit.

Ale co mu teď schází?
Má full servis, pohodu a ještě si může užívat - no to by byl přece blbej, kdyby něco měnil...
Krevetka 65934
26.9.2013 1:58:37
Já nikdy nebyla správně cool, Memento jsem četla dřív, je trapné, že jsem si ho i koupila, abych se k němu mohla vracet a někdo z půjčujících si mi nevrátil...
V knihovně jsem si ho půjčovala už 4x...asi vypadám jako magor, co se to učí nazpaměť:)
Christiana ad My děti ze stanice ZOO mi spíš přišla kontraproduktivní.Mám ji v ložnici v knihovně a číst jsem mu jí zatím nedala.
Jak tu některé z Vás psaly, taky jsem k tomu měla víc než blízko, takže vím, jak je to strašně jednoduché. Běžně se u nás skladuje alkohol, cigarety, peníze, léky...kluk by byl asi lákavá a snadná kořist.
Myslím, že ve Fr/am Main v metru viděl spoustu těch lidí...já s ním jednám docela na férovku...
Překvapilo mě, že v Paříži v tom hnusném, špinavém metru jich bylo míň, než v Německu.
Stále hřeším na to, že s klukem chodíme na pizzu a že mi říká, že ho některá nechtěla. Je těžké být mámou a zároveň nej kamarádkou.
Každý si o něčem sní. Já třeba chci letět stíhačkou, stačila by Alca, nebo Jas 39, zbytečných 20.000,- to vyřeší...
Prd vím o čem sní to moje robě, když mi to neřekne...
Já to třeba říkám tomu mýmu...on to ví, a věřím, že mi to někdy i koupí. Tak se pořád mám na co těšit:)
Krevetka 65934
26.9.2013 0:31:03
Najděte tu sílu a udělejte to HNED, nebo Vás to semele všechny. Všichni budete čekat, kdy se z fettahu vrátí domů. Naučte se žít s tím, že si vybral jinou cestu, připravte se na to ho přijmout, ale nežijte podle něho, jinak vás to všechny zničí.
Zfetovaného ho domů nepouštějte. Nesnašte se mu vařit slepičí vývar. Zatlačte mu do toho bahna hlavu. Možná se bude chcít nadechnout a pak Vás vyhledá.
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 2237  [Dalších 1857 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.