| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Beroun

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 1733  [Dalších 1453 >>]
Zuzana+Terezka 53122
6.4.2008 20:01:10
Jé, Safir, na návštěvu určitě přijeď, ale zrovna ve středu máme doma tatínka. A ten "sekáč" .... jedná se teda o ty věci na spaní ? To bych byla uplně happy :-) Zatím papapa
safira 37988
6.4.2008 19:54:40
Zuzíku, akorát jsem dnes vyřazovala starší věci, protože jsme rušili skříň, tak jestli něco chceš, máš u nás sekáč :-), za odvoz :-)(nebo odvezu až k vám na kopeček pojedu na návštěvu, třeba středa by se nám hodila, už ani nevím, jak Lalob a spol. vypadají....)
Zuzana+Terezka 53122
6.4.2008 17:47:50
Ahoj holky, mám dotaz, prosbu. Kompletuju věci na chatu, nemáme žádný věci na spaní (vše máme 1x - v bytě). Nemáte některá z vás starý peřiny, polštáře, prostěradla na jedno i dvojlůžko, i povlečení by se hodilo.....? Všecky jste nově přestěhovaný, tak kdyby vám někomu doma či ve sklepě překážely tyhle starší věci, který už neužijete a nám by třeba pomohly, sem s nima !
Předem moc díky a hezký den všem :-)
Konie 55383
6.4.2008 12:34:21
Ahojky,

asi bude nejlepší, když Saafir, co by pracující, navrhne volný termín ;) Předběžně vím, že nemůžu v pátek, jdeme s Davčou na ortodoncii. Jinak tam zatím nic nemám...

My dneska budeme mít taky trochu blaho, heč :-D Adélka s Davídkem šli na matějskou se švagruší, takže máme jen mimčo a to potom usne a tady bude ticho... ~s~
safira 37988
5.4.2008 20:34:52
Ahoj Zuzi, tak takový relax ti moc přeji :-) A jak jsi oslavovala a líbila jsi se?
A kdy půjdeme na to víno, holky?

Ozvěte se někdo :-))))))))
Zuzana+Terezka 53122
5.4.2008 18:42:58
Holky, to je blaho !!! Terezka je v sobotu a v neděli (přes noc) u Lalob. My s tatínkem jsme celý den pracovali na chatě na zahradě, udělali jsme spoustu práce, vyčistila se mi hlava, mám z toho fajn pocit. Doma taktéž uklizeno. Na stole pizza. A ticho a klid. Jsem unavená, spokojená, vykoupaná, najezená..... holky to je blaho !!! ;)
Konie 55383
4.4.2008 16:48:21
Pendul nevyhýbám. Jenom to teď nevyšlo podle představ... ;)
Betulina (IP adresa: r31090.76827)
  • 
3.4.2008 22:45:45
Ahojky,
Pendulko, děs. V Berouně dneska mimořádně nikdo nebyl a prý akutní případy do Motola, nebo do Kladna. Hmmmm, tak jsem jela domů pro něco víc (plenky, jídlo Viktorce), mezitím dorazil manžel a jeli jsme do Prahy. Tam jsme nejdříve šli tam, kde mají i jeho kartu, jenřže tam zase dovolená! No a Kryštof najednou že už ho nic nebolí. Mezitím stačil mít několik hysteráků že ho to moc bolí/že se bojí doktora/že nikam nechce/že chce domů/kdo mu pomůže když tam doktor není až po tenhle že už ho nic nebolí. No, nechtělo se mi mu moc věřit a tak když už jsme byli u naší dětský dr., tak jsme k ní zašli jestli si myslí že s ním máme do Motola (kde nám bylo jasné že to bude na dlouho). No, Dr. nakonec potvrdila že se jí taky zdá že ho už nic nebolí a tak nám napsala lepší kapky do nosu na tu jeho rýmu, kapky do uší a jeli jsme domů. Doma zatím klid, tk teda nevím co to jako bylo!
No nic, dobroudružtví to bylo dobré ~j~

Tak jdu na kutě, čauky :-)
Pendula 11758
3.4.2008 20:24:31
Ahoja!
Tak dnes jsme byli u Zuzky a mají to tam moc pěkné a nám se tam líbilo:-)

Ale teda Lalob, já už mám pocit, že se nám nějak vyhýbáš;((, no, co se dá dělat, třeba se někdy sejdeme, kdyžtak se ozvi, já už nebudu otravovat, protože mně to popravdě už neba~j~.

A co vy Betuli, byli jste s Kryštůfkem na ušním? A zvládli jste to i s Viktorkou? Doufám, že jo a že je Kryštůfek zdráv!!!
Konie 55383
2.4.2008 10:52:27
Fakt? Tak to jsem teda úspěšně zapoměla ;(( Ale zvládneš to i beze mě, že jo? :-D Já bych tam Toma nedostala a bez něj se mi fakt nechce.
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 1733  [Dalších 1453 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.