Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Zuzana+Terezka | 53122 |
6.4.2008 20:01:10
Jé, Safir, na návštěvu určitě přijeď, ale zrovna ve středu máme doma tatínka. A ten "sekáč" .... jedná se teda o ty věci na spaní ? To bych byla uplně happy Zatím papapa
|
safira | 37988 |
6.4.2008 19:54:40
Zuzíku, akorát jsem dnes vyřazovala starší věci, protože jsme rušili skříň, tak jestli něco chceš, máš u nás sekáč , za odvoz (nebo odvezu až k vám na kopeček pojedu na návštěvu, třeba středa by se nám hodila, už ani nevím, jak Lalob a spol. vypadají....)
|
Zuzana+Terezka | 53122 |
6.4.2008 17:47:50
Ahoj holky, mám dotaz, prosbu. Kompletuju věci na chatu, nemáme žádný věci na spaní (vše máme 1x - v bytě). Nemáte některá z vás starý peřiny, polštáře, prostěradla na jedno i dvojlůžko, i povlečení by se hodilo.....? Všecky jste nově přestěhovaný, tak kdyby vám někomu doma či ve sklepě překážely tyhle starší věci, který už neužijete a nám by třeba pomohly, sem s nima !
Předem moc díky a hezký den všem |
Konie | 55383 |
6.4.2008 12:34:21
Ahojky,
asi bude nejlepší, když Saafir, co by pracující, navrhne volný termín Předběžně vím, že nemůžu v pátek, jdeme s Davčou na ortodoncii. Jinak tam zatím nic nemám... My dneska budeme mít taky trochu blaho, heč Adélka s Davídkem šli na matějskou se švagruší, takže máme jen mimčo a to potom usne a tady bude ticho... |
safira | 37988 |
5.4.2008 20:34:52
Ahoj Zuzi, tak takový relax ti moc přeji A jak jsi oslavovala a líbila jsi se?
A kdy půjdeme na to víno, holky? Ozvěte se někdo ))))))) |
Zuzana+Terezka | 53122 |
5.4.2008 18:42:58
Holky, to je blaho !!! Terezka je v sobotu a v neděli (přes noc) u Lalob. My s tatínkem jsme celý den pracovali na chatě na zahradě, udělali jsme spoustu práce, vyčistila se mi hlava, mám z toho fajn pocit. Doma taktéž uklizeno. Na stole pizza. A ticho a klid. Jsem unavená, spokojená, vykoupaná, najezená..... holky to je blaho !!!
|
Betulina | (IP adresa: r31090.76827) |
• |
3.4.2008 22:45:45
Ahojky,
Pendulko, děs. V Berouně dneska mimořádně nikdo nebyl a prý akutní případy do Motola, nebo do Kladna. Hmmmm, tak jsem jela domů pro něco víc (plenky, jídlo Viktorce), mezitím dorazil manžel a jeli jsme do Prahy. Tam jsme nejdříve šli tam, kde mají i jeho kartu, jenřže tam zase dovolená! No a Kryštof najednou že už ho nic nebolí. Mezitím stačil mít několik hysteráků že ho to moc bolí/že se bojí doktora/že nikam nechce/že chce domů/kdo mu pomůže když tam doktor není až po tenhle že už ho nic nebolí. No, nechtělo se mi mu moc věřit a tak když už jsme byli u naší dětský dr., tak jsme k ní zašli jestli si myslí že s ním máme do Motola (kde nám bylo jasné že to bude na dlouho). No, Dr. nakonec potvrdila že se jí taky zdá že ho už nic nebolí a tak nám napsala lepší kapky do nosu na tu jeho rýmu, kapky do uší a jeli jsme domů. Doma zatím klid, tk teda nevím co to jako bylo! No nic, dobroudružtví to bylo dobré Tak jdu na kutě, čauky |
Pendula | 11758 |
3.4.2008 20:24:31
Ahoja!
Tak dnes jsme byli u Zuzky a mají to tam moc pěkné a nám se tam líbilo Ale teda Lalob, já už mám pocit, že se nám nějak vyhýbáš, no, co se dá dělat, třeba se někdy sejdeme, kdyžtak se ozvi, já už nebudu otravovat, protože mně to popravdě už neba. A co vy Betuli, byli jste s Kryštůfkem na ušním? A zvládli jste to i s Viktorkou? Doufám, že jo a že je Kryštůfek zdráv!!! |
Konie | 55383 |
2.4.2008 10:52:27
Fakt? Tak to jsem teda úspěšně zapoměla Ale zvládneš to i beze mě, že jo? Já bych tam Toma nedostala a bez něj se mi fakt nechce.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.