| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Beroun

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 1733  [Dalších 1653 >>]
safira 37988
7.2.2010 10:35:55
Jezdím do Hořovic k mudr. Pavlů, je fakt šikovná ~;) a navíc sestra kamarádky. Moc Ti držím palce, ať je vše v pořádku, asi budeš rodit císařem, viď?
veverkaa (IP adresa: 194.213.212.120)
  • 
7.2.2010 10:34:43
Z toho si nic nedělej, mě už je taky přes 30. Konkrétně 31. Ale připadám si tak na 25. :-) Nejdřív jsme si museli zařídit bydlení a teprve pak miminko. Ale dneska je normální, mít první pozdejš. No ale v porodnici to tak nevypadalo. Tam bylo všem holkám kolem 22-25 lety. :-) Dalšího potomka plánujeme, až budou Martínkovi 3 roky (aby mi navazovala mateřská).
Bydlíme na sídlišti, teď tady staví novou MŠ (myslím že u 2. základky). Chodím tamtudy na procházky a vždycky Martínkovi říkám: Koukej, tady se ti staví ta nová pěkná školka.:-) Ale kam nakonec bude chodit, to se ještě uvidí.

Nevíte, jak je to se zápisy do MŠ tady Berouně? V kolika letech bysme měli jít k zápisu, abysme měli jistotu, že nám ho vezmou?
katka +vaneska davidek+2 97720
7.2.2010 10:29:35
no odvažna ano taky to bylo překvapko že dvojky ale mame mit 3deti nebo 4deti to už se strati ted už se moc tešim i když to bude na začatku zahul vše dvakrat kupujeme tak me to už i bavi a uvedomuju si že opravdu nosim dve deti ~t~kam chodiš na gindu ja do medicentra k ševitovi~R^
safira 37988
7.2.2010 8:25:46
Mě marodil Matýsek 3 měsíce, mudr. ho předávkovala atb., bylo to zoufalé. Pomohl nám až bylinkář z Vysočiny. Teď už zase kašle a má rýmu....
Ale dokážu si představit, jak si to ty děti předávají mezi sebou pořád dokola... mě fakt stačí zatím jeden raubíř ~k~ Od léta si to vyzkoušíme :-)
Ale upřímně, 4 děti si představit nedovedu. Musíte být super parta :-)

Školku pod homolkou jsme zkoušeli v létě a moc se tam synovi líbilo ~t~, jste tam spokojení?

Jinak mě je 32 a jsem ve 21tt. Nějak jsem dřív na děti neměla čas... náročná práce, z které se mi nechtělo vypadnout ~:-D a i s jedním dítětem se dala dobře realizovat... Tedy s pomocí manžela, maminky na Moravě a jedné moc šikovné kamarádky... viď Lalob ~x~
Teď už se těším "na klid".

Vanda+4 23027
6.2.2010 20:52:18
Safiro syn chodi do skolky Pod Homolkou. Dceru snad ve 3 a pul letech vezmou, protoze se tu ma otevirat snad jeste jedna skolka (do nas teda dal), tak snad nebude tak velky naval...a navic bude mit "body" k dobru za opakovanou prihlasku a za to ze sourozenec uz do te skolky chodi.

Katko teeeeda taky obdivuji ten pocet deti....ale aspon ti starsi deti s dvojcatkama pomuzou.

Mne bude 27, deticky mam 2....no casem bych jeste jedno chtela, snad se mi podari manzela casem premluvit, nastesti me vek nijak netlaci.

Veronikoo brzy se uzdravte. Ja tuhle zimu jsem taky skoro porad nemocna, zanet spojivek, angina, furt nejaky virozy, chripku jsem mozna taky mela. O detech ani radsi nemluvim, ty jsou nemocny celorocne.

veverkaa (IP adresa: 194.213.212.120)
  • 
6.2.2010 19:53:11
teda, 4 děti. to jste odvážný. ale zase máte aspoň o zábavu postaráno. :-) mě zatím stačí ten můj devítiměsíční raubíř. momentálně máme všichni chřipku (naštěstí jen nějakou lehčí formu), tak si užíváme.
safira 37988
6.2.2010 15:20:53
Tak co kdyby jsme, holky, na tu kávu vyrazily??? Kdo a kdy se přidá???? Můžu dnes, zítra, úterý, pátek :-)
katka +vaneska davidek+2 97720
6.2.2010 12:19:22
je mam rados tu nekdo je holky ja tu bydlim rok a neco a neznam taky nikoho sama jit na kavu nebo tak to nechodim a zkym když tu neznam .me je 29let mam dve deti už doma holku 10let a kluka 6 no začala jsem brzy nelituju ale.a ted dvojčatka tak bude veselo ale v baraku se to da
safira 37988
5.2.2010 19:51:53
A kam chodíte do školky? Je super, že ti malou vezmou alespoň od září.
Vanda+4 23027
4.2.2010 23:10:28
Veverkoo vitej! My v Beroune taky prave bydlime "chvili" a krome par lidi z baraku, tu neznam skoro nikoho.

Safiro ja vim, ze skolka je pro deti super....kluk chodil do skolky uz v Praze (pristehovali jsme se z Prahy) a nastesi ho vzali i tady. Jen chudka holka musi byt doma a pritom po te skolce tak touzi. Furt rikala : Az mi budou tri, tak pujdu do skolky (pritom my teda vedeli uz od lonskyho zapisu, ze ji nevezmou). Tedka jsem ji vysvetlila, ze musi pockat az do 3 a pul...nastesti to vzala v klidu...pochopila, ze pro ni neni misto.
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 1733  [Dalších 1653 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.