Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
| magrata1 | 95172 |
|
|
22.9.2017 8:54:15
Holky přilepím se s dotazem. Jsem objednaná na vyšetření koncem října. Nějakou dobu si všímám, že mám pokožku v místě ŠŽ zarudlou. To asi bude zánět? Mám teď stresy, tak mám rozhašený celý organismus
![]() |
| kdoto | 78719 |
|
|
21.9.2017 21:07:34
Měla jsem zvětšenou šž a taky jen na jedné polovině,na sonu zjistili cystu ,po punkci byly výsledky nejisté proto mi byly půlka šž odstraněna,léky jsem brala jen první rok po operaci,pak už ne a výsledky z krve mám stále v pořádku.Je to už 15 let zpátky,prošla jsem i těhotenstvím a vše v pohodě táhne ta jedna polovina.Časem my byly zjištěny cysty i na druhé polovině,ale ty se jen sledují.Cca před 5 lety se mi najednou udělala na krku boule,sonem se zjistilo že cysta praskla-doktorka chtěla odstranit zbytek šž,ale nejdřív mě ale poslala na odsátí a po něm už to bylo v pořádku takže operaci jsem se vyhla
|
| Šuplík | 137953 |
|
|
21.9.2017 17:23:11
Muze se zvetsit jen cast stitne zlazy, dulezite je proc, to ti zjisti z toho ultrazvuku. Takze bud v klidu a pockej si na vysledky.
Ja se lecila s timto 30 let, nakonec se sz zvetsila tak, ze musela ven. Zmenilo se jen to, ze musim brat vice leku.... |
| magrata1 | 95172 |
|
|
21.9.2017 10:50:08
Mně byla diagnostikována už v pubertě, na sonu nic. Je to špek. V té době jsem byla štíhlá (57 kg/ 175 cm).
Teď mám trochu horší výsledky hormonů štítné žlázy v odběrech krve, jsem objednaná. Asi poprvé něco najdou a to jsem na endokrinologii se sonem byla nejmíň 10x. Držím palce, ať je to dobré, nejlépe špek ![]() |
| Eva + Klárka2/07 | 93216 |
|
|
21.9.2017 10:12:04
Ano, já to mám. Beru tabletky - 1/2 euthyrox 75 mg.
Hormony mám v pořádku, ale mám ji zduřelou. Bral mi i vzorek a zatím to je negativní, problémy nemám, ale jsem hlídaná. A prý do max 10 let mě čeká operace, kdy mi ji vytáhnou. Chtěl už teď na podzim, ale tím, že výsledky jsou ok (negativní), tak to ještě nechal tak. |
| bleska | 84460 |
|
|
21.9.2017 9:20:47
Byla mi diagnostikována mírně zvětšená štítná žláza, příští týden jdu na sono.
Jen mi leží v hlavě, že na jedné straně krku je štítná žláza větší než na druhé, není o moc, ale je to pohmatem zjistitelné. Není tam žádný útvar, boule nebo tak ani to není tvrdé, jen prostě ta jedna strana je jakoby trochu zduřelá nebo tak něco. Chtěla by se zeptat zkušenějších kteří se třeba potýkají s problémy štítné žlázy, jestli se s tímhle setkali?? |
| Monika Suchanová | 154682 |
|
6.9.2017 17:54:16
Jen bych chtěla vědět co mě čeká na tomto vyšetření
|
| Liana | 152096 |
|
23.10.2016 22:37:36
Zdravím všechny. Naše starší dcera má vrozenou hypothyreózu. Za dva měsíce oslaví 13 let. Je skvělá! Zvládá všechno líp než její rodiče, kteří strachem z její nemoci málem přišli o rozum. Omezení nemá vůbec v ničem, sportuje, ve škole je šikovná, má spoustu kamarádů a nebýt toho, že každé ráno smlsne prášek, ani bychom nepoznali, že má takovou diagnózu. Taky jsme si prošli očistcem, nikdy nevíme co s tou nemocí může souviset. Teď je v pubertě, opět se jí navýšila dávka Euthyroxu....ale žije aktivně jako zdravý člověk.
Nejste v tom sami.......je nás víc. Mějte se krásně a CARPE DIEM. |
| PetraVopl | 150073 |
|
|
9.8.2016 16:13:23
Dobry den,
byla bych moc vděčná,kdyby se mi ozvala maminka,která pravé řeší to samé,co mi....vrozená hyphoterioza.Zjistili to deset dni po narozeni.Nasi Bare uz je 20mesicu a vyvíjí se zatim normálně,zádné změny nevidím...jen mít někoho,kdo ma a řeší to samé je témeř nereálné...doktoři info nedají a moc serveru na netu neni. |
| Emily | 151420 |
|
|
2.8.2016 20:49:05
Petra, napisala som vam email. Aj my mame synceka bez stitnej zlazy (od narodenia). Vcera mal 6 rokov
. |
Lidový rok - DubenPraha 4
Ukliďme svět, ukliďme Česko - jaro 2018Praha 4
Malí fotografové: Tajemný portrétOlomouc
Haló JácíčkuKladno
Konstelace - seminářPraha 8 Další akce nalezte zde
Velikonoční kynutý koláč ala volské oko
Perníkový beránek Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.