Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
adelaide k. | 20327 |
8.7.2017 22:19:06
Do rána umřu zvědavostí, prozraď důvod. Nemůžu přijít na nic, kdy by ti posloužily obě varianty.
|
Monika | 123907 |
8.7.2017 21:44:49
Jo, já bych do toho asi taky nešla, nedokázala bych to asi udělat dost "odvážně", tj. by se mi to nepovedlo. U tohoto tatínka se jednalo podle mně o "snobskou předváděčku", jejich rodina se vrátila tuším s pracovního pobytu v Bruselu a působil na mě dojmem, že chce pozváním rodičů na dětskou oslavu "zapadnout" mezi "místní", ale působilo to hrozně divně (nejen toto odsekávání hrdla, ale celá ta akce), i když si myslím, že ve skutečnosti jsou celkem fajn, jen asi měli pocit, že musí být "víc hogo fogo"?
|
madelaine | 42020 |
8.7.2017 21:28:01
Nás jednou pozval dodavatel do vinařského domu a sabráž byla součástí programu, nutili nás to zkoušet, ale přijde mi to docela zvěrstvo, odmítla jsem.
|
kája+dva | 65364 |
8.7.2017 21:25:15
Zkusila bych viněty nahřát fénem a opatrně sloupávat.
|
Monika | 123907 |
8.7.2017 21:23:39
Nám asi toto (název jsem neznala) předváděl tatínek jednoho synova spolužáka na narozeninové párty (narozky toho spolužáka, ale v "části pro rodiče") - nějakému zřejmě dost drahému sektu odsekával hrdlo jakousi "mačetou", tuším, že ta láhev byla předtím nějakou dobu v mrazáku. Jestli se to fakt jmenuje sabrage (jsem buran, neznala jsem), zkus to zadat na Googlu, určitě ti nějaké video vyjede ...
|
Kaipa | 98564 |
8.7.2017 21:22:01
Chceš někomu darovat luxusní víno, aniž bys musela investovat?
Bohužel neporadím, pokud nefunguje namočení do studené vody. |
madelaine | 42020 |
8.7.2017 20:10:22
Zkus sabrage sekáčkem na maso
|
Slupka | 133444 |
8.7.2017 20:06:47
Pilník?
|
mandelinka | 32633 |
8.7.2017 19:45:10
Inko, sedmička vína, silný sklo
|
Inka. | 141843 |
8.7.2017 19:44:33
Jaký láhve ?
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.