Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Kreaty | 128225 |
18.5.2014 7:18:41
Tragiko, mně naopak odpověď Qwerty přijde naprosto logická. Pokud chceš aby děti získali kvalitní vzdělání v cizím jazyce a nemáš na úhradu soukromých škol v ČR, tak se přstěhuješ do zahraničí. Po Evropě je volný pohyb osob, zboží a služeb, takže je to velice jednoduché. Lze se přestěhovat i s fungující firmou. Náklady s tím nejsou žádné. Dnes už se s nábytkem nikdo nestěhuje, takže si do nejbližší Ikei zaběhneš koupit novou sadu nábytku a bydlíš druhý den.
|
Tatramelka+3 | 66284 |
18.5.2014 5:49:02
Kytko, kdyz na tom tolik bazirujes,muzes deti ucit doma. To je taky moznost?! Bud ty sama a nebo v Praze je dost ochotnych studentu. My budeme tedy volit k tomu jeste cestu studenta primo do rodiny.
Levne to neni. To souhlasim. U nas je to tak. Ja se naucila jazyk jako au pair a pak jsem s jazykem 8 let pracovala. Manzel se naucil ciste po ceskych skolach. Zadne soukrome! Zijeme v zahranici. Neni to vzdy lehky zivot a ani tady nejsou skoly pro cizince levne. Jsou zeme, kam zkratka deti do statni skolky ani dat nemuzes. A ruku na srdce,kolik volnych pracovnich mist ma asi anglicky mluvici zeme, jako je Anglie? USA? Australie? ... ono to zase nefunguje tak, ze si reknes, chci aby deti mluvili anglicky, tak se prestehujem. Ziskat dobrou praci, k tomu i odpovidajici zazemi pro rodinu neni tak snadne! On je vsude chleba o dvou kurkach! Nam v zahranici plati skolu firma a je to taky pres 300 tis. rocne. My bychom si to dovolit nemohli. |
Jiťulka | (IP adresa: 37.188.134.232) |
• |
17.5.2014 10:06:11
Promiňte, ale nejdříve byste si měla uvědomit jak se vaše dítě jmenuje a pak teprve psát názory...Anička/ Kačenka... hahaha
|
Jiťulka | (IP adresa: 37.188.134.232) |
• |
17.5.2014 10:06:10
Promiňte, ale nejdříve byste si měla uvědomit jak se vaše dítě jmenuje a pak teprve psát názory...Anička/ Kačenka... hahaha
|
andrea nová | 141720 |
14.3.2014 22:23:06
Dobrý den, během 2 měsíců budeme otevírat novou MŠ na Praze 8, s dobrou dostupností, nedaleko obchvatu R8. Dnes jsme jednali s hygienou a máme jejich plnou podporu, dále jednáme o akreditaci MŠMT, školka je zaměřená na hudební výchovu, angličtinu, tělesnou výchovu a kreativní rozvoj. Školka je vybavena čističkami vzduchu, je v klidném místě a má příjemnou zahradu. Mateřská společnost, která tuto školku financuje je v USA, o místa si ale již nyní můžete psát na adresu jednatelka@droinvest.cz. www stránky a oficiální emailová adresa školky bude známá během 14 ti dní. Těšíme se na Vaše děti . Andrea Nová, asistentka International Education Nursery School, LLC. jednatelka@droinvest.cz.
|
Coudy | (IP adresa: 85.71.201.129) |
• |
6.6.2012 22:38:07
Dobrý den,
ještě pořád chodíte do IQ-school, jak dlouho už školku navštěvujete a pořád byste školku doporučila? Děkuji za názor! |
Misa | (IP adresa: 80.219.192.61) |
• |
15.5.2012 10:33:06
Federiko,
dik. Tak do toho asi pujdem. Bydleni mame, cas na mimino mam taky, jenom jsem nesva z toho svyho veku a z toho pdstupu od ostatnich deti. Jeste jednou dik |
Federika | 14090 |
14.5.2012 18:53:15
Míšo,mám děti skoro 14, čerstvě 4 a 7 let. mezi nejstarším a nejmladší je deset let..Vztah mají-noooo, rozhodně si spolu nehrajou, to jen ti dva mladší, David má k malej spíš takovej shovívavej postoj ,občas ji zabaví, výjimečně jí chvilku čte nebo s ní staví, občas ji pohlídá...Je to puberťák a má už svůj svět, těžko můžeš očekávat, že k sobě budou mít nějakej blízkej vztah. Ale má ji rád.
A mně bylo při narození třetí jako te´d tobě... |
Misa | (IP adresa: 80.219.192.61) |
• |
14.5.2012 13:43:26
Federiko, ty mas deti 14 a 3 roky? Jak se k sobe chovaji? Nejsou si uz cizi? Pravdepodobne dopadnu taky tak. Mojim detem je 10 a 8 a ted planujeme treti. Muzu se zeptat kolik ti je? Me 39. Dik. Jo a jakou reci mluvi deti mezi sebou? Ja mam deti take dvojjazycne, ale mezi sebou mluvi cesky. Ale nevim, jak to pujde, az budou deti tri. Jestli zustanou u te cestiny.
|
perdita | 3248 |
14.5.2012 8:57:14
Len, tohle mě taky dost šoklo. K synovi do třídy před lety nastoupil Španěl, co neuměl ani česky, ani anglicky. na tom by nic nebylo, kdyby jeho maminka nebyla Češka prostě se neplánovala vracet, tak na děcko mluvila španělsky. pak se ale rozklížil vztah s manželem...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.