Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
já+dvě | 117208 |
28.3.2011 16:40:37
Dobrý den chtěla bych se zeptat nemáte-li některá z Vás zkušenosti ze změnou jména dítěte.Uvažuji,že bych změnila Elišku jen ma Ellu jelikož u nás je jaksi pře Eliškováno.Děkuji a hezký den
|
Kristýna, 10.6.2007, 28.8.2011 | 65198 |
![]() |
25.2.2011 15:02:39
Dani, já bych hrozně chtěla, aby Celestýna jednou chodila do školy, ve které se aspoň na prvním stupni neznámkuje a rozhodně nestojím o to, aby celé noci a víkendy šprtala. Proboha. To už mně přijde jako absolutně nezdravé. Děti mají být hlavně šťastné a ne vystresované ze známek!
U nás se teda učí hlavně hodně blbostí, co jsou jim v životě k ničemu. Vývoz dobytku v roce 1996 (a přesně!) a podobně. Nějak české školství nemusím, ale co mi zbývá. |
Danulu | 23974 |
![]() |
24.2.2011 1:09:53
kristi tak nejlepsi znamka je tu 6 , ale tu nedostane skoro nikdo, . deti musi mit pocit potencionalu ze muzou jeste vice . a ne usnout na vavrinech na samych jednickach jako v cR. nekdy je to blbe, nez jsem si zvykla ze petka je tady vlastne jako v CR jednicka. proste vse co je nad 4 je pozitvni, pod 4 negativni. davaji se tady i pulky. ve treeti tride mela vsude krome psani 5.5 a ted dostala z matiky" jen " 5, a to ji chvali do nebes, jedna z nelepsich ale neda ji tu 5.5 i kdyz podle znamek by to mela mit, jenze hodnoti se i jine veci nez jen znamky z testu. ale i priprava, rychlost, duslednost, aktivita v hodine i priprava doma. telocvik se znamkuje prisne jako jine predmety, a to je u vsech vychovavach.
Na gymplu ty decka maji prvni pul rok zkusebni, odpadne tretina tridy, a ty decka pry pul roku jen sprtaj do noci, cele vikendy, a pry toho tam berou vice nez na ceskem gymplu. nevim, nebyla jsem na gymplu ale mam to od par znamych co maji deti na gympl a dve z toho sami byli na ceskem gymplu, jedna je tady ucitelka. takze mame to srovnani. no nic jdu chrapat, ted jsem byla tri hodiny na internetu, musela jsem konecne vybrat letni dovcu, jinak uz by na nas nic nezbylo. dobrou |
chabíbí | 69212 |
![]() |
23.2.2011 18:33:41
Sorry, nevím proč to skočilo sem, zakládala jsem diskuzi pro učitelky a psala tam, tak pardon
![]() |
chabíbí | 69212 |
![]() |
23.2.2011 18:32:15
Ahoj, já učím teprve prvním rokem. Dřív to můj sen nebyl, ale dneska si říkám, jak jsem mohla chtít dělat něco jiného.
|
![]() |
23.2.2011 18:31:00
Danielo, moc si užij hory, já už se letos na hory nedostanu a sníh u nás byl jen před Vánoce, moc mně chybí.
Co je na švýcarských základkách těžší? Mně přijde, že na českých školách se bere plno blbostí. Marek měl dvojku z přírodovědy, je to sice úplný biolog, ale oni psali za pololetí jen tři testy, a to všechny na dopravní značky ![]() Jinak já jsem rozhodně pro to, aby na prvním stupni nebyly vůbec známky, jsem pro slovní hodnocení. Kamarádčina dcera - třeťačka - se včera zhroutila, protože dostala pětku kvůli tomu, že si dávala papír do lavice a učitelka si myslela, že chce opisovat. To už mi přijde jako silné kafe, ale je to spíš povahou kamarádky i její dcerky, jsou to perfekcionalistky. |
Danulu | 23974 |
![]() |
22.2.2011 23:10:17
Ahoj Dani,a mas misto pro Lindu uz ve skolce? a co Adelka ve skole,chodi rada? Ja mam Noemi uz trosku v puberte, a nekdy bych ji pretrhla, a nekdy je to zlaticko. my mame ted sportovni prazdniny, a jedeme ve ctvretek na hory. tak vypadneme. zitra je beru do kina, ale musime se rozdelit, nebot to co chce videt Noemi jeste neni pro Maylin. tak si Noemi muze vzit kamosku , a pujdou do vedlejsiho salu a ja s Maylin budeme vedle. jinak se sprtam , dohanim co jsem zameskala s dvoutydenni chripkou, 18.3 mam zaverecne zkousky, ale jeste mam par na podzim.
Jinak ja miluji miminka a asi bych po nich touzila porad, takze to nechame pri tech dvou, u me je ten vek Gaudiho rozhodujici, a 5o je pro me hodne na mimco. a taky si chceme uzivat kdyz uz holky odrustaji z nejhorsiho. Ve skole ma ted noemi na druhem stupni taky pekny zahul, i kdyz je porad super. Svycarske skoly jsou fakt tezsi, nez ceske. Svycarsky gympl je jako trikrat cesky, a vysokou by tu neudelali tak polovina ceskych vysokoskolaku. taky tu ma maturu jen 20% , vysokou jeste nizsi procento. Noemi sice chce na gympl i ucitekla ji tim smerem vede, ale ja ji tam na vicelety gympl moc davat nechci, je to sileny zahul. |
Dana+2 berušky | 51432 |
![]() |
19.2.2011 23:02:27
Jo měla jsme tříletou mateřskou. Linda je v únoru 2008.
|
![]() |
19.2.2011 18:09:54
Dani, měla"s tříletou mateřskou? Nebo je Linda starší než Celestýna? Myslím, že ne. No já se s koncem mateřské pořád nějak nemůžu srovnat a pořád na to musím myslet.
Můj kamarád teď čeká miminko, strašně chce holčičku Lindu, ještě nebylo poznat, co čekají, tak uvidíme. |
Dana+2 berušky | 51432 |
![]() |
19.2.2011 0:05:14
Ahojky holky
jsem ráda, že vás tu vidím. Já užívám poslední týden mateřské. Mimčo je super,ale zase vyroste :o(. My jsme se zdravím zatím celkem v pohodě. Ukažte se časteji, je mi po vás smutno. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.