Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
| Kat | 121378 |
|
12.7.2017 19:45:39
Lassie, 6 speku za den pro cloveka ve finale? Neprijde mi to moc.
|
| Lassiesevrací | 134328 |
|
|
12.7.2017 19:39:16
6 jointů denně????
![]() |
| iiiiiiiiii | 69750 |
|
12.7.2017 19:32:26
Násilník domácí : "Kvuli tomu baliku pojistoven se musi jeden az dva mesice, nez se presype ucetni obdobi, cekat na efektivni lecbu. HRÙZA."
Slyšel jste někdy vyprávět badmintonistu Petra Koukala o tom, jak navštívil lékaře s podezřelou bulkou? Dozvěděl se, že má rakovinu a čeká ho ještě týž den operace. Připravoval se důležitý turnaj, byl favoritem, místo toho musel hned ten den podstoupit operaci a ihned po rekonvalescenci následovala chemoterapie. Jeden až dva měsíce čekání by v takových případech mohly znamenat smrt. HRůZA, Násilníku? |
| Kat | 121378 |
|
12.7.2017 19:06:09
Zajimalo by me, co si na nich stat vezme. Nikdo se na tom neobohacuje, nemocna pomalu dospiva ke konci sve cesty. Tak i kdyby si s prominutim slehala 3* denne do zily cokoliv, komu tim ublizi?
|
| iiiiiiiiii | 69750 |
|
12.7.2017 18:58:26
Násilníku, jste úplně mimo. Vyjadřujete se o něčem, o čem nemáte ani ponětí.
Vaše žena trpí RS, že. Psal jste tu o tom. I o tom, jak jí děláte ze života peklo... Ona dívka, dcera pana M., na tom byla velmi špatně, její střeva byla v takovém stavu, že jí musela být provedena stomie. Navíc je upoutána na lůžko, je už nechodící. Její organismus už nezvládá dávky léků, psal na blogu její otec. A kvůli svým zdr. problémům musel dceru umístit do ústavu. |
| Abigail* | 76789 |
|
|
12.7.2017 18:57:32
Buchli, RS-ka má takových různých projevů... A křeče přece bolí. Manžela zas někdy hodně bolívá hlava, má pocit pálení v končetinách, to jenom zmiňuju z výčtu všech různých potíží, které tu nemoc provází.
|
| .libik | 142094 |
|
|
12.7.2017 18:39:50
Znám osobně invalidu, který dostal podmínku za držení materiálu. Nevím, jak moc to kromě mastiček a tinktur hulí, ale rozhodně to nedealuje, to vím na 100%.
je to spořádaný téměř starý chlap bez vazeb na nějaké alternativní skupinky lidí. |
| jentakj | 147688 |
|
12.7.2017 16:00:52
Násilníku -j to jak píše Renka - ne vždy se na každého dostane nejefektivnější léčba - v případě RS to platí 100% - prostě jsi na tom hůř a dostaneš horší léčbu s většími vedlejšími účinky - tak to chodí už roky.
|
| Renka + 3 | 26652 |
|
|
12.7.2017 15:58:46
Mám nemocnou dceru s vážným interním onemocěním, v nemocnici jí předepsali léčbu, která zabírala, jakmile jsme přešli pod ambulantní ošetřování, začal tlak na změnu léků, paní doktorka nešťastná, že má telefonáty od pojišťovny, proč předepisuje tento lék a ne jiný, levnější, říká v nemocnici si můžou vymyslet léčbu jakou chtějí, ale když ji nadále pojišťovny nechtějí hradit, je to houby platné. Levnější dceři nezabírá a má vedlejší účinky. Takže ne, pacient nedostane tu nejlepší efektivní léčbu.
Mě kdysi vypoklonkoval doktor, když jsem potřebovala injekce na ředění krve v těhotenství, že by si vyčerpal limit a měl by problémy, naštěstí jsem se dostala do hematologické ambulance v nemocnici a tam mi injekce psali. Takže řeči, jak mají všichni tu nejlepší a efektivní léčbu, jsou fakt mimo. |
| Násilník domácí | 148406 |
|
12.7.2017 15:47:15
Kvuli tomu baliku pojistoven se musi jeden az dva mesice, nez se presype ucetni obdobi, cekat na efektivni lecbu. HRÙZA.
|
Lidový rok - DubenPraha 4
Ukliďme svět, ukliďme Česko - jaro 2018Praha 4
Malí fotografové: Tajemný portrétOlomouc
Haló JácíčkuKladno
Konstelace - seminářPraha 8 Další akce nalezte zde
Velikonoční kynutý koláč ala volské oko
Perníkový beránek Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.