Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
| hexhex | 100343 |
|
|
9.11.2017 22:55:17
Já mám při sobě neustále Algifen. Já už jsem teda po operaci, ale bohužel dva roky po a vrátilo se to. Doktor mi říkal, že operace není garance, že budu mít klid.
|
| m-007 | 151891 |
|
9.11.2017 22:24:40
rok nez si to sedlo uplne
|
| Jyra | 23851 |
|
|
9.11.2017 22:01:11
Nikdy jsem zadne potize nemela, az ted najednou zachvat. A po nem to porad neni ono. Pristi tyden jdu na ultrazvuk tak uvidim.Nospu mam tak vyzkousim a to pivo taky zkusim.To jidlo je horsi,prave mi prijde, ze mi dela potize vsechno, budu zkouset.Dekuji za tipy.
|
| Citronove koliesko | 7937 |
|
|
9.11.2017 20:44:22
A aký máš problém so žlčníkom?
Mne keď bolo zle (obdobie po záchvate) vyvolávalo záchvat úplne všetko (hlad, čaj, voda, diéta...) a nepomáhal žiadny liek. Pomohla až operácia. Mala som nespočítateľné množstvo malých kamienkov. |
| Leda | 147475 |
|
|
9.11.2017 19:42:51
Je dobré si vyhledat zásady žlučníkové diety a řídit se tím. Na internetu je toho hodně. Dobré tipy jsem našla i v jedné staré kuchařce.
Ze začátku jsem jedla jen piškoty, suché rohlíky, suchou rýži a zapíjela jsem to pivem, to mi pomohlo k laparoskopické operaci, jinak mi všechno spouštělo žlučníkový záchvat, i ty suché rohlíky. Nejlepší je prý plzeň, protože je zásaditá, ale mně dělalo dobře každé pivo, i nealkoholické nebo třeba ovocné. Hodně jsem jedla ovocné přesnídávky a všechno jsem si vařila na vodě. Jinak já jsem po operaci a jsem spokojená, už můžu jíst všechno. Ať je brzo líp. |
| kattynka a 2 čertici | 99034 |
|
|
9.11.2017 18:12:04
Jyro,
každému pomáhá něco jiného a v mém okolí to u každého vyvolává jiná potravina. Mně zabírá NO-SPA a silný meduňkový čaj. Naopak žluníkové čaje bez efektu. Musím si dávat pozor na syrovou papriku (i když ji mám moc ráda), tučnější jídlo a česnek. Poslední dobou jsem zařadila šťávu Rabanon 2x ročně a omezila kafe ze 2 dávek za den na 2-3x týdně a mám jen pocit plnosti, ale ne silné záchvaty. Doufám, že to ještě vydrží, pod kudlu se mi nechce. Podle mě, když vychytáš z čeho to máš a budeš si to hlidat, máš napůl vyhráno. Doktorka mi teda říkala, že snad už posílají prý na operaci i po prvním silném záchvatu. |
| -Commer- | 147259 |
|
|
9.11.2017 17:58:50
Arko, tohle se mormálně stává i "žlučníkářům" drží dietu a pak na návštěvě snědí něco tučnejšího a mají záchvat, nemusí to být kameny, nemusí to být zánět je to prostě reakce žlučníku na změnu stravování, žlučník je náhle víc zatížen a protestuje, jestli je rozdíl mezi obvyklou stravou a tím co jí u babičky, tak to prostě tak bude, nejlepší je ho naučit nejíst to co mu nedělá dobře a nebo si vymyslet něco k tomu co mu sedne, může třeba pomoct jablečný mošt /ne k koncentrátu, ale fakt čistý mošt - on se taky používá při očistné kůře žlučníku/ tak má asi nějaký dobrý efekt na jeho funkci
|
| Jyra | 23851 |
|
|
9.11.2017 17:38:56
Jsem dva dny po zlucnikovem zachvatu, trvalo to nekolik hodin, nemela jsem doma zadne leky, ale pak to preslo.Bylo to hrozne. Ale chtela jsem poprosit o tipy- co ted? Od te doby jim jen kureci vyvar, housky a ryzi a porad citim ten tlak. Navic mam hlad a silenou potrebu kafe.Mate s tim nekdo zkusenosti? Jak dlouho to bude trvat? Ted uz mam doma algifen i nospu, ale to pry az me to zas chytne. Na ultrazvuk jdu az pristi tyden.
|
| Nesulka+Niky+Vil | 6785 |
|
|
7.4.2017 18:01:55
Mívala jsem stejné potíže a nakonec to bylo způsobeno celiakií.
|
| Šuplík | 137953 |
|
|
7.4.2017 14:30:32
Sla bych hned na detskoz chirurgii aby vyloucili akutni problem. Vubec to nemusi byt zlucnik, muze to byt slepak nebo neco jineho.
Kolik je synovi? Moji kamaradce operovali zlucnik pro kameny v 15 letech, prvni zachvat mela ve 14, v 8.tride.... |
Lidový rok - DubenPraha 4
Ukliďme svět, ukliďme Česko - jaro 2018Praha 4
Malí fotografové: Tajemný portrétOlomouc
Haló JácíčkuKladno
Konstelace - seminářPraha 8 Další akce nalezte zde
Velikonoční kynutý koláč ala volské oko
Perníkový beránek Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.