| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Žlučníkové problémy

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 651  [Dalších 561 >>]
Alca 145121
13.1.2017 23:29:05
Tak pokud jsi tam šla s tím,ž e máš velké bolesti pak chápu okamžité poslání pod nůž :)
každopádně mě vždy když šlo o žlučník bolelo i vpravo, i pocity tlaku jsem měla tam, naopak žaludek mě tlačí/bolí i dnes, kdy je žlučník dávno v tahu..... Třeba při těch kolikách už bez žlučníku to bylo vždycky kolem žaludku.
Šuplík 137953
13.1.2017 23:28:28
Nesil, i kdyby te vzali okamzite, nebudes v breznu 100℅ ok. Je to brisni operace, rekonvalescence je minimalne 2 mesice.
Alca 145121
13.1.2017 23:27:22
Mě koliky vystřelovaly do zad, většinou mě nejdřív chytla záda, pak se přidaly křeče napravo. A ty záda byly echt, nemohla jsem spát (většinou mě to chytlo nad ránem), přišlo mi jak kdybych měla na sobě utahující se korzet. Ale právě teď od operace prostě při přejezení/velkém hladu cítím tupou bolest v zádech, to sjem nidky neměla....
Jako doufám,ž e se třeba za pár let taky dám do kupy :) teď mi přijde, jako kdyby byl celý systém vyveden z rovnováhy a ještě nenašel novou....
Šuplík 137953
13.1.2017 23:25:52
No, trochu me zarazi, ze mi tam zapomneli steh a na silvestra mi vypadl vhojovaci valecek, takze jsem tam uz 2x musela jit navic. Pak mi menili termin na otisky. A ted ho budu nakonec muset zmenit ja, protoze jsem nemocna a do tydne se neuzdravim....
A nejvic me prekvapilo, ze me neupozornili, ze stehy a korunku udela jiny lekar.
No, zahojeny je to pry dobre, tak si budu drzet palce, at je to bez komplikaci.....
Omlouvam se za odbocku od tematu
JiBi* 51820
13.1.2017 23:15:41
O dovolené jsem mlčela. Původně jsem na operaci chtěla hned jít co nejrychleji, tak jsem si říkala, že musím té sestře, u které se objednává, říct, že mám velké bolesti, že potřebuji "předběhnout" mimo pořadí. Ale teď už o tom nejsem přesvědčená, že na tu operaci vůbec chci jít, když mě oblast žlučníku opravdu nebolí a nebolela ani trochu. Žaludek ano, ale žádná kolika to opravdu nebyla, jen takový spíše tlak.
Dooly. 12201
13.1.2017 23:14:10
me ta bolest od zlucniku vystrelovala do zad, jakoby vpravo vzadu pod lopatku

ty jo,kdyz si to tak vezmu jak jsem marodila ani ne ve 20,tak jsem dneska v temer 40 holka ciperka bez nemoci:-))
Alca 145121
13.1.2017 23:11:28
Jo, tomu věřím, ale slepák mi vzali v 11 a rozhodně to nemělo takový dopad jako ten žlučník..... prostě když to vezmu subjektivně, tak mi život mnohem víc ovlivnil ten chybějící žlučník - třeba je vtipné, že od té doby cítím hlad nebo přejezení i v zádech - prostě jako takový tlak, dřív jsem to neměla....... Ale třeba můj děda měl klasickou operaci žlučníku a je v pohodě, normálně si v klidu dá i řízek, bůček, cokoliv. Někdy si říkám, jestli celý zakopaný pes není v tom, že nepiju pivo, to je prý po vyndání žlučníku dobrý.....
Dooly. 12201
13.1.2017 23:10:38
jj,ono vsechno ma svuj vyznam;-)

co zub?:-)
Dooly. 12201
13.1.2017 23:08:46
Ano,je
JiBi* 51820
13.1.2017 23:08:40
Jojo, na papriku jsem citlivá taky, zvláť na tu tlustou zelenou. Ale asi jsem si rozhasila žaludek před časem tím fakt hodně pálivým thajským jídlem a teď už na to pikantnější jídlo
budu asi citlivá ~f~ . Já jsem ten pendrek bonbón snědla den předem jeden a to se mi udělalo jen tak lehce nedobře, jsem tomu nepřikládala takový význam, druhý den jsem si vzala dva a už to jelo ~8~. Možná až dostanu odvahu tak si zase vezmu a uvidím, co to udělá ~t~ ~t~.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 651  [Dalších 561 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.