| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Stará garda

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 14733  [Dalších 14453 >>]
Radus+V+J 34821
19.12.2011 21:16:55
U nás taky paní učitelko, někdy paní učitelko...Lenko, Lucko, Majdo, prostě jménem~;)
Eika+Saša+Izinka 48050
19.12.2011 19:09:34
U nás se říká paní učitelko a některé učitelky si nechávají říkat jménem... ~R^
KackaD a Tobik 42056
19.12.2011 16:00:02
pisu jak tatar samozrejme nastoupi do STATNI v soukrome ted je ~q~~q~ no misto dostal jen diky tomu, ze se odstehovala jedna holcicka, jinak je to vsude kolem mazec, desne deti
KackaD a Tobik 42056
19.12.2011 15:59:04
Holkyyy mam skolkuuuu od ledna nastoupi Tobi do soukrome jupiiiii, jsem strasne rada hodne nam to ulevi napnutemu rozpoctu, soukroma skolka je mazec. Snad tam bude Tobi spokojeny, skolku mame asi 300m od baraku, takze jsme tam za chvilku, je cela s novou fasadou a hristem vevnitr je klasicka, ucitelky vypadaji mile. Bude to pro nej trochu skok, ted mel skolku jako rodinny dum a tety a u nich sest deti vic se jich vetsinou neseslo.

Holky jak rikaji deti ucitelkam ve skolce? Tady rikal teto, ale nemam tucha jak je to ve statni.
Eika+Saša+Izinka 48050
18.12.2011 18:14:24
Ahojky, tak koukám, že tady se to rozebíhá ve velkém... už je tu zase plno snažilek... moc Vám všem přeji, aby se brzy zadařilo ~x~~x~~x~
Miri, ty jo koukám, že to máš pěkně náročné, ale ono se to brzy upraví ~;)
Saren, krásné fotečky ~s~
Raduš, držím pěsti, ať je ti brzy dobře ~6~
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 46590
17.12.2011 9:17:10
Miri krásný! Emička teda mlíčko ochutnala, ale jen olízla z prsu a prso nechtěla, ta ksjem j odstříkala asi 2x na lžičku, ale nadšen ánebyla...jen si na miminko teda hraje a víc se vzteká..ale sestra je hodná, pečuje o malou, dává dudu, říká ji, že je naše zlatíčko a že ji moc miluje...
Sarenko krásná holčička!!!!!!!!!
Raduško chřipka, uf... ale bu´d v klidu, taky nemám ještě všechyn dárky(a to já je už v září nejpozději vždy měla...) a musím ještě příští týden zajet do brna s holkama, koupit balící papír a ještě pro synovce hračku... nejhorší je, že Ema už vidí, co kupuju a ptá se, na co to mám a tak, vždycky ji nějak umluvím, ale je to náročný...jenže ji nemám kde nechat...
Kačko, bereš to super, ale ono nic jinýho nezbude. Kácet se nemůžeš, máš doma Tobíka a to je i dobře, bude líp. užiješ si vánoce a šup do boje! určitě vyzkoušejte nějakýho léčitele, já tomu věřím, když jsou i reference... ale já věřím i homeo a na čarodějky a duchy a ták~t~
Radus+V+J 34821
16.12.2011 14:27:10
holky, krásné fotečky!!!

já ležím se střevní chřipkou, potřebuju dodělat ještě spoustu věcí a samozřejmě nemám všechny dárky~n~
KackaD a Tobik 42056
16.12.2011 13:35:34
Ahoj Miri, nemas to jednoduche, ale bude lip, Hanicka se srovna a bude v pohode.

Sarenko mala je nadhernaaaaaaa!!! Super, ze jsi se ukazala, moc ti to stesticko preju ~s~~s~~s~~s~~s~~s~
Miriam,Hannah+Kristina+Lydia 33492
16.12.2011 11:55:33
Sarenko, krasne fotky!!!!
Miriam,Hannah+Kristina+Lydia 33492
16.12.2011 11:54:49
Chci vas jen v rychlosti alespon pozdravit. Nejak mi tri hodiny spanku za noc nestaci, tak jsem porad unavena a dohanim to jezenim sladkosti... No snad se Kristinky rezim nejak brzy upravi...

Zitra nas ceka dlouha cesta do Prahy, musime tam podat dokumenty na cesky rodny list, abychom ji pak mohli delat pas a mohli jet (snad v lednu) zpatky domu do Lvova...

Dneska se na nas prijeli podivat babi a deda (plus teta a strejda) z Ostravy a Hannah na to zareagovala nejakou panikou (asi si myslela, ze ji prijeli hlidat), tak se me drzela jak kliste (a to jsem si myslela, ze kdyz bude navsteva, tak bude mit zabavu a ja trochu volnejsi ruce...)

Nez se Kristinka narodila, tak jsme byli zvedavi, jak to bude s Hannou a kojenim... No, prvnich par dni nerikala nic, jen chtela vzdycky taky sedet u me (nejlepe hned na Kristine). Ale pak po par dnech si nejak vic vsimla, ze jde o kojeni a hned, ze chce taky... Tak jsem ji vyhovela a musim rict, ze si to jeste normalne pamatuje... Prestoze ji uz nekojim asi pul roku... No a ted chce kojit vzdycky kdyz vidi, ze se koji miminko, tak to je nekdy narocne... Dneska pomohlo, ze jsme ji udelali trochu Sunaru do flasky (kdyz ma male mnozstvi, tak se zda, ze ji to prujem nedela), tak se uklidnila. Ale musela jsem ji to JA drzet... A jeste k tomu koukala na Krtka...

[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 14733  [Dalších 14453 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.