Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
KackaD a Tobik | 42056 |
12.12.2011 12:50:16
Ahoj tak jsem zpet od doktora s verdiktem samovolny potrat v 6tt :( ja jsem v poradku jen musim hlidat krvaceni. Holt je to zivot a ten dokaze nekdy pekne nakopat, jako bychom tech kopancu uz nedostali dost
|
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
12.12.2011 10:48:57
Holky injekce, já před císařem a při císaři a po císaři taky hromadu injekcí :o) nejhorší byli u prvního do břicha, te´d jsem dostávalaj inou látku a ty šli... nejhorší ze všeho asi bylo, když mě z jizvy vytahovali drén... auuuu
ale tak bylo to naposled a je to za mnou :o) Raduško, přeji, aby to šlo rychle! Jen se neupínej! Nám se zadařilo hnedka, poznala sjem ovulaci a ten měsíc jsem ji měla dost silnou, dokonce poprvé i se špiněním, tak sjem nemohla // uvěřit hnedka první měsíc. Em trvala 2 roky :o) |
12.12.2011 10:46:30
Kačko, prasknutí cysty mě bolelo jako hodně silná ms!!!!! A celé těhu jsem měla silný ms bolesti... určitě bdue vše v pořádku!!!!
Miri nádherný fotečky!!!! |
Eika+Saša+Izinka | 48050 |
12.12.2011 9:37:21
Ahojky,
tak v prvé řadě, Kačence přeji, ať je všechno v pořádku.. já věřím, že bude Raduš, moc přeji, abyste to stihli... A k dr. zajdi ... uvidíš Miri, to je super, že jste šli tak brzy domu... já jsem musela být 4 dny v porodce.. a první je nultej - a malá se narodila v 1.15... přišlo mi to tam fakt zbytečný, přibýrala už od druhého dne a nic sem od nich nepotřebovala.. A s tím měřením, je prý někde vůbec neměří, že je třeba zdeformovaná hlavička a na délce stejně nezáleží... Naše Izinka měla 53 cm při narození a za týden u dr. 51,5 Fotečky máte nádherný A těch injekcí, to teda je něco... já měla teda během porodu taky.. u Sašíka nic a teď do zadku, že mi to rychleji rozeběhne porod a pak po porodu nevim co a ještě pak teda při šití... já nesnášim injekce, takže pro mě byli skoro horší jak ten porod |
KackaD a Tobik | 42056 |
12.12.2011 8:25:18
Ahoj dneska to je megadesny spinim nejak vic :( boli me bricho jako pri mrse, jen sedim nic nedelam, ditko tu kolem me lita a dela binec asi dneska stravi den volnou zabavou a pohadkami, moc se bojim, ze to mimi vzdava a rozhodlo se odejit.
|
KackaD a Tobik | 42056 |
11.12.2011 22:46:49
Miri to je nadherne jak mam rozhazene hormony tak mi i slza uronila, uz se tak tesim, az bude Tobik objimat sveho sourozence
Tohle tehu me teda zatim vubec nebavi, mel by to byt stav klidu pohody misto toho jsem nervni kvuli spineni, motani hlavy, ospalosti, jsem podrazdena a musim se strasne moc ovladat, abych bya klidna vuci Tobikove zlobeni, ktere je normalni, ale ted me proste nejak vic vytaci a pak jsem na sebe nastvana, ze se necham vytocit, kdyz k tomu neni duvod a staci na to rozumne slovo :/ tehu s Tobikem bylo uplne jine klidnejsi.... |
Miriam,Hannah+Kristina+Lydia | 33492 |
11.12.2011 20:48:09
Vlozila jsem par fotecek nasich dvou sestricek...
https://picasaweb.google.com/110091261295868470015/KristinaPrvniTyden?authkey=Gv1sRgCJWJ9Mr2wcbOxwE# |
11.12.2011 17:22:04
Miri, malá je nádherná!!!A moc gratuluji, že vyšel přirozený porod a že jste to tak krásně zvládly!!!! pak písni, co Hanička na sestřičku, u nás je to láska na první pohled holčiček. Hanča s Emčou budou parťačky, prcek se na ségru směje a Emička i na vítání občánků nadala malému miminku, co začalo plakat slovy "ticho, Hana spí..." ale že tam zpíval sbor dětí ji nevadilo
|
11.12.2011 16:14:16
Mam tentokrat pocit, ze jsem cela nejaka rozpichana... Jak bych si musela vybrat vsechny moznosti, jak dostat nejakou infuzi nebo injekci... :)
- vyvolavany porod = infuze oytocinu - pozitivni GBS = antibiotika do zily (a dostavala jsem to i po porodu - to tak je i v Cesku?) - Rh- = hned po porodu odber krve na protilatky - dite Rh+ = injekce immunoglobulinu (dost me to jeste boli!!!) - Leidenska mutace = injekce na redeni krve... |
11.12.2011 16:09:48
Jo, jeste k te delce... Zda se mi, ze je mozne, ze v polskych porodnicich meri deti jinak... Ja uz jsem si vsimla u vice "polskych" deti, ze jsou nejake dlouhe (vcetne dvou nasich) a ted mi manza rika, ze oni je tu meri tak, ze je proste meri centimetrem podel tela (nenarovnavaji je, ale jedou centimetrem od hlavy k pate). Urcite to je dobre pro miminka, ze je nikdo nerovna ani nenatahuje, ale pak to logicky musi vychazet vic...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.