| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Stará garda

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 14733  [Dalších 14433 >>]
KackaD a Tobik 42056
12.12.2011 12:50:16
Ahoj tak jsem zpet od doktora s verdiktem samovolny potrat v 6tt :( ja jsem v poradku jen musim hlidat krvaceni. Holt je to zivot a ten dokaze nekdy pekne nakopat, jako bychom tech kopancu uz nedostali dost ~n~~n~~n~
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 46590
12.12.2011 10:48:57
Holky injekce, já před císařem a při císaři a po císaři taky hromadu injekcí :o) nejhorší byli u prvního do břicha, te´d jsem dostávalaj inou látku a ty šli... nejhorší ze všeho asi bylo, když mě z jizvy vytahovali drén... auuuu

ale tak bylo to naposled a je to za mnou :o)

Raduško, přeji, aby to šlo rychle! Jen se neupínej! Nám se zadařilo hnedka, poznala sjem ovulaci a ten měsíc jsem ji měla dost silnou, dokonce poprvé i se špiněním, tak sjem nemohla // uvěřit hnedka první měsíc. Em trvala 2 roky :o)
12.12.2011 10:46:30
Kačko, prasknutí cysty mě bolelo jako hodně silná ms!!!!! A celé těhu jsem měla silný ms bolesti... určitě bdue vše v pořádku!!!!~x~~;((~;((~6~

Miri nádherný fotečky!!!!~g~~g~~g~
Eika+Saša+Izinka 48050
12.12.2011 9:37:21
Ahojky,
tak v prvé řadě, Kačence přeji, ať je všechno v pořádku.. já věřím, že bude ~x~~x~~x~~x~

Raduš, moc přeji, abyste to stihli... ~R^ A k dr. zajdi ... uvidíš~;)

Miri, to je super, že jste šli tak brzy domu... já jsem musela být 4 dny v porodce.. a první je nultej - a malá se narodila v 1.15... přišlo mi to tam fakt zbytečný, přibýrala už od druhého dne a nic sem od nich nepotřebovala..
A s tím měřením, je prý někde vůbec neměří, že je třeba zdeformovaná hlavička a na délce stejně nezáleží... Naše Izinka měla 53 cm při narození a za týden u dr. 51,5 ~t~~t~
Fotečky máte nádherný ~g~~g~~g~ A těch injekcí, to teda je něco... já měla teda během porodu taky.. u Sašíka nic a teď do zadku, že mi to rychleji rozeběhne porod a pak po porodu nevim co a ještě pak teda při šití... já nesnášim injekce, takže pro mě byli skoro horší jak ten porod ~t~

KackaD a Tobik 42056
12.12.2011 8:25:18
Ahoj dneska to je megadesny spinim nejak vic :( boli me bricho jako pri mrse, jen sedim nic nedelam, ditko tu kolem me lita a dela binec asi dneska stravi den volnou zabavou a pohadkami, moc se bojim, ze to mimi vzdava a rozhodlo se odejit.
KackaD a Tobik 42056
11.12.2011 22:46:49
Miri to je nadherne jak mam rozhazene hormony tak mi i slza uronila, uz se tak tesim, az bude Tobik objimat sveho sourozence :-)

Tohle tehu me teda zatim vubec nebavi, mel by to byt stav klidu pohody misto toho jsem nervni kvuli spineni, motani hlavy, ospalosti, jsem podrazdena a musim se strasne moc ovladat, abych bya klidna vuci Tobikove zlobeni, ktere je normalni, ale ted me proste nejak vic vytaci a pak jsem na sebe nastvana, ze se necham vytocit, kdyz k tomu neni duvod a staci na to rozumne slovo :/ tehu s Tobikem bylo uplne jine klidnejsi....
11.12.2011 17:22:04
Miri, malá je nádherná!!!A moc gratuluji, že vyšel přirozený porod a že jste to tak krásně zvládly!!!! pak písni, co Hanička na sestřičku, u nás je to láska na první pohled holčiček. Hanča s Emčou budou parťačky, prcek se na ségru směje a Emička i na vítání občánků nadala malému miminku, co začalo plakat slovy "ticho, Hana spí..." ~t~ ale že tam zpíval sbor dětí ji nevadilo~t~
Miriam,Hannah+Kristina+Lydia 33492
11.12.2011 16:14:16
Mam tentokrat pocit, ze jsem cela nejaka rozpichana... Jak bych si musela vybrat vsechny moznosti, jak dostat nejakou infuzi nebo injekci... :)

- vyvolavany porod = infuze oytocinu
- pozitivni GBS = antibiotika do zily (a dostavala jsem to i po porodu - to tak je i v Cesku?)
- Rh- = hned po porodu odber krve na protilatky
- dite Rh+ = injekce immunoglobulinu (dost me to jeste boli!!!)
- Leidenska mutace = injekce na redeni krve...
Miriam,Hannah+Kristina+Lydia 33492
11.12.2011 16:09:48
Jo, jeste k te delce... Zda se mi, ze je mozne, ze v polskych porodnicich meri deti jinak... Ja uz jsem si vsimla u vice "polskych" deti, ze jsou nejake dlouhe (vcetne dvou nasich) a ted mi manza rika, ze oni je tu meri tak, ze je proste meri centimetrem podel tela (nenarovnavaji je, ale jedou centimetrem od hlavy k pate). Urcite to je dobre pro miminka, ze je nikdo nerovna ani nenatahuje, ale pak to logicky musi vychazet vic...
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 14733  [Dalších 14433 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.