| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Stará garda

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 14733  [Dalších 14683 >>]
Radus+V+J 34821
21.3.2013 20:22:45
Kačko, leduj to, já bych to mázla framikoinem nebo něčím podobným, držím palce, ať je ucho brzy ok.

Holky, já mám zase migrénu......každý týden ji mám 3 dny......to přeci není možný? Tloukla bych hlavou do zdi, paralen nepomáhá...~n~~n~~n~

jinak dneska v rádiu mě moderátor inspiroval: Nepřišlo žádné jaro, tak proč řešit jarní úklid ~:-D takže na to zatím dlabu.

Do toho zítra peču dort panenku + nějaký malý čtverhranný, snad se z té bolesti vyspím, což pochybuju, nikdy to nezabírá ~:(
KackaD a Tobik 42056
21.3.2013 15:19:51
Hele vykasli se na uklid, hlavne odpocivej, at se u tebe maly zazrak ma jako v bavlnce. Hlavne nic netahej! At ti s tim pomuze manzel, ty hod nohy nahoru a odpocivej!!!

Ja jsem chytla zvenku na uchu nejakou divnou bakterialni infekci, mokva mi to chjo musim zabehnout zitra k doktorce, zadna mast z domaci lekarny nezabira, mam ucho napuchle a rude.
Radus+V+J 34821
18.3.2013 9:52:03
už jsem se rozhodla, od dubna si je zaplatim a basta. sice je to take omezeni, ze musim v pul 11 byt doma a dojit si pro to, ale mam to kousek a prochazka neuskodi :-)

jinak obdivuju chlapy, které baví vaření. můj manžel na to není, jediné, co umí tedy skvěle jsou palačinky, ale zase proc jsou tak skvělé.......protože na nich nešetří. víc vajec než mouky....to bych svedla taky, ale i ty vajíčka musíme draze kupovat :-( jediné, co pak umí je br. kaše s uzeným :-D on taky rád experimentuje, ale jen když mám migrénu nebo jsem ve škole, ale všechny pokrmy jsou většinou z vajec, oni je milují.

jinak, co se týče úklidu.....no tak já se už týden přemáhám převléci peřiny, teď se asi na to vrhnu. o pořádném vyluxování se mi jen zdá, pač luxuje robot, ale ten sedačku neodtáhne, že. okna.......taky další kapitola, do velikonoc musí prostě být. na velikonoce ještě nic nemám, osení, čokokády, nic. nic se mi nehcce, nic mě nebaví, vůbec se nepoznávám ~a~
KackaD a Tobik 42056
17.3.2013 23:28:01
Tak ber obedy ze te skoly, urcite hodne usetris. No jo manza je manza, ale jedno ti reknu, ja bych ho nechala, at si vari obcas sam. Ono mu to neuskodi.

Muj manza je uzasny kuchar a ted to dopadlo tak, ze casteji vari on nez ja :D proste rad se s tim jidlem pipla, hraje si. Takze vcera jsme meli pecene kuratko s jasminovou ryzi a omackou, dneska skvelou rajskou polevku s jogurtem a testoviny s parmezanem a spenatem. Jednoducha jidla, ktera maji jen par ingredienci. No a vecer jsme se dorazili burtiky z grilu, taky s grilovanou kukurici a pecenou bramborou :D a pak nemam mit 15kg nadvahy. Muz u toho relaxuje, odpocine si od prace a ja i Tobi si posmaknem a ja nemusim poslouchat, ze varim porad to same a muzu si hrat s Tobim nebo neco tvorit. Tenhle vikend jsem zmakla jarni uklid skrine juchuuu, loznice se leskne, no kvuli nadvaze nemam co na sebe, ale uklizena skrin, to je dobry pocit ~z~~t~
Radus+V+J 34821
16.3.2013 19:03:33
Kačko, v práci chodí na obědy. Je tak blbě naučený ~o~ pořád mu říkám, že mu jedno jídlo denně stačí a k večeři bude chleba....říká, no vždyť jo a pak když to udělám, tak to nejí a raději si udělá vajíčka. Prý nevidí důvod se kvalitně nenajíst, když na to máme. Hmm máme, ale že neušetříme, to už nevidí. Teď tedy vařím i proto, že já jsem doma a taky musím jíst teplé, když jsem chodila do práce, tak jsem obědy neměla a faktem je, že mi teplé jídlo scházelo. Vážně teď uvažuju, že si zase zaplatím za nějakých 1200 kč obědy ve škole a budu si pro ně chodit. Vaří dobře, každý den jiné jídlo, je toho hodně, ale když jsem to takto praktikovala, když se narodil Vojtíšek, tak manža to nejedl. Prý to má v práci, tak proč to jíst ještě doma, že doma má chuť na něco "lepšího". On je v tomhle fakt na zabití, ale co naděláš, marně přemýšlím, zda jsem si ho tak blbě naučila nebo zda to měl z domova. ~a~

jinak mám už opět 3 dny migrénu, jako minulý týden. musela jsem si vzít nimesil, nic jiného mi nepomůže, doufám, že to moc neublíží mimču ~7~
KackaD a Tobik 42056
16.3.2013 18:21:31
To jako musis delat teple vecere protoze muz nemuze v praci jist a potrebuje teple vecer nebo protoze to proste chce? U nas je to na stridacku, jedem v klasickych vecerich typu pomazanky, topinky, nekdy neco sladkeho, nekdy sunkafleky, zapecene brambory a tak. proste jednoduchy veci.

To slunicko venku je parada, no ale udelala jsem pruvan v satniku a jestli nezhubnu budu chodit v pytli chjo :( jsem desne pribrala.~n~~n~~n~~n~~n~
Radus+V+J 34821
15.3.2013 14:46:34
my tu taky máme Coop, ale faktem je, že jsem skoro denně (teď tedy ne, ale driv) ve městě a tak jsem nakupovala hned u práce v Bille a ta je drahá, ale zase tam mají kvalitní věci. U nás je to o tom, že musí být teplá večeře s masem a už mě to nebaví, fakt to stojí šílené peníze ~:(
KackaD a Tobik 42056
13.3.2013 18:32:46
Ja musim rict, ze co jsem na vesnici tak daleko mene "prozereme". Mame tu soukromou masnu, klasickou jednotu, chovatelske potreby se zeleninou a domaci a pracovni potreby. Treba kilo cerstveho kureciho je tu porad za 129 (ted jsem koukala Tesco 179 nebo akce 159 sileny) a taky mam 6 km od baraku soukromou mlekarnu, kde se taky paradne nakupuje, treba krajene maslo. Takze jsem zjistila, ze do supermarketu jedu fakt maximalne jednou za mesic a jen pro takove veci jako velke baleni toaletaku, prasku na prani a podobne, protoze tady to je v malem baleni.

No a samozrejme sklep nase brambory (koupene z mistniho druzstva nebo jak se to nazyva), ovoce z nedalekeho sadu to vsechno setri.

Radus+V+J 34821
12.3.2013 17:16:46
jo Kačko, tomu rozumím. já jsem ráda, že jsme se úvěrů zbavili, tím, že byl manža v té misi. zůstala nám jen ze stavebka a to není velká částka, měsíčně nám to dělá xx tisíc korun a ty se teď budou hodit.......pokud je tedy ušetříme. jak jsem doma, tak skoro každodenní nebo obdenní vaření nás pěkně vysává ~a~
KackaD a Tobik 42056
12.3.2013 8:09:34
Radus zkusime to, chci si taky poridit trenera, musim zhubnout aspon 10 kg, muz musi trochu pribrzdit, coz ale ted nepujde, chysta se na volnou nohu. Uz ho nebavi mit nad sebou sefa a divat se, jak muze mit o trochu vic penez. No spis o hodne vic penez. Ale to je jeste v planovani, pripravach. Prece jen hypoteka a splatky auta, uveru to jsou velke zavazky. No co budu povidat, vsichni to znate.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 14733  [Dalších 14683 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.