| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Výměna manželek

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 5134  [Dalších 5034 >>]
Buchli 121873
29.3.2018 17:47:36
Neviděla jsem to, tak jsem si teď přečetla článek na Idnes. Vypadá to, že autoři pořadu se snaží najít co největší exoty. Minule prý tam byl lesní muž, co ani neuměl číst. Tak teď se jim podařilo sehnat další ukázkové primitivy, tentokrát i podle diskuze oba bezzubé. Jak se to může lidem stát v tak mladém věku? Zuby jsou přece základ, dneska se snad každý snaží mít zuby v cajku. Podle tohoto pořadu je opravdu asi v životě nejdůležitější mít navařeno (klasickou českou kuchyni) a uklizeno. Tam začíná a končí životní role ženy.
borovka 85064
29.3.2018 17:04:57
Co říkáte na tento díl? Čeští rodiče mi přišli neskuteční (zvlášť tedy ten tatínek). Chudáci děti. Tak hloupí a omezení rodiče, to je výhra do života~:(
DaVinci 49945
16.3.2018 9:24:01
Fern, to, že by to pro tebe bylo šílený, by bylo jediný, co bys s tím mohla dělat ~t~
Manka+Cipísek 100730
16.3.2018 8:13:18
To není požadavek, to mě jen utvrzuje v názoru, že scénář je předem domluven, protože nejsou všichni homosexuální páry vzorní rodiče mající ukázkově vzorné a dokonalé děti, stejně tak romové. Jsou to stejně normální lidi jako ostatní. Ale ve výměně hrají roli dokonalých rodin a rodičů.
Je to všechno předem domluvené a sehrané. Takže žádná "reality show".
Žžena 83005
16.3.2018 7:58:44
Manko,
mně přijde tragikomickej Tvůj požadavek na divný homosexuály a špatný Romy ~t~
Manka+Cipísek 100730
16.3.2018 7:53:12
Výměnu manželek jsem sledovala dlouho, první díly byly fajn, dokonce se i některé rodiny spřátelily, ale s dalšími a dalšími díly je to čím dál větší žumpa, čím dál větší extrémy a v poslední době přestávám věřit tomu, že tam vystupují skutečné rodiny a jejich skutečný reálný život tak jak ho žijí, ale čím dál víc mám pocit, že je scénař všemi aktéry předem domluven, jak se to sehraje, kdo bude hrát jakou roli, aby byla co největší sledovanost a dlouho se o tom mluvilo.
Ač sama nemám nic proti adopci dětí homosexuálními páry, tak mi vadí jak jsou homosexuální páry ve výměně prezentovány, že vždycky k takovému páru přiřadí "normání" pár s problémy a z toho pak vyjde vždycky ten homosexuální pár jako téměř dokonalý a idylický. Prostě tam v tom cítím manipulaci. To samé s romskými účastníky. Ti nikdy nehrajou roli těch "horších".
Je to všechno jedna velká tragikomická fraška. ~Rv
Fern 155759
15.3.2018 19:53:28
...utíkala z náročné rodiny...

- to nevíme,jací jsou její rodiče,jak se chovají,ale tedy pro mě by to bylo šílený,kdyby moje dcera měla žít s takovým neadrtálcem a tímto způsobem vůbec a v takových končinách,ale hlavně ten její chlap a to chování dětí-toho staršího,by mě jako prarodiče moc v klidu nenechávalo
Fern 155759
15.3.2018 18:21:23
jo,taky jsem uvažovala,co na něm ta jeho ženská vidí,protože se jevila jako celkem společenská.On byl fakt takové lesní hovado,lesní muž a to doslova a do písmene.

A tedy ten starší syn,ten několikrát tak škaredě a nebezpečně přetáhl toho malýho a rodiče furt vysmátí,uf, chudák ten mladší

Pak tam byl taky záběr na toho staršího,jak se ohání s mačetou,jsem si říkala,že je otázka času,kdy sejme svýho bráchu,fakt brutus.
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 5134  [Dalších 5034 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.