| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Lost - Ztracení

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 537  [Dalších 507 >>]
Siddhártha 52792
27.5.2010 13:32:22
Pezo, z té diskuze jsem odešla už v pondělí, bo tam to někteří matlaj neskutečně - třeba, že Ben zemřel už jako dítě, jakto, že měl Richard šedivý vlas apod.
Siddhártha 52792
27.5.2010 13:30:53
Pezo, jak to myslíš, že aspon v něčem dávají teorii očistce za pravdu? Nechápu. Však očistec byl v tomto seriálu FAKT, ne teorie.

A jak to myslíš, že jinou realitou se dá vysvětlit vše?
Vždyt od 1. až po 6. sérií včetně to byla realita, vše se skutečně stalo. Jen část 6. série byla jiná realita=očistec a ta nic nevysvětlovala, bylo to jen pokračování té skutečné reality, kde všichni žili a pak zemřeli.
Siddhártha 52792
27.5.2010 13:24:35
Myslím z toho seznamu, na nějž dávala Peza odkaz.
peza&06/08+02/10+08/12 33625
27.5.2010 13:06:49
Sidd, diky za odkazy, jsou zajimave- v necem davam teorii ocistce apod. zapravdu, ale nelibi se mi, ze hodne veci v prubehu tech peti predchozich sezon bylo samoucelnych, proste jinou realitou se da vysvetlit vse, to je jasne...
toho casu fakt moc neni a mimoto si myslim, ze na lost.cz to beztak nekdo brzy prelozi- mmchodem je tam taky zajimava diskuse...

http://www.lost.cz/forum_diskuze.asp?id=abc&page=1
Milada. 779
27.5.2010 12:49:32
Sidd.,

tohle: Bo bys mi musela dát za pravdu, že některé otázky jsou hodně mimo.
myslíš jako na moje otázky?
Siddhártha 52792
27.5.2010 12:14:12
A ješetě jeden hodně dobrý rekapitulátor :-) dopsal svoji rekapitulaci, ale hodně hodně dlouhou, sama ji budu číst nevím kdy :-)

Tak jen kdyby Peza chtěla
http://darkufo.blogspot.com/2010/05/things-i-noticed-end-by-vozzek69.html#more
Siddhártha 52792
27.5.2010 12:09:41
No, kdybych měla tunu času, tak to přeložím podrobně, ale jaksi nemám, snad o víkendu???
Peza koukám, mám od února mimčo, to asi taky nebude s časem žádná sláva, co.

Že Dharma přišla na ostrov "v míru", prostě v dobrém, ale zlé, co dělali byla Smokeho korupce. Ben byl jeho pěšák.A když vyhladil Dharmu, myslel, že plní Jacobům příkaz, ale stál zatím Smoke.
Siddhártha 52792
27.5.2010 11:49:42
Milado, to je škoda. Bo bys mi musela dát za pravdu, že některé otázky jsou hodně mimo.

Jak píše Peza, Annie byla Benova kamarádka. Prostě bylo ukázané, že měl v dětství jednu kamarádku. A v otázkách mezi nevysvětlenýma záhadama je dotaz, proč byla tak zdůrazněná Annie?
Nebo proč tam byla Amy? Jestli ty všechny otázky psal jeden fanda, tak si o jeho IQ myslím své, pokud je to od více fanoušků, tak tenhle u toho hodně spal.

V tom odkazu od jednoho ze scénáristů je jeho celkové shrnutí Lostů. Vlastně tam potrvzuje to, co jsem tu psala.

Jen pro mě osobně bylo upřesnující to, že i Dharmu na ostrov přivedl Jacob. Že na ostrov nezval lidi kvůli svému nástupci, ale aby mu pomohli zabít Smokeho.
Že poslední díl měli tvůrci napsaný už od začátku, i když tomu většina nevěří, ale že právě proto tam v kostele nebyl Ben, protože se s ním počítalo tak max. do 3. série, vůbec původně neměl být vůdce Druhých. Ale jeho role byla tak oblíbená, že byl až do konce. A aby vysvětlili, proč nešel do kostela, udělali tu super scénu s Lockem před kostelem.

Přesně tam potvrdil to, co jsem tu psala o tom, proč v kostele byli jedni a nebyli tam jiní.
Milada. 779
27.5.2010 9:20:22
Sidd,
já anglicky neumím, ty odkazy ani neotvírám.
peza&06/08+02/10+08/12 33625
27.5.2010 7:07:49
jj,Benova kamaradka z detstvi- fanousci cekali, ze nejak rozvedou jeji pribeh, ale uz se k tomu nedostali...
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 537  [Dalších 507 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.