| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 7

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 567  [Dalších 457 >>]
hadako 59450
18.1.2009 12:47:08
nezdá se, že by tu bylo moc živo, ale není tu někdo, kdo by měl chuť zajít občas večer, když děti usnou, na kávu a trochu popovídat, nejlépe na Letné? Když děti usnou je u nás nejdříve v devět, ale pak začínám mít trochu volněji a chybí mi společenský kontakt bez dětí ~;) Občas se sem kouknu, ale máte-li někdo chuť, napište mi na mail pod ikonkou. Doufám, že se někdo ozve .....
Soji/Báří19.8.05/Bastí18.11.07 37725
9.11.2008 10:17:06
Ahojky!
My máme ouška píchlá ne nastřelená. Nechala jsem je Barče píchnout v Pomadu. Bylo to dražší, než u dr,ale uplně v pohodě. Krásně píchlé a do tří dnlů nádherně zahojené! Žádné hnisání,nic. A píchli to i rychle,takže Barču netrápili.
S nastřelenýma náušničkama je prý problém v tom, že pak má dirka tendenci zarůstat. Nevím, já jsems propíchnutím spokojená!

Jinak všechny sedmičkářky zdravím!
U nás s e od léta drží nemoce:-(
Ivčaa 80398
3.11.2008 18:32:45
Já se bojím, že by jí to při propichování hnisalo, tak nevím. Přesto dík.
Čauky
Ivaho 75720
25.10.2008 23:48:00
Ahoj, tentokrát neporadím, holkám jsem je nechala nastřelit u jiné dr. a nic moc. Nejraději bych jim je nechala přepíchnout.;((
Ivčaa 80398
25.10.2008 20:32:36
Zdravím všechny,
chtěla bych se zeptat jestli nevíte kde se v Praze 7 nebo někde v Praze nastřelují náušničky, má doktorka jen propíchává. Ráda bych kontakt na někoho, kde jste měli dobré zkušenosti.
Díky za příspěvky.
starlenka 35256
20.10.2008 8:12:26
Hanule jo jo máš pravdu.Mám Hedviku,ale ve školičce si vykáme :-))
Otík je takovej hodný šmudlík:-)Snad mu to zůstane i po narození mimíska.
Hanule + 2 31577
6.10.2008 22:08:16
Starlenko, tak do Pramínku chodím.... pokud tam pracuješ ~;)( nemýlím-li se ) či dáváš své dítko, určitě se známe~:-D~:-D~:-D
No, k Tesařové nechodím, ale k Tomsové, ( k té chodil i můj manžel ) ale zkušenosti jsou rozporuplné. Někdy tak a někdy onak, i každý má jiný názor, někdy je taková někdy onaká. Tak O je naštěstí docela zdraví takže služby dr. moc nepotřebujem
Ivčaa 80398
2.10.2008 14:03:44
Opravdu koukám že to tady "žije", ale je jen na nás holky jestli se Praha 7 rozjede né? Já jsem na radu Ivaho u dr. Tesařové, jsem spokojená, ale zatím žádný problém s malou nebyl. Malou skoukne a jinak nic, tak nevím.
Ivaho 75720
24.9.2008 22:02:16
Soji, já chodila k dr. Tesařové a syn k ní chodí také a max. spokojenost. R^R^R^ Jinak jsem poznala všechny ostatní dr., které ji zastupovaly v její nepřítomnosti a jako druhou bych si vybrala dr. Sládkovou, pak Wiererovou a ... pak dr. Korbelářovou.
Soji/Báří19.8.05/Bastí18.11.07 37725
24.9.2008 0:55:50
Ahojky!
Tady nikdo? Jako že dlouho a vůbec!!!!
Jaká je spokojenost s dr Tesařovou?
Já ji mám pro obě děti a jsem spokojená!!! Sestřička se někdy tváří divně,ale většinou,když je toho moc. Ale i tak je příjemná a popovídá,poradí.
vyzkoušela jsem už všechny dr-děti většinoumarodí,když tam t anaše neni. Sládková tenkrát chudák schytala synovu novorozeneckou vyrážku-reakci n aprotilátky,která je ojedinělá. Vypadala zmateně a vůbec netušila,co to je. Poslala nás do Motola.
Korbelářová je úžasná k miminům. Má své oblíbence,ráda si povídá a udělá pro děti všechno.Dává razítka, bonbonky, obrázky...
Tesařová je tak akorát,s dětma se hezky baví, usmívá se, s rodiči taky dobře komunikuje a působí na mě dojmem, že ví,co dělá.I tím, jak co dělá.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 567  [Dalších 457 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.