Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
krupima,Vojta 3/04,Andrea11/07 | 59594 |
1.3.2007 9:38:30
Ahoj,
kouknete na www.rcletna.cz tam naky info je. My teda nejdeme,protoze sem zjistila,ze se Vojta boji masek tak by z toho mel akorat sok:))) |
Hanka | (IP adresa: 86.49.117.45) |
• |
27.2.2007 23:05:47
Jo taky o karnevalu nic nevim, tak se zkusim mrknout na www stranky MC nebo az pujdu kolem, tak jestli jim tam nic nevisi - i kdyz problem je, ze za tou mrizi neni ne program skoro videt...
|
Mafelka + Kuban a Maruška | 20758 |
26.2.2007 17:58:53
Jůůů, karneval!!!
Šli bychom hned taky, jen vůbec o ničem nevím :o((( Prosím o podrobnější info, díky!!! |
starlenka | 35256 |
26.2.2007 14:08:12
Ahojky, Leni my jsme taky z Holešovic, tak jestli budeš chtít tak písni na mailík.
Jinak se u nás taky astřídly nemoce a ted jetě ¨byly jarní prázdniny. No my na karnweval asi nepůjdem, malá je ještě maslá a ty starší zase už moc velké. Jinak doufám, že všem marodům je už lépe!!!!!! |
21.2.2007 19:52:36
Jdete nekdo na karneval do rodinneho centra? myslim,ze to je 2.3.
|
Hanka | (IP adresa: 194.205.246.151) |
• |
20.2.2007 18:18:50
tak u nas to nastesti byla a jeste porad dozniva viroza, takze uz treti tyden absenterujeme ve skolce :-))) Jeste, ze mame babicky, jinak nevim... Tak hodne zdravi nejen detickam a bud poradnou zimu (at vymrznou vsechny bacily) nebo konecne jaro!
|
13.2.2007 20:52:10
Ahoj maminy,
nechci Vas nicim strasit,ale musim se podelit. Uz minuly tyden jsem tady psala jak ma malej porad stridave ob den vyssi teploty, kasle a ma rymu... v podstate nic neobvyklyho. Dr.Tesarova nam v utery udelala vyter z krku s tim,ze vysledky budou v pondeli. Jelikoz mam tchyni zdr.sestricku a dela v Motole, zaridila nam na patek vysetreni krve u tamni MUDR. Nakonec malyho jeste i prohlidli,vzali krev,moc, rentgen plic a dutin... a tam se to ukazalo! CRP - 177 (normalne je kolem 6),na rentgenu nalez, v moci nalez, diagnoza - zapal plic a zanet dutin. Okamzita hospitalizace nutna. Potrebuje ATB do zily. Byla sem v soku. Pry uz to poznali podle poslechu. Nakonec zjistili, ze ma v krku nejakyho pneumokoka - bacil, ktery to asi vse zpusobil. Proto Vam chci rict, abyste nic nepodcenovali, poprosili o vysetreni CRP - tam se vetsinou hned ukaze zda je v tele zanet ci ne. V nemocnici sme stravili "pouhych" 5dni. Strasili se 14dny. Nastesti ATB zabrali rychle, malej byl druhy den bez teplot,CRP se snizovalo a poslech byl dobrej. Dnes nam jeste udelali vsechna vysetreni vcetne srdce-pry tam byl naznak selestu na srdicku - taky nervy. Jeste tyden bude brat ATB v sirupu, nicmene do konce mesice je nutny aby byl doma. Ani nevite jak sem stastna ze uz je s nami doma. Ja sem tam totiz nemohla byt s nim pres noc, nemaji postele pro maminky, muzete sice spat na ubytovne, ktera je ve vedlejsi ubytovne,ale to sem po prvni noci vzdala - des a hruza. Nakonec sem vzdycky pockala az usne (kolem 9) a jela na noc domu a rano v 6 zase zpatky. Treti den uz sem malem padala na hubu :) No dopadlo to dobre,ale nebyt tchyne tak by to bylo asi horsi - nic proti Dr.Tesarove - bylo mi totiz receno ze to opravdu nemusela vubec slyset a poznat. Dobrou noc! |
Lenka | (IP adresa: 86.49.117.197) |
• |
13.2.2007 16:35:55
Asi se tady nenajde nikdo, kdo by hledal někoho na společné procházky s dětmi, pokec, atd. Tak se tedy připojím aspoň k vašemu rozhovoru-jestli můžu: my jsme také nemocní. Dcera má anginu. MUDr.Tesařová jí dala penicilin. Ve čtvrtek máme přijít na kontrolu. Vidím, že ty nemoci teď fakt řádí všude!!! :-(
|
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
13.2.2007 10:55:50
Ahoj, tak malej měl horečky ještě včera, vlastně už pátý den, nepomohly Paralen. čípky ani Nurofen. Tak jsem poprosila dr. Tesařovou, jestli by nepřišla ona k nám. Manžel je taky nemocný, já v práci, takže nebyla jiná možnost. Má bohužel zánět průdušek /já měla zánět průdušnice, manžel zánět průdušek, tak mě to ani nepřekvapuje/. Ve čtvrtek jdeme na kontrolu.
Š. |
Hanka, Kaja 6/03 | (IP adresa: 84.42.134.122) |
• |
13.2.2007 0:51:39
Holky nestraste s tema nemocema. Kaja marodila tyden pred vanocema, nakonec jsme to zvladli bez doktorky (chodime taky ke dr.Tesarove), akorat jsem pro klid duse ji chtela nechat pred svatky poslechnout kvuli kasli, ale nase dr. tam nebyla a u dr. Wiererove v ordinaci natresk, takze jsme sly radsi do solne jeskyne :-)
No a pro zmenu od nedele ma horecky (chteli jsme jet na den lyzovat), dneska jsme to vytahly pres 39 st., do toho ja v nove praci a ve zkusebce. No zuzo. Nevite jak to vypada v poslednich dnech u doktorek? Ja bych ji nerada nekam na golfkach tahla s teplotou, aby mi pak v cekarne chytla jeste neco horsiho. Diky za rady a postrehy. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.