Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
martinab2 | 91177 |
27.8.2009 13:26:22
Na Sedmičce to teda moc nežije... no, nicméně napadlo mě nechat tu alespoň vzkaz, najde-li se maminka s okolo 7 měsíců (jako je náš Oliverek)z Holešovic a chtěla by, aby její miminko trávilo nějaké to odpoledne s kamarádem stejného věku, ať dá vědět ...kamarádka na prochajdy se nám stěhuje za Prahu, tak třeba touto cestou potkáme někoho nového
|
verca | (IP adresa: 90.179.189.175) |
• |
1.8.2009 9:00:30
Milé mamky mám výbornou bytovou kosmetiku Dedra.Mají skvělé aviváže,prací prášky,na skvrny apod.Je to za dobré ceny.Jejich stránky www.dedra.cz,kde je i jejich katalog.Když si budete chtít něco objednat,ozvěte se
|
martinab2 | 91177 |
6.6.2009 22:02:31
Anko,
když nad tím tak přemýšlím, tak ono je to těžký, protože každá z nás má jiné požadavky...minule byla doktorka fajn, vše mi vysvětlila...byla prostě ochotná a v pohodě, takže bych ti jí doporučila uvidíte |
jurodiva +3 | 89609 |
28.5.2009 8:54:11
21.6. se ve Stromovce odehraje pima akce určená předškolákům a maldším školákům .. a jejich rodičům .. tak mě napadlo, že když to máte za rohem, třeba vás pozvánka potěší.
Občanské družení Motus ve spolupráci se sdružením Loutky bez hranic pořádají každoroční svátek slunovratu. Sluníčko opět po roce slaví svůj svátek Slunovratu a rozhodlo se upořádat na louce ve Stromovce slavnostní hostinu, na kterou zve všechny své kamarády: hvězdy, planety, komety a samozřejmě vás. Ale nebude to tak jednoduché. Oběžné dráhy ve vesmíru jsou spletité a nevyzpytatelné, Sluníčko chce své nebeské kamarády najít a vzít je s sebou na hostinu. Vydejte se s námi, čeká nás cesta plná hvězdných dobrodružství, vesmírných hádanek a tajných úkolů. A pozor! Na sluneční hostině nebude chybět divadlo, hudba, výtvarné dílny, hmatová stezka, bio-občerstvení a vodní překvapení. Začínáme v 14.00 před Planetáriem. Od 16.00 piknik na trávníku v parku. Děti, vezměte deku, rodiče a babičky s sebou! Miminka i psi jsou vítáni. Vstup zdarma. Akce probíhá za podpory Městské části Prahy 7. více informací bude snad časem tu: http://alfredvedvore.cz/predstaveni.php?pid=278 a tu je fotogalerie z roku 07: http://alfredvedvore.cz/photo.php?gal_id=102 |
Anka | (IP adresa: 89.176.96.149) |
• |
27.5.2009 9:40:43
Martinko diky moc moc za nazor:). Kazdopadne tva reference taky vlastne neni az tak pozitivni...
Neni tu jeste nekdo dalsi, kdo by pridal referenci na dr. Tomsovou nebo i dr. Horovou, o te tu jeste nepsal vubec nikdo...? Prosiiiim... :)) |
00roxy00 + Sebík 8/09 | 94358 |
21.5.2009 7:53:23
Ahojky moc děkuju snad nám vše dopadne dobře do září ještě dlouhá doba. Ale jinak jsem koukala na netu a nic jinýho tady v okolí stejne není než na dukelských tak snad budem spokojení i my jinak nevim kam budem jezdit.
|
martinab2 | 91177 |
20.5.2009 9:08:54
ahoj jak jsem psala, my chodíme k MUDr. Tomsové U uranie a dneska se tam zrovna chystáme...zatím si nemůžu stěžovat...klepu, ať to nezakřiknu.
Hodně štěstí a pohody v těhotenství přeju!!! |
00roxy00 + Sebík 8/09 | 94358 |
19.5.2009 11:43:36
Ahojky,
vim že je to zatim docela drzo když jsme ve 24tt ale chtěla bych se vás optat kam chodíte s mimčama k doktorce a jaky to tam je. Jsem taková že tam stejně ještě před porodem půjdu na obhlídku abych věděla co a jak. Já tady na sedmičce nemám ani obvodacku takže vubec nevim kam pujdem až se narodime. Jako mala jsem chodila k doktorce na spořilov a ta byla prostě užasná a že by se mi chtělo jezdit s miminem přes půl prahy to se mi moc nechce takže PROSÍM PROSÍM poraďte. |
martinab2 | 91177 |
16.5.2009 21:04:59
ahoj Anko,
my máme 4měsíčního chlapečka a chodíme k dr. Tomsové...zatím jsme tam byli párkrát, tak těžko psát něco podrobně. Zdá se mi v pohodě, nic moc nehrotí, třeba očkování odložila o měsíc bez větších debat...ve srovnání s kamarádkou ale asi není nijak pečlivá, protože u nás třeba nezkoušela, jak malej zvedá hlavičku, nebo nekontrolovala dásničky, ani se moc nevyptávala nikdy na to, co malej už umí, což mi přijde divný, ale zatím si nestěžuju...hlavně že jí máme blízko a ono je kolikrát lepší vyčíst si rady na internetu...leckdy mají na věc odlišný názor jakože ze starý školy...měj se, Martina |
Anka | (IP adresa: 89.176.96.149) |
• |
13.5.2009 18:32:38
Ahoj Sedmičky, nedávno tu proběhla diskuze o dobrém dětském lékaři, nicméně vůbec v ní nezazněla jména dr. Horové z ul. Jateční a snad jen jednou dr. Tomsové z ul. U Uranie (bohužel nic moc doporučení).
Máte někdo zkušenosti s některou z těchto doktorek? Je to tu dost mrtvé, tak snad mi někdo odpovíte, abych to do porodu stihla:)). Díky a hezký večer! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.