| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 8

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 1188  [Dalších 1058 >>]
Korálka, syn září 2006 (IP adresa: 78.102.49.183)
  • 
10.6.2009 4:18:12
k bartuskovy chodime a jsme moc spokojeny. novakova nebyla spatna, ale kdyz jsme po jejim odchodu do duchodu podedili tuhle, byla jsem nadsena. taky jsem ji doporucila kamaradce, co hledala pediatra k domarozenemu diteti, ktere nechtela vzit do pece doktorka jejiho starsiho ditete. no nakonec nechala k bartuskovy prevest kartu i starsimu diteti ;)
MarketaB 16690
9.6.2009 18:58:22
Dr Bartuskova prevzala ordinaci od dr Novakove, ktera sla v loni v zari do duchodu. Je zhruba 35 leta, zabyva se i homeopatii. Chodi k domacim porodum, je s ni mozne domluvit ockovaci kalendar, v pripade nesouhlasu TBC, je mozne odlozit.
Sama ma ziva osmileta dvojcata - kluky, takze ma hodne pochopeni pro zive deti....
jurodiva +3 89609
28.5.2009 9:08:02
zdravím,

přistěhovala jsem se do čimic před čtvrt rokem a moc se mi tu líbí - je tu dobrej vzduch a mladý milý lidi (dřív sem bydlela na Jarově a tam je nejvíc důchodců .. naštvanejch většinou)
sondovala jsem pediatričku (za měsíc bych měla rodit) a dostala tip na Bartůškovou z Čumpelíkový -- pročítala jsem diskusi asi do ledna a žádný reference na ní tu nenašla -- máte s ní někdo prosím zkušenost?

pak - pokud nebudete v první letní den mimo Prahu - tak jste zvány na SLUNÍČKO, PROBUĎ SEDMIČKU! - oslavu slunovratu pro děti i dospělé ve Stromovce

21.6. se ve Stromovce odehraje prima akce určená předškolákům a maldším školákům .. a jejich rodičům .. tak mě napadlo, že když to je odtud kousek, třeba vás pozvánka potěší.~x~

Občanské družení Motus ve spolupráci se sdružením Loutky bez hranic pořádají každoroční svátek slunovratu.

Sluníčko opět po roce slaví svůj svátek Slunovratu a rozhodlo se upořádat na louce ve Stromovce slavnostní hostinu, na kterou zve všechny své kamarády: hvězdy, planety, komety a samozřejmě vás. Ale nebude to tak jednoduché. Oběžné dráhy ve vesmíru jsou spletité a nevyzpytatelné, Sluníčko chce své nebeské kamarády najít a vzít je s sebou na hostinu.

Vydejte se s námi, čeká nás cesta plná hvězdných dobrodružství, vesmírných hádanek a tajných úkolů. A pozor! Na sluneční hostině nebude chybět divadlo, hudba, výtvarné dílny, hmatová stezka, bio-občerstvení a vodní překvapení.

Začínáme v 14.00 před Planetáriem. Od 16.00 piknik na trávníku v parku. Děti, vezměte deku, rodiče a babičky s sebou! Miminka i psi jsou vítáni. Vstup zdarma.

Akce probíhá za podpory Městské části Prahy 7.

více informací bude snad časem tu: http://alfredvedvore.cz/predstaveni.php?pid=278
a tu je fotogalerie z roku 07: http://alfredvedvore.cz/photo.php?gal_id=102
maargitt & dráčátka 67638
25.5.2009 22:49:32
seveřanko, díky:-) tak se na to vybodnu:-)
severanka 71535
24.5.2009 12:46:18
ahoj, být tebou tak rodinu bych tam nezvala, neužijou si to moc, dlouho se čeká než se všeci sejdou, pak příjde místostarostka, bude mít asi 10 minutový proslov, pak si vás budou po 1 volat, pogratulují vám, dostanete kytku, pěkný přívěšek, podepíšete se v knize a jdete si zase sednout. Kdo má pak zájem se nechat vyfotografovat od profi fotografa, může potom jít do vedlejší místnosti za ním. Mně to nepřipadalo moc slavnostní, je to myslím jen pro ty rodiče.
maargitt & dráčátka 67638
24.5.2009 8:07:37
ahoj:-)

mám dilema, zda nás přihlásit na vítání občánků. babičky by si to asi užily, dcera by měla fotku, ale já jsem z takových akcí rozpačitá, tak se chci zeptat jak to na praze 8 probíhá, pokud jste to někdo absolvoval.... dííííky~y~
severanka 71535
15.5.2009 21:50:05
děkuji za uklidňující odpověď, aspoň vím že dělám dobrou věc, jen musím ještě v pondělí k původní paní dr. pro kartu a na to se moc netěším:-(
Martina + 1 dvouletý špunt (IP adresa: 89.102.137.88)
  • 
15.5.2009 20:55:18
Přeji krásný den, my chodíme k paní doktorce Kozíkové,která sdílí s dr.Otáhalovou jednu ordinaci a střídají se.Do poradny jako miminko si nás tedy zvala Kozíková, ta je úžasná. Změří, zváží, prohlédne nahaté dítě,zodpoví všechny dotazy, nepospíchá. Když byl malý nemocný,tak jsme někdy narazili na dr.Otáhalovou, taky je milá,věnuje se dítěti,prohlédne ho,poslechne,jukne do krku, antibiotika jsme dostali až jako nejzažší řešení,ale dr.Kozíková je taková sympatičtější, usměvavější. Ale určitě bych doporučila obě dvě paní doktorky jako dobré.
severanka 71535
15.5.2009 16:04:59
Stačilo by mi jen napsat: jestli když příjde nemocné dítě, jestli ho prohlédne, nebo ho vyšetří pouhým vyslechnutím maminky, jak probíhají pravidelné kontroly, jestli krom zvážení dítěte na váze aspoň dítě třeba prohlédne, změří.
severanka 71535
15.5.2009 15:32:17
ahoj maminky, vím že se to tu pořád dokola omílá, ale i tak bych se chtěla zeptat na vaše zkušenosti s paní doktorkou Otáhalovou. Díky předem. Přecházím od paní dr. Šiklové a trochu mi připadají podobné.
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 1188  [Dalších 1058 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.