| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 8

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 1188  [Dalších 958 >>]
Berka (Evka 04 + Filip 06) 8743
18.3.2009 10:17:59
o tom,že děti potřebují školku nepochybuji... Filip strašně brečí když dávám evku do školky a jeho ne... když jsem měla radost,že ho přijali,tak mu říkám, jupíí budeš chodit do školky a on se tak těšil, že ráno v šatně hledal,kde má bačkůrky. a nemohl si nechat vysvětlit, že bude chodit až na podzim, no šílenej záchvat.... Evka mi brečí,když jí tam dávám,(je ted nějaká outlocitná) Filip mi brečí,když s ním odcházím... to je blázinec... ~;)
18.3.2009 10:15:19
Terezo, zkus obvolat školky v okolí, co ty víš, třeba někde místečko bude.... ?????
Juldafulda 60905
18.3.2009 9:51:13
My jsme podali jen jednu prihlasku. Asi jsme moc riskovali hlasili jsme se Na Presyp. Prave jaksi nase dite potrebuje deti jako sul, je moc "spolecensky" na to, aby musel byt doma. Uvidime treba se to nejak vyvrbi.
18.3.2009 9:50:46
jejda budete dojíždět a daleko? proč jis nakonec zavrhla ty dvě školky, mně se zdaj v pohodě (až na ten nátřesk... no je fakt,že tam by jsi asi takový štěstí neměla...)
já to trochu čekala,že bychom mohli být přijatí... Evka už tam chodí 2.rok a já nastupuji do práce, tak koho jinýho by měli přijmout...? ~o~~:-D ale taky jsem to už zapila ~z~

a ti co zatím nejsou přijatí,tak klídek, během roku se v každé školce pár míst uvolnuje,tak volejte, volejte...ze sídlišt se pořád stěhují lidi pryč a berou ze školek i děti.

Lefff 13513
17.3.2009 22:31:08
Ahoj Berko :-)
Nakonec úplně jinou, budeme dojíždět. Mělas pravdu, když jsi mi v lednu psala, že nemám házet flintu do žita - že i vy jste byly s Evkou jako zázrakem přijaté. ~R^ No a teď pochopitelně taky gratuluju!! ~R^ Zdá se, že jsme jedny z mála, které měly s dítkem ročníku 2006 kliku. Jsem moc ráda, Sofča potřebuje dětský kolektiv a "tety" jako sůl. Nasává informace jak houba a tolik podnětů, co potřebuje, jí sama dát nemůžu. Nehledě na to, že budu dost limitovaná mrňouskem, takže už se nebudeme jen tak moci sebrat a zařídit si program dle vlastní chuti.
Je mi ale líto mamin, které takovou kliku neměly. Co mají ty holky dělat, když se mají vracet do práce, babičky ani nikdo jiný nehlídají a ony nemají peníze na soukromé školky nebo chůvy? ~a~
17.3.2009 20:11:26
Terezo a kam jste se hlásili? Nás vzali :-) mám vekou radost.

Lvice, kam vás? zkoušela jsi Šiškovku nebo Bojasovu ?? nebo nakonec nějakou jinou?
TerezieK 28007
17.3.2009 13:36:57
Lvice taky jsem ty vysledky studovala a je to fakt do nebe volajici~o~
Lefff 13513
17.3.2009 13:35:26
Holky,
držím pěsti, ať vám ta odvolání příp. Šimůnkova vyjdou ~R^~x~
Kamarádka mi dneska psala, že v Bohnicích prý neměly ročníky 2006 ve školkách žádnou šanci. A to ani tehdy, když mělo dítě v MŠ staršího sourozence a maminka musela nastoupit do práce.
Když vidím ty počty dětí pod čarou, mám vztek jak hrom. To vážně nikoho nenapadlo, že ročníky "Husákových dětí" budou rodit ostošest a že školky budou potřeba?! ~o~
Hlavně že tady v okolí je zjedné MŠ udělaná LŠU, v další sídlí autoškola, policie, hygienická stanice...
TerezieK 28007
17.3.2009 10:00:19
Ivo odvolání podáme určitě. Na mateřské jsem, ale nečekáme další robě bohužel je problém, že malý je prosincový........ díky za tip!!!
Iva (IP adresa: 85.71.215.106)
  • 
17.3.2009 9:53:53
Zkuste se zeptat v Šimůnkový, tam brali 60 dětí a i maminky na mateřské...
Nevím, v jaké jste situaci, ale odvoláním nic nezkazíte a taky se tím párkrát něco vyřešilo.
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 1188  [Dalších 958 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.