Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
ajorika | 21367 |
28.12.2008 22:45:24
Lvice,
omlouvam se za vpad do diskuze - nakoukla jsem vicemene z nostalgie - z Prahy 8 jsem se odstehovala pred vice nez 4 lety, ale dcerka tam chodila do skolky (pred 5 lety, takze nevim, je mozne, ze se situace zmenila) - resp. do dvou skolek. Z te prvni (Chabarovicka) jsme ji po naprosto silene zkusenosti radi dali do Drahoradovy - tam naopak naprosta spokojenost, tu doporucuji vsem (ale byval tam velky zajem). V Chabarovicke moc zalezi, kterou pani ucitelku dostanete (nevim, jak se ta pani ucitelka jmenuje - je z Ostravy a vedla fletnu, ta byla super). Bohuzel my meli pani ucitelku Alenu a ta ma opravdu zvlastni pristup - nekolikrat, kdyz jsem sla po obede pro dceru, slysela jsem uz do prizemi (trida byla v 1. patre), jak na nekoho krici "Zavri oci a spi !!!". Dcera chodila po obede domu a pri cekani na nas, nez ji vyzvedneme si nesmela prohlizet knizky, ze by sustila stranami a rusila deti, ktere usinaji, musela lezet na zinence a cekat nez pro ni prijdeme. Proste prestoze nemam ustrasene dite a naopak spolecenske, rano pred odchodem do skolky zacala zvracet. Takze jsme na nic necekali a presunuli ji, jakmile se uvolnilo misto, do Drahoradovy. Tak drzim palce, at vyberete dobre napoprve. |
Berka (Evka 04 + Filip 06) | 8743 |
28.12.2008 14:03:48
čauky Lvice, Evka chodí do Šiškové, je naprosto nadšená a chodí tam moc ráda, má velké štěstí na učitelky. Filipa tam taky zskusím letos zapsat...tak uvidíme vezmou.li nám je či ne... moc se mi tam líbí jejich hřiště, je hodně slunné,otevřené. Od Bojasky se liší že tady jsou třídy ppodle věku, v Bojasce jsou smíšenné a prý se tam čistí zuby po obědě (ale v době žloutenek jim to hygiena stejně zakázala). myslím,že obě školky jsou v pohodě, více než na školce záleží na učitelkách.... zkus obě a budeš ráda,že malou někam vezmou....
Na Šiškovu nemohu říct nic zlého, někdo říká že nějaké učitelky jsou dost přísné...tak jsem se vždy třásla,když jsem viděla,že Evka měla ten den jinou učitelku,ale na ty děti jsou hodné, když jsou děti hodné... holt na raubíře se musí trochu přísněji. |
Vojtěška | 90562 |
15.12.2008 16:12:41
My jsme tam s malym take byli - pristup opravdu profesionalni, ale na anestezii jsme se museli objednat predem. Kdyz jsem videla co osetreni v anestezii vsechno vyzaduje, je mi to jasne. Cena dle meho odpovida kvalite osetreni.
|
Lefff | 13513 |
6.12.2008 17:27:16
Dobrý den,
uvažuji, že se pokusím od září umístit berušku do školky. Pokud se to podaří kdekoli poblíž, bude to klika jak hrom, to je mi jasné. Ale přesto je otázka, kam to jít zkusit. Uvažuji o školkách: Šiškova, Bojasova, Chabařovická. Máte s těmito školkami někdo zkušenost? Můžete některou z nich doporučit? Děkuji |
Paluška | 80375 |
3.12.2008 14:45:50
Ahojky vsem, ted v prosinci se nam narodi prvni miminko. Na Praze 8 bydlime necely rok. Hledam kamaradku na spolecne prochazky, vymenu zkusenosti, ale i na pokec nejen o detech:o). Jmenuji se Verka, je mi 28 let a bydlime v Libni.
|
Lendul* | 37206 |
28.11.2008 19:10:20
Děkuju. Hledala jsem, ale asi málo pečlivě, tohle mi zůstalo utajeno. Zkusím ještě pohledat.
|
vandasvabova | 59905 |
28.11.2008 11:24:19
ahoj našla jsem, že 3.12. od 17.hodin na Karlínském náměstí se bude rozsvěcet strom. Bude tam i nějaký program
|
Lendul* | 37206 |
27.11.2008 21:45:59
Netušíte, jestli naše městská část má taky někde vánoční strom a jestli ho rozsvěcí? Nebo vůbec - nějaký vánoční program? Nějak na netu nemůžu nic najít... Vím, že je pozdě, ale padl mi sobotní program jinde... Díky za rady!
|
terezzka, Jan 99, Vojta 01/06 | 40684 |
25.11.2008 9:16:50
je tak to neznám
|
Alička | 21687 |
24.11.2008 19:07:24
ter, já potřebuju pro sebe dospěláckého, toho neznáš?
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.