Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Lakynka* | 26431 |
7.11.2008 12:51:33
my chodili na kycle na Bulovku a je to rok a neco taky se objednavalo na urcitou hodinu,ale i presto,sme tam cekali vzdy aspon dve hodiny... grr..ty objednavaci doby byly jen tak pro smich... a nam nerikali ani nic o sirokem baleni,takze nevim nevim,co je pak lepsi..
|
Ilča28 | 77093 |
7.11.2008 10:26:28
Teda né dečku,ale peřinku.Příjde mi ta peřinka prostě lepší než ty třmínky.takové menší zlo.
|
Ilča28 | 77093 |
7.11.2008 10:24:56
Berka díky moc,já jdu ted v úterý na radu známé někam na Dejvickou k jinému doktorovi,tak uvidím jak dopadneme.
Přiznám se že jsme jí ty třmínky sundla a do úterka budeme dávat široké balení. Jen mě ještě zajímá jaký rozdíl je v těch třmínkách a té peřinky?Měly jsme hodnoty na jedné nožičce 2C a druhá 2A a ta je prý v pořádku.Co jsem koukala na netz,tak každý doktor to taky léčí jinak. |
Berka (Evka 04 + Filip 06) | 8743 |
6.11.2008 22:14:08
Ahoj, připadalo mi že pan doktor dává třmínky nebo peřinku každému... s první dcerou jsem chodil na Bulovku a tam jsem za tak řeknu hodinku viděla maximálně jedno dítě s pomůckou, tady u pana doktora je to každé druhé. Nám dal Frejkovu peřinku... prvně jsem samořejmě plakala,že není mimi v pořádku,ale pak jsem za ní byla ráda, kupodivu v té dečce se malému lépe spalo a od té doby byl hodné miminko. Ale myslím že pan doktor je AŽ MOC přepečlivý... no možná je to dobře...ale šla bych na konzultaci klidně i na tu Bulovku, prý už se tam objednává na danou hodinu.
|
Ilča28 | 77093 |
6.11.2008 8:50:26
Ahoj holky,mám prosbu.Jakou zkušenost máme s doktorem Matějíčkem z Proseka na vyšetření kyčlí?
Já tam byla včera,malá dostala ve 4týdnech třmínky,ale názory na pana doktora se hodně liší,tak bych byla ráda za vaše zkušenosti. Díky moc Zkoušela jsme se ještě objednat na Vinohradskou,ale tam maji volno až v prosinci a na Bulovce 26.listopadu. |
piterkovajana | 73361 |
4.11.2008 7:44:33
Kámoška taky nic neplatila spadala ještě do doby když se neplatilo. Malý se narodil dřív tak se na to bere ohledy. My sme se narodili o 3týdny dřív a nám na to ohledy nebraly ještě nám je přidali. To je jasný když vám někdo přidá týdny navíc. že nebudou sedět. Byla sem si to ověřit jinde a tam sme měli kyčle v pořádku. Spousta maminek je nespokojenejch. Ale at udělá každý jak zváží. Já s bulovskou už nechci mít nic společného. Akorát dobrá oční klinika
|
Lou+3 | 30918 |
2.11.2008 15:16:59
Ahoj, ja byla na Bulovce s dvema detma, pred rokem a pred dvema lety, nic jsme nedostali a zadny problem nebyl, akorat asi 30 minut cekani. Nemyslim, ze by to byli takovi vydridusi. L.
|
arnoldka,Matěj05, Honzík08 | 24798 |
2.11.2008 10:59:35
Takže je to asi celkem jedno, čekat se bude všude... hlavně aby vyšetření bylo poctivé, 30,- vem čert, to je to poslední co mě na celé věci trápí...
|
piterkovajana | 73361 |
31.10.2008 7:11:32
Po nás chtěli pokaždé 30kč. Nám dalili preventivně široké balení ikdyž sme měli kyčle v pořádku. Měli sme to nosit měsc a pak už ne. Od té doby tedy od třetí kontroly platíme až do tet. Mluvila sem s hodně maiminkami dělají to každému druhému dítěti aby z něj měli peníze. My sme to nenosili byla sem si jinde překontrolovat kyčle a měla je v pořádku.
|
Ivča | (IP adresa: 85.71.215.106) |
• |
30.10.2008 20:30:10
Adriano, to je přece prevence, tam se nic neplatí, ne? Já byla na Bulovce, čekala jsem asi hodinu, po druhé taky a potřetí jsem šla skoro hned po příchodu. Poprvé nám doporučili "jen" dávat 2 látkové pleny. Dělala jsem to a další kontrola byla v pohodě. Nic jsem neplatila.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.