| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Plzeň

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 32935  [Dalších 32845 >>]
rachomejtle (IP adresa: 89.103.252.2)
  • 
2.7.2011 14:09:34
Jinak souhlasím, že ten výtah je humus. A neviděla bych to jenom jako vinu bezdomáčů, přece někdo musí mít ten prostor na starost a pravidelně o něj pečovat, takže snad by někdo taky mohl pečovat o ten výtah, ne? Případně by naši pomáhající a chránící občané mohli ten prostor lépe kontrolovat.
Jinak v Plzni jsem toho názoru, že auta měla a mají vždy přednost před pěšími, pěší se musí prodírat auty, obcházet, podcházet, vše strašně nadlouho, aby se někam dostali, protože při cestě překonávají silnice a zaparkovaná auta. Je ostuda, že je v Plzni vlastně jen jedna pěší zóna - Smetanka, je pidikrátká a ještě přes ní v jednom místě jezdí auta.
A pak mě ještě vytáčí způsob parkování na chodnících, např. v Dominikánské ulici je jedna strana na chodníku prakticky parkoviště, druhá strana je v jednom místě zúžená starým schodištěm a když auto blbě zaparkuje do chodníku, tak se s kočárem ani nedá projet. Nehledě na to, že mezi zaparkovanými auty se často taky nedá dostat z chodníku na ulici a naopak.
Jo a pak mě ještě vytáčí semafor pro pěší na Karlovarské - na spoustě míst se tam přechází nadvakrát, prostě se to na jednu zelenou nestíhá. A na druhou se čeká strašně dlouho.

rachomejtle (IP adresa: 89.103.252.2)
  • 
2.7.2011 14:02:02
Normálně to objedeš. Místo doprava pojedeš od nádraží doleva, jako směrem na Slovany, tam je po 100 m přechod, přejdeš tu ulici a pak přejdeš další ulici k Tescu. Sice se projdeš, ale je to chvilka.
marta0022 120041
2.7.2011 13:59:16
Jenže, já to neumím a do Plzně jedu jednou za čas (u nás jezdící schody nejsou).Riskovat, že mi kočár sjede dolů jsem nechtěla.
ChemicalJane + 4 86738
2.7.2011 13:39:02
co ti nejde na cestování s kočárem po jezdících schodech? já bych raději jela těma schodama, než smradlavým výtahem.. upřímně, pokud kdekoliv vidím jezdící schody, po výtahu se ani nepídím...
marta0022 120041
2.7.2011 9:04:38
Ahoj, tak jsem zavítala do Plzně s kočárem. Protože jsem sebou neměla přítele, který umí sjet s kočárem po jezdících schodech, tak jsem přemýšlela jak se dostanu od hlavního nádraží k Tescu. Přechod tam není žádný a tak jsem si vzpoměla že u budovy soudu je do podchodu výtah ( druhá možnost byla, celí to obejít směrem k Mikulášskýmu náměstí).

A tak jsem přešla k vítahu a přivolala jsem si ho. Když se otevřel , tak jsem se zhrozila. Byl neskutečně smradlaví , špinaví a nevíc tam svítilo jen jedno žluté světýlko. Nemusím připomínat, že okolí Tesca je rájem podivných na ulici žijících lidí. Odvaha mi nedovolila vztoupit a tak se výtah zavřel. Já probírala druhou možnost, ale nakonec zvítězila lenost a tak jsem do výtahu s těžkým srdcem vztoupila a svezla se dolů. Myslím, že jsem udělala nejodvážnější rozhodnutí posledních let.

A tak se ptám, jetli tím výtahem jezdíte a jaký z něj máte pocit. Nebo jak se jinak dostáváte s kočárem od nádraží na americkou tř. ? Podotýkám, že nejsem žádná fiflena, nemám žádný přoblém si dojít třeba ve vlaku na záchod, ale ten výtah mě dostal. Kdo ví o čem mluvím?
marta0022 120041
2.7.2011 9:01:29
Ahoj, tak jsem zavítala do Plzně s kočárem. Protože jsem sebou neměla přítele, který umí sjet s kočárem po jezdících schodech, tak jsem přemýšlela jak se dostanu od hlavního nádraží k Tescu. Přechod tam není žádný a tak jsem si vzpoměla že u budovy soudu je do podchodu výtah (druhá možnost byla, celí to obejít směrem k Mikulášskýmu náměstí).

A tak jsem přešla k vítahu a přivolala jsem si ho. Když se otevřel , tak jsem se zhrozila. Byl neskutečně smradlaví , špinaví a nevíc tam svítilo jen jedno žluté světýlko. Nemusím připomínat, že okolí Tesca je rájem podivných na ulici žijících lidí. Odvaha mi nedovolila vztoupit a tak se výtah zavřel. Já probírala druhou možnost, ale nakonec zvítězila lenost a tak jsem do výtahu s těžkým srdcem vztoupila a svezla se dolů. Myslím, že jsem udělala nejodvážnější rozhodnutí posledních let.

A tak se ptám, jetli tím výtahem jezdíte a jaký z něj máte pocit. Nebo jak se jinak dostáváte s kočárem od nádraží na americkou tř. ? Podotýkám, že nejsem žádná fiflena, nemám žádný přoblém si dojít třeba ve vlaku na záchod, ale ten výtah mě dostal. Kdo ví o čem mluvím?
Pedrosaa 72553
19.6.2011 13:33:39
stojí 80kč, prodávají ,ale asi jich moc nebude, není sluníčko,tudíž nezrajou....
Petra (IP adresa: 88.102.12.246)
  • 
17.6.2011 21:10:40
Nevíte někdo, jestli se ještě prodávají u Kalikováku jahody a kolik stojí?
Pedrosaa 72553
10.6.2011 16:19:20
Ahoj, u Dr.Pelnáře jsme byli několikrát a nemám co bych mu vytkla.
Martina:-) 62227
3.6.2011 19:48:07
Ahoj holky, chtěla by jsem se zeptat jestli někdo máte zkušenosti s panem doktorem Pelnářem, je to ortoped, já byla s malým na Lochotíně a moc spokojená nejsem? Díky Martina
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 32935  [Dalších 32845 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.