Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Leňucha | 20633 |
17.1.2008 18:53:24
Ahojky všeci
téda to je krásný dort!!!! Příště to u Jonatana teda taky zkusím. Minule jsem brala v cukrárně jak je v Rozkvětu a hrůza, celej letěl do koše, hnusnej máslovej , blééé. Já osobně s tou cukrárnou Markétka v 700-kách nemám dobré zkušenosti. Ale jenom se zákuskama, dorty mají třeba super. Bydlí tam poblíž moje sestra a když jdu k ní na kafe tak tam skočím pro zákusek - občas a tedy vždy jsou staré, tvrdé, nic moc. Už jsem se naučila kvůli tomu kupovat jinde. Eví tobě neporadím. Když jsem dělala tu kočičku pro Ellču tak s tím bylo s... že raději příště koupím i když ta radost z vlastní tvorby je taky super. Myslím že když koupíš látku a pak ještě to dáš ke švadleně tak tě to vyjde stejně na tu 500 za co bys koupila hotový obleček. Raději sežeň kámošku co ti to ušije, nebo od někoho něco hotovýho. Mě ale nevolej já stroj nemám. Ahoj Jájinko, tak jak rostou dětičky??? Kolik jim už je? Já si to nepamatuji |
Jana | (IP adresa: 85.71.52.125) |
• |
17.1.2008 18:07:21
Ahoj Lukinko,
díky moc za tipy na dort. Určitě se tam podívám a pokud uspěju tak Vám sem dám obrázek. |
Evickaaa | 28584 |
17.1.2008 13:56:14
Ahooooj
Holky jdu za Vámi z další prosbou.Nevíte kde by mi někdo ušil kostým na děti?Bud Křemílek a Vochomůrka nebo motýl Emanuel a Maková panenka.Na 5 letou holčinu a 2 letýho kluka.Taky kolik to tak asi stojí u těch švadlen a kolik i ta látka.Jestli neni lepší si teda rovnou něco koupit...ale zase pak to neni tak krásný jako podle mých představ. Kdybych měla šící stroj tak se třeba i o to skusim sama pokusit,ale ručně to i 5 letý dítě umí šít líp jak já |
Ddáájjaa | 20293 |
17.1.2008 13:23:29
Teda to je nádherný dort.
Tanjo a v jaké že vesničce to bydlíš?Taky bysme brali nějaký ten baráček.Jen kde na to brát a přitom nekráct.Ale to znáte všichni.Je to všechno drahý.Jedině se zadlužit. My máme alespoň zahradu v Korozlukách a počítám,že od dobna,května tam budeme každý den.A v lětě přespávat,takže Kájík nebude znát školku. A jak se jinak všichni máte? |
Lukina | 11228 |
16.1.2008 23:12:20
Jani,
já jsem loni nechala udělat naší Barče tento dort (foto je půjčené, náš dort nemám vyfocený v PC). Ale podle totoho obrázku mi stejný udělali v Jonathanu v Mostě. Je tam moc šikovná paní cukrářka. Anebo pěkné a dobré dorty dělají v cukrárně Markétka (ta je v Mostě buď v sedmistovkách nebo v kahanu vedle pošty v tý večerce) V obou dvou cukrárnách udělají dort i na sobotu či neděli. A i podle tvého návrhu. Inspiraci můžeš najít na www.cukrarnaondra.cz nebo www.marcipanka.cz Loni jsem dort měla z tý Markétky. A to velikánskou marcipánovou kočičku a ta byla taky nádherná. |
Jana | (IP adresa: 85.71.52.125) |
• |
16.1.2008 21:43:30
Neporadil by mi někdo kde dělají hezké dětské narozeninové dorty v Litvínově či v Mostě?
Diky moc |
Leňucha | 20633 |
14.1.2008 18:41:59
Ahojky
my také chceme na vesnici, nemusíme být ve městě nebo na kraji. A ta tvoje je náhodou pěkná, jezdila jsem tam kdysi za kámošem a bylo to tam hezký. My uvažujem buď o Lužicích nebo Libčevsi, máme tam známý tak o to víc tam chceme i Když ta Libčeves už je dál a do školy se jezdí spíš do Loun. |
Tanja | 3601 |
12.1.2008 20:26:53
nu právě...na stavbu jsme si netroufli, a na víc ty ceny pozemku jsou hrozné...máme sice okál, ale byl od původních majítelů pěkně udělaný, tak jsme rozhodli pro něj...sice odrazovala mě docela ta lokalita, ale pravě manžel Evičky nás přemluvil, a opravdu je to v poho...a navíc domeček byl díky lokalitě levnější než by byl v Mostě :) A konec konců naše vesníčka je lepší než cokoli v blízkém okolí, a máme jen 15 min od Mostu...
|
Leňucha | 20633 |
12.1.2008 19:02:34
Eví ahoj...jako kdyby jsme se jinak neviděly :-) s tou školkou taky řešení, akorát by mě nebavilo dojíždět přes celej Most. Ale jestli to Pert zvládá tak proč ne.
Ahoj Tanjo, za to tebe už jsem dlouuho neviděla, neslyšela... baráček ti závidím. My stále hledáme, doufáme ale pozemek je tu k nesehnání, samo za rozumnou cenu. Melouna jen za pozemek rozhodně nedám a ani nemám :-))))) |
Tanja | 3601 |
12.1.2008 16:32:35
Ahojky, bydlí se nám dobře, jsme spokojení...sice toho klidného života moc neužijeme v týdnu, vrácíme se dom až kolem 18 hod, většina všeho stejně se odehrává v mostě, ale přece jen je nám tady dobře...sice druhé pátro stálé ještě nemáme doděláné ale i tak je tady dost místa. Na Silvestra tady byla moje kamáradka s manželem a dvěma dětma a krásně jsme se vešli :)
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.