Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Ivik a kluci 00,03,06 | 37579 |
6.2.2008 14:26:42
Jé , tak já to taky pochopila, že jsi z Prahy .
|
Jackie+3zlatíčka | 14103 |
6.2.2008 13:51:12
Jo, a kamarádka je kadeřnice, měla v Mostě svoje kadeřnictví a je moc šikovná, v Mostě vyhlášená, to jen navazuji na další diskusi spojenou s kadeřnictvím, která se tu prolíná
|
Jackie+3zlatíčka | 14103 |
6.2.2008 13:49:19
Mně se Most také nikdy nelíbil. Jezdila jsem tam za kamarádkou, takže se jednalo o příjemnou akci, ale vždykc mně to trochu kazilo to okolí. Hm, a když mně jednou vzala na projížďku kousek za město... měsíční krajina:-( Nevím jestli je to tam ještě dnes, nebo to někdo osázel, zabagroval.
Zakladatelko, ale je to určitě i lidmi - jsem na tom trochu podobně, také jsem se stěhovala do jiného města a dost daleko od pův. bydliště, a také si nemohu zvyknout:-( Nejvíc mně chybí přátelé, prostě kontakt, a i když někoho nového potkáš, trvá to chvíli než vznikne to pravé přátelství...., pokud vůbec vznikne:-( Myslím, že čím je člověk starší, hůř si připouští lidi k srdci, a tím je spojené i to "zvykání si" samo o sobě. Jak se říká: starý strom už nepřesadíš. |
Phoebe1 | 54826 |
6.2.2008 13:48:34
Jasně, ono to vypadá logicky, já bydlím na vesnici mezi Lounama a Mostem a do Prahy občas jezdíme o víkendech - starší děti do kina atd. Takže vím, že tam to jde bez objednání, což mi vyhovuje, protože když má člověk 4 děti a tomu nejmladšímu jsou 4 měsíce, tak to holt není tak,že se sebere a jde ke kadeřníkovi a může se objednat i dlouho dopředu. Takže tatínek zůstal doma s dětma a já s kamarádkou vyjela do Prahy, ona potřebovala do Ikey na nábytek a já zašla ke kadeř. V okolí nevím o ničem, co by bylo otevřeno o víkendu, snad jen v Olympii v Teplicích. U mě to fakt zatím jinak nejde. Manžel v Praze pracuje a vrací se denně v osm večer, dvouapůlletá dcera chodí sice 1x týdně do jeslí, ale co s miminem? Takže tak to mám... Moc děkuju, stejně, jsi hodná, Hani.
|
Hanka+2 | 33843 |
6.2.2008 13:10:06
Phoebe, myslela jsem, že seš z Prahy, když jsi tam byla u kadeřníka v C&C.(Lhotka je v Praze) Nikomu kadeřnici nevnucuju, jenom vím, že mi dalo práci sehnat někoho, kdo mi jakž takž vyhovuje.
|
Phoebe1 | 54826 |
6.2.2008 13:01:05
Jé, Iviku, ani ne, já to mám do Mostu 18 km, do Prahy 65, ale přes týden taky nemůžu. Jedině víkend, přes týden nemám kam dát prťata. Hani, moc děkuju, takže domluvit se s někým takhle doma ve Lhotce, to by asi nešlo... Ale jsi hodná, díky.
|
Ivik a kluci 00,03,06 | 37579 |
6.2.2008 11:50:01
Phoebe, holky se baví v regionu Most, tak to bys měla asi trochu z ruky .
Jinak 2800 je fakt síla. V Praze to s těma cenama není vůbec nic moc :-(, já jsem se dřív nechávala kadeřit v mém rodném městě, kadeřnice mi to vždy udělala tak, jak jsem chtěla a za polovinu co dám tady. Jenže ve všední den se tam už nedostanu, tak holt musím dát víc peněz tady v Praze. |
Hanka+2 | 33843 |
6.2.2008 11:49:19
Phoebe, v Cut and color jsem byla také. Nosila jsem snad 20 let dlouhé vlasy a pořád jsem nemohla odhodlat ke změně. Ségra chodila do Cut and color (na Smíchov a na Chodov) a říkala, že jí pokaždé ostříhali dobře. Takže jsem se rozhodla do prvního stříhání investovat. Přesně jak říkáš, stříhání plus barva s červenými proužky mě vyšlo na 2800,-kč. Ala napořád si to nemůžu dovolit. Zkoušela jsem jinde, ale nebyla jsem moc spokojená. Chtěla jsem jít tedy zpět do C&C jenom na ostříhání, ale holčina už tam nepracovala. Pátrala jsem po ní, až jsem jí našla. Za to samé v malém kadeřnictví jsem dala 1500,-. Ale nějak to nebylo ono. Rozhodla jsem se jí zkusit ještě jednou, pracuje teď ovšem na druhém konci Prahy. Takže jsem se domluvila pouze na ostříhání u ní doma. Stálo mě to 250,-kč, i když to stejně není to samé, co mi udělala poprvé, není to špatné a za tu cenu to beru. Kdybys chtěla kontakt, klidně dám, jí to nevadí. Je to mladá holka, teď bydlí na Lhotce, ale bude se někam stěhovat.
|
Ivča a Kristýnka1.4.07 | 65123 |
6.2.2008 11:02:27
Tak já mám štěstí mám kamošku co se učí tady v Litvínově na kadeřnici a když nic horšího tak si skočim do školy maj tam kadeřnictví:) Na a mě obarví clasy segra. Já jse než jsem se nechala ostříhat, Měla vlasi až k zadku a v když jsem šla do kadeřnictví tak po mě chtěli 410kč no a zabarvení to by bylo peněz a takhle to mám skoro zadarmo:))
|
Phoebe1 | 54826 |
6.2.2008 9:29:00
Možná by to chtělo napsat v jakém městě, ať i ostatní můžou dostat nějakou inspiraci.
Docela bych brala tip. Před čtrnácti dny jsem byla v CUT AND COLOR v Praze v Letňanech a tam za sestříhání dlouhých vlasů a červený melír chtěla holka 2800! Já asi žiju na jiné planetě, ale to se mi zdálo fakt dost, na to, že to nebyl nějaký vyhlášený salon. Byla bych taky ráda za Vaše tipy, kam zajít. díky. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.