| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Teplice

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 2236  [Dalších 1946 >>]
Mirulík a Mišelík (IP adresa: r31641.29586)
  • 
4.7.2008 12:21:00
Klašouni máš pravdu Krupka je co by kamenem dohodil. já se do práce také moc těším a druhé dítko bych chtěla také až za dýl - ještě nevím kdy, ale ted chut rozhodně není - no prostě až mě to přestane v práci bavit tak půjdu na mateřskou:-D

Razíte někam na dovolenou?

My pojedeme do těch Krkonoš už se moc těšímR^
Mirka,Filda a Pepča 84151
4.7.2008 11:14:12
....nějak mi to blbne a načetlo se to dvakrát
4.7.2008 11:12:45
To je od nás kousek Krupka.Já už se do práce těším,ale chtěla jsme mít děti takhle od sebe.Přítel(nejsem vdaná,obě děti máme spolu) chce ještě holčičku,ale druhé těhu bylo náročný,trochu problematický a porod i když rychlý,tak hodně bolestivý,takže už se mi do tý holčičky opravdu jen tak nechce.Raději bych si tak 10 let odpočinula a pak se uvidí jestli si to rozmyslím.Zatím mi kluci stačí:-).Filda je hodně živej a mám problém ho zvládnout a z Pepči nevím co se vyklube a pak bych se zbláznila:-D
4.7.2008 11:12:21
To je od nás kousek Krupka.Já už se do práce těším,ale chtěla jsme mít děti takhle od sebe.Přítel(nejsem vdaná,obě děti máme spolu) chce ještě holčičku,ale druhé těhu bylo náročný,trochu problematický a porod i když rychlý,tak hodně bolestivý,takže už se mi do tý holčičky opravdu jen tak nechce.Raději bych si tak 10 let odpočinula a pak se uvidí jestli si to rozmyslím.Zatím mi kluci stačí:-).Filda je hodně živej a mám problém ho zvládnout a z Pepči nevím co se vyklube a pak bych se zbláznila:-D
  • 
4.7.2008 8:11:45
Ahoj Mirko, já jsem také Mirka a jsem z Krupky. ted jsem jěéště na MD ale v září nastupuji do práce a Míša jde na 1 den v týdnu do školky - to jí bude 2,5 roku.
URČITĚ SE PŘIDEJ:-D;)
4.7.2008 6:11:32
Ahoj,může se k vám přidat?Jsem taky z Teplic,přímo od Luny.Mám dva chlapečky,jednoho pěknýho raubíře,jsou mu 3 roky a jmenuje se Filip a miminko Pepíčka 3 měsíce a já jsem Mirka:-)
  • 
2.7.2008 9:13:26
Ahojky holky,
tak vám to sem také dám a kdyby jste někdo měl zájem ....

Nabízím pobyt v Krkonoších od 12- 19.7. - krásný penzion s bazénem...
Bohužel na tuto dovolenou nemůžeme jet. Jak nám bylo dnes řečeno tak máme jet radši k moři ale už jsme zaplatili zálohu na pobyt v Krkonoších v penzionu Trautenberk.A kdybychom zrušili rezervaci tak nám peníze propadnou. A proto tento pobyt nabízím.

Cena za pobyt se snídaní pro dva dospělé a dítě 2,5 roku dělá 8000 Kč ale jelikož tento penzion slaví 10 let od otevření tak zde mají slevu a pobyt tedy stojí něco kolem 6000kč.

Pokud máte někdo zájem tady mi prosím dejte vědět.

penzion@trautenberk.cz
noemmi 66862
19.6.2008 12:10:16
Jé, tak to se máš. To bych přesně potřebovala...
Tobíka jsem teď dala do postýlky, předtím mi vyplival rozkousaný oběd na čerstvě vytřenou podlahum zbytek rozpatlal po stole a další zbytek měl v klíne. A to jsem udělala zeleninový salát a ještě jsem se piplala s takovejma mrňavejma řízečkama na to. Mno, mě tak naštval, že to rozkousaný plival, že dostal suchej chleba a bylo. To jsem teda matka herodeska.Rv
  • 
19.6.2008 11:04:23
Ahojky holky,
Tak Míša už je na tom ohodně lépe než minulý týden. Dobíráme atb a zítra jde na krev a udělají jí veškeré testy. Tak mám celkem strach jak jí budou brát krev - už začala mít ráda naší dr a ted jí zase píchne....
Jinak dnes přijela babička a odvezla si Míšu k nim na celý den a já mám havaj!!!!!!!!!~j~:-D:-)
noemmi 66862
19.6.2008 10:22:10
Zdravím vespolek!

černoško, tak co, už je lépe?

Dneska jdem s ajlili do zámecký, přidá se někdo? Sraz ve 14:35 u Billy (14:06 jedu busem z Krupky).
Pokud byste někdo šel s námi, tak napište, je možní, že sraz se posune na 15:04 (14:39 z Krupky) - pokud mé dítko bude spát~f~
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 2236  [Dalších 1946 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.