| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Náchod

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 2323  [Dalších 2103 >>]
Ulu,Kuba11/08 86155
13.4.2010 12:25:12
Kubík si flašku taky strááášně dlouho sám nedržel. Začal si držet až tu Avenťáckou lahvičku, ze který začal pít až nějak koncem ledna, takže mu už bylo přes rok. Taky to byl lenochod na to, ale oni to všechno děti dohoní.
Markéta-M+F 41702
13.4.2010 12:21:17
Tak to je šikula,jak začíná jíst sám~R^
Já mám Fandu lenocha,ani si sám nepodrží flašku~l~ to Mates si ji držel sám už skoro od 6 měsíců~l~

Ulu...já nevím jestli se to takhle vyplatí~d~ nikdy jsem to nepočítala~d~
Ale třeba toaleták co kupuji a u nás je fakt spotřeba,tak stojí normálně 8 rolí 80,-kč v Tescu mají někdy akci 1+1zdarma nebo ted ho mají za 50,- kolik stojí tady u nás třeba v albertu nevím. Nebo já kupuji jedině Tesco plíny,ty tu nemají vůbec,nebo když je akce na Hagisky,což v alebertu stojej 400,- tak v tesku se poříděj při akci nejak 320 a když je dobrá akce tak i za 299.Já kupuji tyhle věci převážně hodně dopředu,jako prací prášek atd,takže myslím,že se to vyplatí.
Ano mohla bych koupit třeba toaleták tady v albertu,ten jejich a bude ještě levnější,ale já tenhle toaleták nesnesu~l~
My to máme taky asi spíše spojené jakoby s výletem. Mates se těší do Intersparu na jezdící schody a hlavně na auto jako nákupní vozík.
Markéta-M+F 41702
13.4.2010 12:09:51
Už vím~;) v peze je tržnice,kde tam pouštějí jen na živnosták,několikrát jsem tam před lety byla a tam se prodává ve velkém,čím více věcí,tím je to levnější.~R^
Taky v oklí asi nic takového není~d~ zkusím to tam~R^
Ulu,Kuba11/08 86155
13.4.2010 12:07:52
Holky, kubík začíná sám jíst polívky, jogurty, přesnídávky, ..... no máme to všude~w~

Markét a fakt se to vyplatí jet třeba do toho Dvora? Tam i zpět to máš cca 50km. Vždyť akce na zboží bývají i blíž v okolí. Když vezmu co se projede? Je jiná, když to třeba spojíš s výletem, nebo tak něco? Nebo se to nezdá a fakt se to vyplatí~R^
Ulu,Kuba11/08 86155
13.4.2010 11:51:52
Jeee, tak to fakt netuším kde vietnamci nakupují ....~d~
to asi tahaj nějak přímo z číny ?????????? fakt netuším.
Markéta-M+F 41702
13.4.2010 10:29:28
Ulu..nevíš náhodou kde nakupují větnaci? jako velkoobchod nebo tak~d~
Markéta-M+F 41702
13.4.2010 9:54:29
Ulu...já to nebrala jako útok~;)
Já mám ráda výběr. V Penny se mě vůbec nelíbí,tak jako Lídl,to jsou pro mě hrozný prodejny.
Na dení nákup už jde Albert,je tam větší výběr ale prostě hyper je hyper a když jsou akce na plíny nebo na přesnidávky které se u nás jedí denně nebo mléko které se pije denně po litru,tak se zajet někam dál musí a tím se udělá i větší nákup.

Ted je dobrý to,že Tesco je i ve Dvoře a je to tam vedený jako menší hyper,takže akce jsou stejný jako v HK,už tak často do HK nejezdíme~j~
Ulu,Kuba11/08 86155
13.4.2010 9:37:55
Markét oblečení mi je docela jasný, tady se fakt nedá nic kloudnýho koupit! A hlavně já mám většinu oblečení od mýho taťky. Když potřebuju něco "lepšího" tak jedu do HK, ale to je tak 1-2x ročně, že si uděláme s kamarádkou dámskou jízdu. Spíš jsem myslela potraviny nebo drogerku. jet třeba kvůli akci prášku až do HK, nebo Pardubek .... Ale nikomu to nevymlouvám, nebo neberu, jen jsem se zeptala~;) .... Nikdy jsem to nepočítala jestli se to vyplatí. Já jezdím 1x týdně na větší nákup buď do Nováče nebo Náchoda (ale to beru cestou, když jedu k našim) a nakoupím vše co potřebuju. Já jsem na ženskou asi exot-nakupování mě moc nebere~t~ ty davy lidí ....~:( Tak to neberte že bych na vás útočila, to fakt neeee, jen jsem se zeptala~;)
Markéta-M+F 41702
13.4.2010 8:06:52
tepláků moc velký výběr neměli a wolf tepláky jsem nenašla,3/4 nevím na ty jsem nekoukala,ale určitě nějaký budou mít.
Já 3/4 objednám z internetu. budu jich mít povícero i na Fnadu tak snad ukecám i slevičku.~k~
Misugetka,Dada5/05+Adri5/08 59199
13.4.2010 8:03:13
Market mají teda v tom Náchodě wolf tepláky a tříčtvrtáky?
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 2323  [Dalších 2103 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.