| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Náchod

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 2323  [Dalších 1993 >>]
Misugetka,Dada5/05+Adri5/08 59199
19.3.2010 16:57:22
Tak je krásně a všichni fuč taky sme furt venku :-) sme dělali modní přehlídku Adrianky byla to sranda ona děsně pozuje :-)
Misugetka,Dada5/05+Adri5/08 59199
18.3.2010 17:43:05
Markéto tak to máte super~R^

No já se rozhodla po velkém přemýšlení že Dáda jde do školy sem-už kvůli němu a neumím si ho ve městě představit natož Adrianku bylo by mi hrozně takhle je to taková jistota a budu chodit s Adri na zvykačku do školky-zítra to musím dohodnout jestli jí vemou ale snad jo je tu z těch dětí nejstarší a vlstně půjde místo Danečka
Markéta-M+F 41702
18.3.2010 15:58:34
Estrel...tak jsem u ní strávila 1,5h,tedy rozkecali jsme vše dobře a snad to bude i slibný.
Doklady nemáme,ale zpětně se vše dá prý doložit.
Příští týden budeme zase o něco chytřejší,prý se musí poradit s ředitelem a pokud to pujde tak se do toho hned dáme a mohli by jsme být už příští měsíc bez jedné splátky tedy měsíční přínos 5tis k dobru,to by bylo suuuuper~R^
Ulu,Kuba11/08 86155
18.3.2010 14:50:17
Estrel, tak buď vybrat z toho co tam teď mám a nebo ba bundy počkat do víkendu - ale nevím jestl ibudou s beno bez fleesu. No a kalhoty? To je těžký. Myslíš nějaký pláťáky, rifle, manšestráky, nebo zateplený?? Zateplený už asi nebudou a to ostatní doplňuju tak postupně podle toho co dostanu - moc dopředu nevím co bude ~a~ Teď vím jen o těch bundách a pláštěnkách, že mají být, ty jsem si objednala na přání, ale jinak fakt netuším ....
la estrella 48217
18.3.2010 13:27:14
Ulu.. sháním bundu pro Dandu do školky, nějakou vyteplenou fleesem, na jaro a pak nějaké kalhoty na ven... budeš mít nšěco takového?
la estrella 48217
18.3.2010 13:25:47
ahoj...

tak Ríša ještě atB MÁ A DO NEDĚLE MÍT BUDE, APK ZASE NA KONTROLU, dnes to nebylo ono, Danda ej už v pořádku, jen má brát ještě léky na odkašlávání.

Hypotéka.. tak, pokud americkou hypotéku použiješ na vypalcení nějaké osoby z nemovitosti, danou nemovistost užíváš k bydlení a máš tam trvalé bydliště, pak se dá refinancovat klasickým úvěrem ze stavebního spoření a vyjde to daleko levněji. V máte doklady na to, že jste někoho vypláceli?

Markéta-M+F 41702
18.3.2010 8:23:31
~t~~t~já vím,že to teprve bude,ale já na jaro krom bot,tak zase nic nepotřebuji,tak už myslím na léto~d~~t~

taky musím uklízet~l~ jenže s tím malým kramářem to moc nejde~l~ co uklidím to zase hned vyštrachá~o~když vyluxuju,chce hned sušenku~o~
prostě to dělá ze srandy~t~~t~~o~
Ulu,Kuba11/08 86155
18.3.2010 8:02:39
Markét, já pořád nosím teplý ponožky a ty už chceš tílka ~t~~t~~t~ Tyhle věci teprv budou!

Misu, to dopolko u nás asi nedopadne. Kuba vstával v 6h a teď už je zas v postýlce .... No a já bych měla jít doma něco dělat. Musím uplácat něco k obědu a jak jsem tak koukala, tak i nějakej ten ůklid si to žádá~:( No uvidím jak to budu vše stíhat a možná vyběhnem ven ana chvilinku před obědem ....
Markéta-M+F 41702
18.3.2010 7:08:52
~3~
Brý den.~3~

Estrel...neptala jsi se té známe na ty naše hypotky?
Dnes jedu k jedný,tak jsem zvědavá~j~
Jinak jsem se z těch papírů dočetla,že banka musí dát vědět jen měsíc předem a rohodnutí se musí podat 14 dní předem. Tedy banka pěkně dře lidi s kůže~o~

Ulu..pěkný věci,ale krátký trička by nebyli~t~~t~ my toho chceme ,co? spíš už by byli lepší tílka~t~~t~
Ulu,Kuba11/08 86155
17.3.2010 21:44:28
Misu, když já přesně nevím jak to v neděli bude. Kuba má jít na víkend k našim, ale mamka má zatím pěknou rýmu. Takže pokud se neuzdraví, tak nikam nejede a bundy mít asi nebudu - pokud by mě je někdo nedovezl ....

Takže zatím to necháme, tak že dám ještě vědět jestli a kdy budou a kdyžtak bych ti hned písla a mohla bys přiběhnout!!!!
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 2323  [Dalších 1993 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.