Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Misugetka,Dada5/05+Adri5/08 | 59199 |
19.3.2010 16:57:22
Tak je krásně a všichni fuč taky sme furt venku sme dělali modní přehlídku Adrianky byla to sranda ona děsně pozuje
|
Misugetka,Dada5/05+Adri5/08 | 59199 |
18.3.2010 17:43:05
Markéto tak to máte super
No já se rozhodla po velkém přemýšlení že Dáda jde do školy sem-už kvůli němu a neumím si ho ve městě představit natož Adrianku bylo by mi hrozně takhle je to taková jistota a budu chodit s Adri na zvykačku do školky-zítra to musím dohodnout jestli jí vemou ale snad jo je tu z těch dětí nejstarší a vlstně půjde místo Danečka |
Markéta-M+F | 41702 |
18.3.2010 15:58:34
Estrel...tak jsem u ní strávila 1,5h,tedy rozkecali jsme vše dobře a snad to bude i slibný.
Doklady nemáme,ale zpětně se vše dá prý doložit. Příští týden budeme zase o něco chytřejší,prý se musí poradit s ředitelem a pokud to pujde tak se do toho hned dáme a mohli by jsme být už příští měsíc bez jedné splátky tedy měsíční přínos 5tis k dobru,to by bylo suuuuper |
Ulu,Kuba11/08 | 86155 |
18.3.2010 14:50:17
Estrel, tak buď vybrat z toho co tam teď mám a nebo ba bundy počkat do víkendu - ale nevím jestl ibudou s beno bez fleesu. No a kalhoty? To je těžký. Myslíš nějaký pláťáky, rifle, manšestráky, nebo zateplený?? Zateplený už asi nebudou a to ostatní doplňuju tak postupně podle toho co dostanu - moc dopředu nevím co bude Teď vím jen o těch bundách a pláštěnkách, že mají být, ty jsem si objednala na přání, ale jinak fakt netuším ....
|
la estrella | 48217 |
18.3.2010 13:27:14
Ulu.. sháním bundu pro Dandu do školky, nějakou vyteplenou fleesem, na jaro a pak nějaké kalhoty na ven... budeš mít nšěco takového?
|
la estrella | 48217 |
18.3.2010 13:25:47
ahoj...
tak Ríša ještě atB MÁ A DO NEDĚLE MÍT BUDE, APK ZASE NA KONTROLU, dnes to nebylo ono, Danda ej už v pořádku, jen má brát ještě léky na odkašlávání. Hypotéka.. tak, pokud americkou hypotéku použiješ na vypalcení nějaké osoby z nemovitosti, danou nemovistost užíváš k bydlení a máš tam trvalé bydliště, pak se dá refinancovat klasickým úvěrem ze stavebního spoření a vyjde to daleko levněji. V máte doklady na to, že jste někoho vypláceli? |
Markéta-M+F | 41702 |
18.3.2010 8:23:31
já vím,že to teprve bude,ale já na jaro krom bot,tak zase nic nepotřebuji,tak už myslím na léto
taky musím uklízet jenže s tím malým kramářem to moc nejde co uklidím to zase hned vyštrachákdyž vyluxuju,chce hned sušenku prostě to dělá ze srandy |
Ulu,Kuba11/08 | 86155 |
18.3.2010 8:02:39
Markét, já pořád nosím teplý ponožky a ty už chceš tílka Tyhle věci teprv budou!
Misu, to dopolko u nás asi nedopadne. Kuba vstával v 6h a teď už je zas v postýlce .... No a já bych měla jít doma něco dělat. Musím uplácat něco k obědu a jak jsem tak koukala, tak i nějakej ten ůklid si to žádá No uvidím jak to budu vše stíhat a možná vyběhnem ven ana chvilinku před obědem .... |
Markéta-M+F | 41702 |
18.3.2010 7:08:52
Brý den. Estrel...neptala jsi se té známe na ty naše hypotky? Dnes jedu k jedný,tak jsem zvědavá Jinak jsem se z těch papírů dočetla,že banka musí dát vědět jen měsíc předem a rohodnutí se musí podat 14 dní předem. Tedy banka pěkně dře lidi s kůže Ulu..pěkný věci,ale krátký trička by nebyli my toho chceme ,co? spíš už by byli lepší tílka |
Ulu,Kuba11/08 | 86155 |
17.3.2010 21:44:28
Misu, když já přesně nevím jak to v neděli bude. Kuba má jít na víkend k našim, ale mamka má zatím pěknou rýmu. Takže pokud se neuzdraví, tak nikam nejede a bundy mít asi nebudu - pokud by mě je někdo nedovezl ....
Takže zatím to necháme, tak že dám ještě vědět jestli a kdy budou a kdyžtak bych ti hned písla a mohla bys přiběhnout!!!! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.