| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Břeclav

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 2750  [Dalších 2540 >>]
Martinka a Maty a Kryštůfek 30117
9.9.2009 14:54:05
Marti, ty fotky mi fotila kamoska fotografka, ja ne :-D. Ale taky neco mam, tak to potom hodim :-). Jinak ty vlasky jsou od narozeni jak rostou. Ma pekne huste vlasy teda a docela dost.

v nedeli jsem Tě viděla jit s nejakou kamoskou.
Vlčenka&Patrick 5.11.06 53638
9.9.2009 14:46:16
ahoj Irenko:-)

bude teď v sobotu v Pavlovicích v Pinokiu od 8-11hod podzimních věcí možná tam taky sjedu...je to kousíček od Vinopy na hlavní...
byla jsem tam teď v týdnu mají tam ještě letní věci a na kluky probrané,ale měli na vše 30%slevu...

Marti krásné fotečky už se s focením lepšíš~;)to malému tak rostou ty vlásky nebo už jste ho stříhali?už nám roste z miminka...
Martinka a Maty a Kryštůfek 30117
9.9.2009 14:30:58
dlouho jsme tady nebyla. Tak hodim par fotek,at vite, kdo jsme ~t~~t~~t~

jinka Kryštof ma už 5 měsíců a máme svůj první zoubek, dneska ráno vylezl ~m~
I-r-e-n-a 56772
9.9.2009 13:19:43
Ahoj,nevíte zda bude v nejbližší době někde v Břeclavi či blízkém okolí burza dětského oblečení?
Díky a hezký den!
8.9.2009 18:20:41
nemyslím řve jako brečí,ale že je ta třída hlučná~:-D
Hanka+Danča10/04 10723
8.9.2009 14:48:32
Vlči - jak se jako v naší třídě řve? No to mi povídej. Já myslím, že jsme nej třída. ! Zatím kdo tam teda řve (brečí) je od začátku roku váš Lukášek od Ester. Ten teda opravdu řve. Teda minulý týden, nevím jak tento. Jinak tak o nikom nevím.
*Lenny* 13944
8.9.2009 7:56:22
Marti, ono je všude něco. Jeden kluk, co už měl odklad u Adama ve třídě pokousal spolužáka~:(
7.9.2009 20:41:12
jenže já mám pocit,že tam jsou samé kvítka v té jejich třídě~;((prý jedna holčička z té jejich třídy co tam malý nastoupí říkala,že se tam hrozně řve...tak snad než tam dojdem mi tak už budou ze všech beránci~t~

tak máte "veselé" příhody ze školky...hlavně,že nic horšího,úrazy atd...
Hanka+Ondra05/05+Ríša07/07 22522
7.9.2009 18:15:01
Vlči neboj, to nějak dopadne...ono se to tak nedá škatulkovat, třeba tě nakonec ještě překvapí, školka udělá hodně, a pokud bude mít nějaké supr učitelky, tak ty už si ho vychovají ~R^~;)
Vidím to u nás, jak si poradili s "problémovějšími" dětmi, když je v kolektivu více dětí tak se naučí a okoukají jeden od druhého, že to se nedělá a podobně. Hodně si o tom mezi sebou povídají, co proč jak se nemá dělat, jak se mají k sobě chovat, že si musí vzájemně pomáhat (máme smíšenou třídu, tak starší mladším), děkovat, prosit, když něco udělá špatně, musí se omluvit...a tak.
Loni tam byl jeden expert, byl zlý a takový trochu ranař, dokonce jednou mi strčil Ondru do záchodu :), ten byl pak celý mokrý...takže se to probíralo v celé školce, děti mezi sebou s učitelkami, co bylo špatně, že s to přeci nedělá atd. a dokonce pak čekal na mě, až si přijdu Ondru vyzvednout a osobně se mi omluvil
...nakonec z něj taky udělali "beránka" ~R^~t~
Tak neboj, ze školky bych si starosti nedělala

Lenny, mail mám stále stejný, a maily mi běžně chodí, tak nevím, kde je problém, že od tebe ne :(, můžeš, prosím, zkusit ještě jednou.
a dnes mi sms přišla, díky!
Miroslav Šuta (IP adresa: 80.87.191.145)
  • 
5.9.2009 10:53:32
Dobrý den,

jsem majitelem Salon Šuta s.r.o. Snažím se pročítat názory našich zákazníků jak jsou spokojeni se služb. v našich salónech. Přečetl jsem taky Váš dotaz a proto raguji. Budeme rádi když se stanete naší zákaznicí.Jen pro Vaši informaci cena barvení a střihu krátkých vlasů je v Břeclavském Salonu Šuta 660 Kč.
Pro naše zákazníky pravidelně připravujeme různé akce nebo nabídky a proto Vám doporučuji občas nahlédnout na www.salonsuta.com do sekce "Akce" kde naleznete právě ty pořádané.
Jelikož zajišťuji týmu který čítá již cca 50 kolegů (ve třech Salonech Brno, Hevlín, Břeclav) pravidelná školení jak na trendy barvení, střihu, poradenství aj. k tomu potřebujeme "modely". Vždy se jedná o střih nebo barvu která sedí k danému typu modelky - proto se namusíte bát žádných výstředností. A vše je pod dohledem těch nejlepších kolegů z oboru. Takto zaplatíte jen 200 Kč což si myslím je velice zajímavé.
Budete-li mít zájem tak mi můžete napsat na e-mail: info@salonsuta.com

S přáním pěkného dne

Šuta Miroslav
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 2750  [Dalších 2540 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.