| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Břeclav

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 2750  [Dalších 2460 >>]
Vlčenka&Patrick 5.11.06 53638
14.3.2009 14:12:01
Hani ne nezapomněla,ale tchýňka si nemůže vzpomenout jak se ty prášky jsmenují,prý kdybys šla do lékárny a řekla,že chceš nějaké silné prášky proti padání vlasů,stojí to na ty 3 měsíce něco přes 1000,- a v tom Brně to bylo o něco levnější a taky samo větší balení je výhodnější,jedla to ty 3 měsíce a znovu jí ty vlasy dorostly tam kde naráz vypadaly(měla místy holé kolečka) a už to víc jest nemusí k tomu si pokožku natírala Alpicort R a bylo to v poho...

holky kdo jdete dnes nebo zítra na to divadlo do Sokola??mi asi zítra...

Andry mám určo některý den,čas písnu ti sms:-)

Marti takže budete asi astmatici že?ale dnes už se to dá dobře léčit...ségra to má tak vím o co jde...~;((
tvoje babička s dědou jsou ke mně obědnaní,vůbec jsem nevěděla o koho jde,ale ona se mi představila tak mi to bliklo~t~

no právěže nastupujem do školky za třičtvrtě roku takže stačilo říct,aby to malý do té doby uměl,ale já už to neřeším....
Andreya &Domi99,Pati07,Adeli10 44721
13.3.2009 20:59:07
Vlči,klídek,ju? Malej s r a ř chodil na logopedii ve školce až jako předškolák. Do tý doby ho nechala logopedka na pokoji. Krásně se to do prázdnin naučil.A to jen podotýkám,že už měl skoro 7,když šel do školy (je říjnovej). Takže dr.zbytečně plaší.

MARTI,držím palečky, aby to už za chvilku bylo venku,ten mimísek jarní.~:-D

V pondělí jedu asi k Milušce na kafo. VLČI,jak seš na tom s volným místem tento týden na moje vlásky?

Jinak na novinky od nás můžete koukat tu. www.andreya-pasticky.blogspot.com
Hanka+Danča10/04 10723
13.3.2009 13:15:34
Vlči - ve školce musí být bez plen. Proto se asi ptal. Ale to než vy a malý Lukáš půjdete do školky ,určo odbouráte. Je fakt, že DJ neměla plíny přes den asi od 20 měsíců a na spaní od 32 měsíců, prostě v létě jsme se to naučili, to je nejlepší doba. Takže tohle jsme při nástupu do školky řešit nemuseli.
Ale to mluvení a logo? Nemá se nic podceňovat, ale vaše dítka jsou ještě malá, to je blbost aby říkala R a Ř. Ř neumí ani DJ a to jsme začali chodit na logo až od ledna a to jí tam Dr. říkala, že je moc šikovná a Ř se naučí určo brzo. Tak co. Vlči, já bych to logo asi zatím nechala být.

A ty jsi na mě zapomněla s těma práškama na vlasy, že jo?
Martinka a Maty a Kryštůfek 30117
13.3.2009 12:36:18
tak jsme museli i na alergo, malej se vecer nemohl dokaslat, tak musel nastoupit sprej a ten ventolinek pomocny :-(. tak se mu to opet projevilo,ale snad to bude ok. dneska je uz v poradku, tak doufam, ze uz jen lepsi.

toho Muchu fakt nechapu, nas se dr na toto neptala, ted na 3 lete prohlidce ze hur mluvi - mluvi potichu, tak nam rekla, ze toto si pohlida skolka a logopedky. tak jinak na plinky nic a na rec taky ne.
13.3.2009 11:39:40
jo ozvy se mi na mobil pak...
týjo to je něco kolem nás jsou samé záněty moč cest,laryngytýdy astma apod....brrr...
ale třeba si to Marti vyberete teď a až malý povyroste už tak nemocný nebude...

dr.Mucha se nás ptal u potvrzení do školky jestli malý umí r a ř!!!!ve 2 letech???vždyť ještě neumí ani souvyslé věty....tak nám tam napsal logopedii!!!!!!!!!!~d~
a sestřenky se zas ptal jestli je malý bez plýny(je o 3 měs.starší než náš)a jestli je i na odpolední spaní nez plíny...co je mu po tom!ona si ho bude vyzvedávat po obědě a vůbec není to naše věc??
12.3.2009 12:09:06
jsme nemocni jak neco. kasle jak tuber, jestli ma astmaticky kasel nebo normal desne. k tomu porad horeckuje, tak uvidime co dal. ale snad do pondelka bude ok.

musim se jeste domluviot na barvu,ael pokud neporodim, tak dalsi vikend?
12.3.2009 12:01:28
jaktože je tady tak mrtvo?co maminka z Břeclavi?jak ti se mají?

Marti už jste zdraví??
8.3.2009 18:04:53
no právě je to tady veřejné tak pssssssssssssss!~t~
6.3.2009 14:26:45
Vlci jsem taky zvedava, tak zitra kouknem, jestli tam nejaka terezka bude :-). Jinak jmena tajnime, pac to cte nekdy i nas tatka , tak aby to nevedel :-)

Jo jeste musime stihnout u Tebe siestu, at jsem do porodky krasna ~j~, tak pisnu kdy a jak. ale potrebuji to dobravit :-)
6.3.2009 11:53:38
Marti neprozrazuj:-)však se to dozvíme a o to větší to bude překvápko,hned mi pak napiš až teda vykoukne na svět~;)~:-D

dneska by to měli dávat na břeclavskydenik ty děti co se narodily tento týden tak jsem zvědavá...ta malá se jmenuje Terezka...

Hani už se na tom pracuje pošlu ti to pak na mobil,ale kupovala to až v Brně a vetší balení na 3 měsíce vyšlo ju to levněji...
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 2750  [Dalších 2460 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.