Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
pepča, Nikol 24.11.2006 | 56249 |
4.2.2009 14:03:22
Po dlouhatánské době nakukuju! Vážně, ale docela hodně vážně přemýšlím o Hanči nabídce na Zimní grilování. Vypadá to, že dorazíme. Malá je konečně celá úplně až moc zdravá, tak můžeme...
A vidím, že z Matyho se nám stalo školčátko!My už začínáme taky vyběhávat školku, protože se budeme asi koncem léta stěhovat do Poštorné, tak to zkouším zajišťovat tam. No a já se mám stavit u šéfa začátkem září a budeme domlouvat kurz pro můj návrat do práce. Takže u nás mimi zatím nebude. Všechno zkazila finanční krize. Můj se toho strašně bojí a hlavně se bojí, že by jsem potom nesehnala práci. Fleka drží jen ty tři roky a potom když pokračuju dalším mimi, tak je to prý jen na vůli zaměstnavatele, jestli bude místo držet nebo ne. Vlčí, jestli nakoukneš, prosím, mohla bych se zastavit až budeš mít chvilku a udělala by jsi mi prosím opět hlavu? Mám to už zase strašné! |
Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
3.2.2009 20:08:30
dite uz půl hodinyk chrni hura
|
3.2.2009 20:07:53
tak to jo, MAty se umi taky oblect, obout,ale trva mu to, tak se zatim asi snaz i i s pomoci ucitelky. Dneska venku chvilku byli na zahrade, oni chodi skoro porad prej, pokud neprsi a neni jo hodne zima. tak snad to vydrzime co nejdele, protoze to by bylo fakt desne
|
Vlčenka&Patrick 5.11.06 | 53638 |
3.2.2009 19:07:27
to je dobře já mluvila s učitelkou a ona říkala,že jim pomáhají i s obouváním,ale musí se aspoň torošinku snažit ne jen sedět a čekat
tady je zítra zápis do první třídy,tak sestřenka už jdou.... a byli dneska i venku?bylo docela zima,hlavně ať ho nemáš pořád nemocného.... |
3.2.2009 19:00:08
tak MAty ji sam vse uz dlouho, i polivku a nikdy nebyl nesikovny, moc mu to slo . kamoska ma malou, te budou 3 v srpnu a ta neumi porad jeste polivku ani druhe. je tak nesikovna, ze je vse na zemi a tak.
Ve skolce ho rano vozi Lukas, tak rikal, ze v pohode, rozlouci se a jde za ucitelkou. a oblikani mu pomahaji to jo, i prdelku dokonce vytrit. ale kdyz to umi sam, tak je to vyhoda. ale jinak pomahaji. tak jsem rada, ze se to tak zvlada |
3.2.2009 17:56:14
tak to je super!už,aby jsme to taky tak měli...dnes mi malý chrněl po obědě moc dlouho,budila jsem ho o půl 5
a Maty už sám papá polívečku?malý už normálně stoluje,jí jogurt,chlebík,rohlík i druhé jídlo sám,ale polívečku se ještě bojím,že víc vylije než sní takže tam chce i spávat s dětma?nechce se mu domů?a ráno se s tebou loučí v pohodě?a co oblíkání,když jdou ven,pomáhá mu učitelka? |
3.2.2009 12:36:10
MAty ve skolce super, moc se mu tam libi. Dokonce krasne papa, ze si i pridava :-D, moc si ho chvali, jen probelm ho z tama dostat. No ale snad si zvykne a půjde to v pohode a pak tam bude i od dubna spavat, tak to zase bude lepsi.
Je sikovny i vecer, jde spinakt v pohode, do půl 9 chrni, nekdy i o půl 8 ted posledni dobou, vecer se vykoupe, vycisti zoubky, potulinkuje s tatinkem a jde v poho spat. a rano vstava sam od sebe pred budikem v 7,20, ze je rano a velky den a musime jit do skolky |
3.2.2009 10:51:31
Marti tak co malý ve školce?jak se mu tam líbí?a chodí už včer i dřív spát??napiš....
|
Hanka+Danča10/04 | 10723 |
2.2.2009 20:30:17
Holky - jen připomínám, snad všechny nelehnete s dětma a někdo nás přijde podpořit.
Podivínské maminky a Město Podivín pořádají dne 7.2. 2009 od 15,00 hod. na farním dvoře "Zimní grilování". Občerstvení a zábava pro děti zajištěna. Součástí akce bude soutěž pro děti - namalujte doma vaši představu zimního grilování a soutěž pro dospělé - o nejchutnější a nejoriginálnější přílohu ke grilovanému masu. Soutěže budou vyhodnoceny. Všichni jsou srdečně zváni. |
*Lenny* | 13944 |
21.1.2009 9:39:31
Holky, nabízím poslední volná místa na kurz líčení - zdarma.
termín:31.1 2009 od 10 hod. Hotel Pavlov |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.