| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Břeclav

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 2750  [Dalších 2420 >>]
pepča, Nikol 24.11.2006 56249
4.2.2009 14:03:22
Po dlouhatánské době nakukuju! Vážně, ale docela hodně vážně přemýšlím o Hanči nabídce na Zimní grilování. Vypadá to, že dorazíme. Malá je konečně celá úplně až moc zdravá, tak můžeme...~t~
A vidím, že z Matyho se nám stalo školčátko!~R^My už začínáme taky vyběhávat školku, protože se budeme asi koncem léta stěhovat do Poštorné, tak to zkouším zajišťovat tam. No a já se mám stavit u šéfa začátkem září a budeme domlouvat kurz pro můj návrat do práce. Takže u nás mimi zatím nebude. Všechno zkazila finanční krize. Můj se toho strašně bojí a hlavně se bojí, že by jsem potom nesehnala práci. Fleka drží jen ty tři roky a potom když pokračuju dalším mimi, tak je to prý jen na vůli zaměstnavatele, jestli bude místo držet nebo ne.~l~
Vlčí,
jestli nakoukneš, prosím, mohla bych se zastavit až budeš mít chvilku a udělala by jsi mi prosím opět hlavu?~x~ Mám to už zase strašné!~n~
Martinka a Maty a Kryštůfek 30117
3.2.2009 20:08:30
dite uz půl hodinyk chrni hura ~z~~z~~z~~z~
3.2.2009 20:07:53
tak to jo, MAty se umi taky oblect, obout,ale trva mu to, tak se zatim asi snaz i i s pomoci ucitelky. Dneska venku chvilku byli na zahrade, oni chodi skoro porad prej, pokud neprsi a neni jo hodne zima. tak snad to vydrzime co nejdele, protoze to by bylo fakt desne
Vlčenka&Patrick 5.11.06 53638
3.2.2009 19:07:27
to je dobře já mluvila s učitelkou a ona říkala,že jim pomáhají i s obouváním,ale musí se aspoň torošinku snažit ne jen sedět a čekat~;)
tady je zítra zápis do první třídy,tak sestřenka už jdou....
a byli dneska i venku?bylo docela zima,hlavně ať ho nemáš pořád nemocného....
3.2.2009 19:00:08
tak MAty ji sam vse uz dlouho, i polivku a nikdy nebyl nesikovny, moc mu to slo . kamoska ma malou, te budou 3 v srpnu a ta neumi porad jeste polivku ani druhe. je tak nesikovna, ze je vse na zemi a tak.

Ve skolce ho rano vozi Lukas, tak rikal, ze v pohode, rozlouci se a jde za ucitelkou. a oblikani mu pomahaji to jo, i prdelku dokonce vytrit. ale kdyz to umi sam, tak je to vyhoda. ale jinak pomahaji. tak jsem rada, ze se to tak zvlada :-)
3.2.2009 17:56:14
tak to je super!už,aby jsme to taky tak měli...dnes mi malý chrněl po obědě moc dlouho,budila jsem ho o půl 5~a~
a Maty už sám papá polívečku?malý už normálně stoluje,jí jogurt,chlebík,rohlík i druhé jídlo sám,ale polívečku se ještě bojím,že víc vylije než sní~:-D
takže tam chce i spávat s dětma?nechce se mu domů?a ráno se s tebou loučí v pohodě?a co oblíkání,když jdou ven,pomáhá mu učitelka?
3.2.2009 12:36:10
MAty ve skolce super, moc se mu tam libi. Dokonce krasne papa, ze si i pridava :-D, moc si ho chvali, jen probelm ho z tama dostat. No ale snad si zvykne a půjde to v pohode a pak tam bude i od dubna spavat, tak to zase bude lepsi.
Je sikovny i vecer, jde spinakt v pohode, do půl 9 chrni, nekdy i o půl 8 ted posledni dobou, vecer se vykoupe, vycisti zoubky, potulinkuje s tatinkem a jde v poho spat.
a rano vstava sam od sebe pred budikem v 7,20, ze je rano a velky den a musime jit do skolky :-)
3.2.2009 10:51:31
Marti tak co malý ve školce?jak se mu tam líbí?a chodí už včer i dřív spát??napiš....~;)
Hanka+Danča10/04 10723
2.2.2009 20:30:17
Holky - jen připomínám, snad všechny nelehnete s dětma a někdo nás přijde podpořit. ~:-D

Podivínské maminky a Město Podivín pořádají dne 7.2. 2009 od 15,00 hod. na farním dvoře "Zimní grilování". Občerstvení a zábava pro děti zajištěna. Součástí akce bude soutěž pro děti - namalujte doma vaši představu zimního grilování a soutěž pro dospělé - o nejchutnější a nejoriginálnější přílohu ke grilovanému masu. Soutěže budou vyhodnoceny. Všichni jsou srdečně zváni.~w~~z~

*Lenny* 13944
21.1.2009 9:39:31
Holky, nabízím poslední volná místa na kurz líčení - zdarma.

termín:31.1 2009 od 10 hod. Hotel Pavlov
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 2750  [Dalších 2420 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.