Jsi úžasně naivní a důvěřivá!
Ale hodně tě chápu, sama jsem prožila něco hodně podobného. A ten "pan úžasný" se nakonec opravdu objevil u mých dveří s kufrem a já byla strašně šťastná. To že opustil ženu a dvě děti pro mně nic neznamenalo, vždyť jeho žena byla "tak hrozná"!
A teď po pár letech (5 let) úžasného života a narození dcery (jsem ještě na mateřské a ještě budu), pan "úžasný" opět sbalil svůj "kufr" a odešel, protože se strašně zamiloval a nedokáže se jí vzdát! Nechal mně tady s domem na hypotéku, autem na leasing naprosto bez prostředků, protože jemu už žádné peníze nezbývají, musí platit alimenty bývalé ženě, nové bydlení a nová milenka taky něco stojí a naše dcera ho už absolutně nezajímá = neviděl jí víc jak čtvrt roku....
Hodně jsem přemýšlela a říkám si, že bych se měla jít jeho první ženě omluvit za tu bolest, co jsem vlastně způsobila, dneska už to chápu trošku jinak.
A hlavně vím, že takový člověk to bude opakovat neustále dokola = vždyť je to přece tak snadné si ten kufr sbalit a jít někam jinam jakmile spadnou růžové brýle zamilovanosti.
Moc ti držím palce, aby jsi našla někoho méně ideálního a ale hlavně zodpovědného!
Předchozí