Já jsem uplně uprostřet-pravou rukou píšu pouze proto,že mě to nutily učitelky ve školce a v papírech pro 1. třídu jsem měla napsáno,že jsem pravák.Nemám upřednostněnou ani jednu ruku,oko,nebo nohu-jím tak,jak chytnu příbor-občas jako levák občas jako pravák-čtu odzadu i odpředu bezproblémů a když do mě strčíte,tak před sebe dám pokaždé jinou nohu.Neřekla bych,že levorukost je kvůli tomu,že ten člověk měl být dvojče-co bych měla potom být já?-trojče?-a moje dvojče levák i pravák "zmizely" a já jsem oboje?-to mám štěstí,že to nebyli holka a kluk-to bych dopadla
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.