| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Pojď mi trošku pomoct!

Kačku jsme zapojovali do domácích prací, jakmile začala aspoň trošku chápat. Jako malá měla spíš "pozorovací práce", měla za úkol nás upozornit, že koš na prádlo je plný, misky Jáji a Páji prázdné, plný odpadkový koš... pak jsme společně mističky naplnili, koš vynesli. Postupně jsme práce měnili a přidávali. Třeba teď je Katka zodpovědná za svůj odpadkový koš, stravu koček (nákup, doplňování a kočky mají díky ní luxusní stravovací podmínky:-), úklid svého pokojíčku (s výjimkou zametání, neumí to 100%, takže když zmizí ven manžel nebo já to po ní dometeme), úklid kočičího hajzlíku, třídění prádla k vyprání a praní (na mě je jen, abych nastavila prací program). Nejtěžší bylo učit třídit prádlo, ze začátku jsem vysvětlila co a jak a když Kačka měla připraveny hromádky zavolala mě a společně jsme to házely do pračky (při čemž jsem kontrolovala jednotlivé hromádky a vyhazovala z nich nevyhovující kousky), to se Kačce ale moc nelíbilo a chtěla to dělat sama. Nakonec to odneslo jen moje tričko a manželova košile. Zatím (ťuk, ťuk) to u nás funguje.
Ale třeba kamarádka razí teorii, že děti doma pomáhat nemají, protože se ve své vlastní domácnosti jednou nadřou až až.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.