Evčo, předpokládám, že v kvalitním kursu ti jako první věc poradí, aby ses potenciálně nebezpečným místům v nevhodnou dobu vyhýbala jak čert kříži. Já jsem se takhle jednou naprosto hloupě vyskytla v blblé době na blbém místě, naštěstí do dopadlo dobře, ale myslím, že jsem se z toho vzpamatovávala tak dva roky. Od té doby vím, že na nebezpečná místa se neleze kurs nekurs, byla to velmi dobrá za ucho.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.