Lenikad i dite se uci pit. Proto se vsude doporucuje davat diteti prvni piti zaroven s prvni prikrmem. Obe moje deti byly plne kojen do 7 mesicu, dceru jsem celkem kojila do 21 mesicu a syna do 20 mesicu. U obou jsem menstruaci dostala uz ve 4 mesicich deti a nemelo to zadny vliv na kojeni. Vodicku dostali zhruba na konci 7 mesice, kdy uz pomerne dobre zvladalali trosku snist, ne jen 2-3 lzicky. Meli ho zaroven k jidlu a pili rovnou z hrnicku. Vzhledem k tomu ze uz umeli polykat tak nemeli problem ani s pitim. Doporucuji ti, druhemu prckovi zacit davat vodicku (nebo caje, co uprednostnujes) zaroven s prvnim prikrmem a urcite nebudete mit problemy jako s prvni dcerku. Urcit bude vsechno OK.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.